bezedakos

bezedakos

6 Μαρτίου 2015

Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ




Γύρω στα 22 δις  θα έδινε εφέτος ο λαός στους ευρωληστές με ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ και 22δις ευρώ  θα δώσει ο λαός με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (που αποδέχεται ότι είναι εταίρα αυτών). Ενώ το μπαλάκι  θα πρέπει να βρίσκεται στο έδαφος του λογιστικού ελέγχου, του συμψηφισμού και της μονομερούς διαγραφής του χρέους, αυτοί θα θέλουν  να το πετάξουν αλλού για να ξεχαστεί.  Προς αυτό το στόχο θα πρέπει να γίνονται διαρκείς  προπαγανδιστικοί αντιπερισπασμοί του τύπου «θέλουν να μας ρίξουν!!!». Όμως τι κακό τους έκανε η ολιγαρχική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;  Είναι μέσα σε ευρώ. Μέσα σε ΕΕ (ένωση ευρωληστών), μέσα στο ΝΑΤΟ κλπ. Τη διαγραφή του χρέους την έθαψε με τη συμφωνία της απόλυτης υποτέλειας όπου  το χρέος αναγνωρίζεται μονομερώς :  

«Οι ελληνικές αρχές ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ!!!! την κατηγορηματική!!!! δέσμευσή τους να τηρήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς ΟΛΟΥΣ τους πιστωτές (τοκογλύφους -ευρωληστές) ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!!!». (βάζουν το επαναλαμβάνουν - τον εξευτελισμό- αντί της λέξης  δηλώνουν).
Και για να ξεφτιλίσουν απόλυτα τους εξουσιολάγνους ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ, τους έβαλαν και τον όρο ότι τα ουσιαστικά-οικονομικά πράγματα που θα πρέπει να τεθούν σε εφαρμογή, θα πρέπει να τα εγκρίνουν πρώτα οι ευρωληστές και επί πλέον να μπορούν να επιβάλλουν όποια μέτρα γουστάρουν αυτοί.

Τι εξαπάτηση και αυτή!!! Απρόσμενη; Κάθε άλλο.
Οι μεγάλοι ηγέτες του ευρωπαϊκού ολιγαρχικού κλαμπ για να ξεφτιλίσουν εντελώς τον Τσίπρα και την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τους έβαλαν το ρήμα επαναλαμβάνω στην πιο πάνω παράγραφο της συμφωνίας της πλήρους υποταγής:
 
Τι ξεφτίλα; Οι ηγέτες του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου ολιγαρχικού κλαμπ γνωρίζουν πολύ καλά την ψυχολογία του κάθε μικρού ή μεγάλου εξουσιαστή. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι άτομα με βαθειά ριζωμένη μέσα  τους την ολιγαρχικολαγνεία, τη δοξολαγνεία κλπ, είναι ικανά να δεχτούν τον οποιοδήποτε εξευτελισμό,  αρκεί να μπορέσουν να γίνουν αποδεκτοί από ένα ισχυρότερο ολιγαρχικό κλαμπ. Να γίνουν αποδεκτοί και ας τους αφήσουν τελικά να έχουν την εξουσία έστω σε μια μικρή επαρχία του παγκόσμιου συστήματος.

* Το λογιστήριο του κράτους έβγαλε απόφαση ότι η Γερμανία χρωστά στη Χώρα μας πάνω από 340δις χωρίς να υπολογίζονται οι κλοπές των έργων πολιτισμού. Αυτό όμως η ολιγαρχική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμά να το συμψηφίσει με τα χρέη των  ευρωληστών προς την Ελλάδα και έτσι να διαγράψει το χρέος και ταυτόχρονα να απαιτεί όλα τα υπόλοιπα που μας οφείλουν οι ολιγαρχικοί ευρωληστές.
(Δυστυχώς το λογιστήριο αυτό δεν έχει ασχοληθεί και με τα πόσα μας χρωστάνε οι άλλοι «εταίροι» όπως η Γαλλία και η Αγγλία κλπ με το διαρκές έγκλημα που έχουν διαπράξει με τις απίστευτου μεγέθους κλοπές των έργων του πολιτισμού μας) 
Με τον συμψηφισμό όμως θα αποδεικνυόταν και προς το λαό μας αλλά και προς όλους τους λαούς του κόσμου ότι:
ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
(Και όμως αυτό αρνείται να το αποδεχτεί  και να το προωθήσει η άρρωστη και ευτελισμένη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκαναν και οι άλλες ξεφτιλισμένες προηγούμενες ολιγαρχικές κυβερνήσεις.)

Εν πάση περιπτώσει. Τις προεκλογικές τους υποσχέσεις για διαγραφή του χρέους, με μια λαμογιά,  τις εξαφάνισαν εντελώς από το προσκήνιο. Με αυτή όμως την πολιτική (δηλαδή της διαγραφής του χρέους) δεν θα μπορούσαν ΠΟΤΕ να μπουν και να σταθούν στο σύγχρονο αιμοδιψές πολιτικό ολιγαρχικό κλαμπ. Το ξέρουν καλά και γι αυτό διέγραψαν μια τέτοια προοπτική. (Και την αντικαθιστούν τώρα με συνομωσίες για να βρουν κάτι να πουν  στα εξαπατημένα μέλη τους  και τους οπαδούς τους για να μην τους εγκαταλείψουν. Χρησιμοποιούν τη διγλωσσία σαν όπλο άμυνας. Από τη μία η ΕΕ είναι κάτι το καλό για τη Χώρα μας, τα υπόλοιπα μέλη είναι εταίροι μας και από την άλλη είναι οι κακοί που συνωμοτούν κατά της κυβέρνησης της Ελλάδας!!!)
*  Μπορεί να φανταστεί κανείς το μέγεθος της ετήσιας αιμοδοσίας του ελληνικού λαού προς τους αιμοδιψείς ολιγαρχικούς οικονομικούς εξουσιαστές και ιδιαίτερα  τους τραπεζίτες; Τα 22 δις περίπου το χρόνο (κατά μέσον όρο) και στο διηνεκές  είναι τεράστια ποσά, τεράστιες ποσότητες αίματος και πόνου για το λαό μας.
(Για να δώσουμε ένα παράδειγμα: Σήμερα υπάρχουν, σύμφωνα με τα στοιχεία του κράτους, περίπου 1.300.000 άνεργοι. Ένας τεράστιος αριθμός συνυπηκόων μας  (και όχι συμπολιτών μας γιατί πολίτης είναι ο μετέχων της εκτελεστικής, της νομοθετικής και της δικαστικής εξουσίας)  δεν έχουν τίποτα για να ζήσουν. Αν  πχ σε αυτούς δινόταν ένα μηνιαίο επίδομα των 500 ευρώ για να μπορούν να εξασφαλίσουν το καθημερινό ψωμί τους  τότε θα είχαμε (έξοδα για τον καθένα) 500 χ 12 μήνες = 6.000 ευρώ το χρόνο. Και αν τούτο το επίδομα δινόταν στους 1.300.000 συνυπηκόους μας τότε θα είχαμε 1.300.00 χ 6.000 = 7.800.000.00 δις. Δηλαδή με 7,8 δις το χρόνο θα δινόταν μια κάποια ανακούφιση σε 1.300.000 συνανθρώπους μας. Όμως αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ τα χρήματα θα πρέπει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να τα δίνει ουσιαστικά στους ξένους τραπεζίτες μέχρι το τέλος του Μάρτη (και μέχρι τέλος του χρόνου άλλα 16 δις περίπου). Έτσι οι  Συριζαίοι ολιγαρχικοί προτιμούν να γεμίζουν τις τσέπες της οικονομικής ολιγαρχίας,  κλέβοντας τον επιούσιο από το λαό παρά να  δίνουν στο λαό τον πλούτο που παράγει ο ίδιος. Πάνω από όλα λοιπόν είναι η προσωπική τους εξουσία και δοξολαγνεία και στους όρχεις τους  ο λαός.  Μας λένε επίσης ότι το χρέος δεν είναι προς τους τραπεζίτες αλλά προς τα κράτη. Όμως αυτά που μας δανείζουν για να πληρώνουμε τα προηγούμενα χρέη δεν έρχονται σε εμάς  (κατά 95%). Τα κράτη τα ευρωπαϊκά για να σώσουν από τη χρεοκοπία τους τραπεζίτες  τους  έδωσαν χρήματα και αυτά τα χρήματα τους πληρώνει ο ελληνικός λαός με όλο και περισσότερα δάνεια.
(Τώρα ψάχνουν να βρουν πάνω από 7 δις για να καλύψουν λένε τις ανάγκες της Χώρας!!! Τι απατεωνιά και τούτη!!! Ενώ θέλουν να καλύψουν τις δόσεις προς τους τραπεζίτες ενώ θέλουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των αιμοδιψών και εγκληματιών τραπεζιτών,  μας λένε ότι θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες της Χώρας μας δηλαδή του λαού μας!!! Όμως ΟΛΑ αυτά τα 7 και πλέον δις θα πάνε για αποπληρωμή προηγούμενου χρέους!!!

*Οι ολιγαρχικοί ας φαγωθούν μεταξύ τους για τις καλύτερες καρέκλες μέσα στο ολιγαρχικό κλαμπ.

Το ζητούμενο όμως για το λαό
είναι να πάψει να πέφτει στη διαρκή παγίδα των ολιγαρχικών και να περιμένει μέσα στους αιώνες να βγει ο ήλιος από τη δύση. Δεν θα βγει ΠΟΤΕ από εκεί.  Χωρίς το πέρασμα όλης της ένοπλης εκτελεστικής, της νομοθετικής και της δικαστικής εξουσίας στους λαούς,  θα πατά συνέχεια την μπανανόφλουδα της ελπίδας. Ο κάθε υπήκοος θα ζει με ανύπαρκτες ελπίδες, μέχρι να πεθαίνει απελπισμένος.
Θα πρέπει να διδαχθεί εγκαίρως ότι άνθρωποι που αποκαλούν δημοκρατία την κοινοβουλευτική ολιγαρχική δικτατορία είναι άκρως επικίνδυνοι γι αυτόν. Άτομα που ισχυρίζονται ότι αγωνίζονται για την προστασία του ολιγαρχικού συντάγματος (και το βαπτίζουν δημοκρατικό) είναι το ίδιο αντικοινωνικά.  Και όταν θέλουν η Χώρα τους να πρέπει να είναι μέλος της ολιγαρχικής ΕΕ (Ένωσης Ευρωληστών) είναι ακόμα πιο επικίνδυνα.

ΥΓ 1
Σαν άμεσα μικρά μεν αλλά απαραίτητα δε βήματα θα πρέπει ο λαός να αναπτύξει ένα  κίνημα με συγκεκριμένες σκοπεύσεις. Θα πρέπει να απαιτήσει και να επιβάλει στις ολιγαρχικές κυβερνήσεις είτε κινηματικά είτε δημοψηφισματικά τα εξής: 

α) α) Λογιστικό έλεγχο, συμψηφισμό, και μονομερής διαγραφή του χρέους μας.   (Συμψηφισμός των χρεών  σημαίνει να γίνει ο λογαριασμός σχετικά με το τι μας οφείλουν οι ευρωληστές και τι τους οφείλουμε εμείς και  μετά να γίνει μονομερή διαγραφή του χρέους
.  Ήτοι να γίνει μονομερή διαγραφή των χρεών της Χώρας μας προς αυτούς όπως αυτοί διέγραψαν μονομερώς τα χρέη τους προς τη Χώρα  μας -_πχ  όπως κάνει η ολιγαρχική κυβέρνηση της Γερμανίας απέναντί μας-)

β) Έξοδο από ευρώ, ΕΕ και ΝΑΤΟ. Εθνικό νόμισμα με εθνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος σε προοπτική κοινωνικοποίησής του.
(Και τούτα τα βήματα να γίνονται χωρίς καμιά αντιπαλότητα με τους αδελφούς λαούς της Ευρώπης.  Ο  πόλεμός μας γίνεται με τους οικονομικοπολιτικούς ολιγαρχικούς της Ευρώπης.)

Αν δεν υλοποιηθούν αυτά τα άμεσα βήματα τότε η ολιγαρχική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγεί το λαό με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον κατηφορικό δρόμο της εξαθλίωσης τον οποίο έχουν ανοίξει οι προηγούμενοι ολιγαρχικοί.

Λέμε σαν άμεσα βήματα γιατί τα βήματα προς την απελευθέρωση του λαού μας και των λαών είναι αρκετά και σημαντικά.

Αν οποιοδήποτε σημερινό βήμα δεν συνδέεται με άλλα βήματα προς την προοπτική –σκοπό  του «ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ» σαν απαραίτητη βάση για να επιτευχθεί η συμμετοχή του λαού στις αποφάσεις σχετικά με το τι θα παράγεται, πόσο θα παράγεται, πως θα παράγεται και πως θα διαμοιράζεται, θα αποδεικνύονται όχι μόνο βήματα ημιτελή αλλά στην ουσία τους θα μπορούν να είναι και πολλά βήματα προς τα πίσω.


ΥΓ 2  Η συριζέικη  απατεωνιά με τα δήθεν φιλολαϊκά μέτρα.
α) Σχετικά με τη 13η σύνταξη που λένε ότι θα δώσουν σε συνταξιούχους με κάτω από 700 ευρώ το μήνα. Συνολικό κόστος αυτού είναι γύρω στα 500.000.000 ευρώ. Δηλαδή λιγότερα από το επίδομα αλληλεγγύης που έδωσε η ολιγαρχική κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.  Είναι χρήματα που οι ευρωπαίοι ολιγαρχικοί επιτρέπουν  να δοθούν στους εξαθλιωμένους για να τους κρατάνε στα όρια της εξαθλίωσης και της μη εξέγερσης. Όμως η πονηριά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι αυτό το επιτρεπόμενο επίδομα το δίνει σαν σύνταξη για να ελπίζουν αυτοί οι συνταξιούχοι ότι κάποια μέρα ίσως πάρουν και 14η σύνταξη κλπ.

β) Επαναπρόσληψη των απολυμένων κρατικών υπαλλήλων.
Άλλη μια προπαγανδιστική απατεωνιά. Θα προσλάβουν λένε τους 3.500 απολυμένους. Σαν αντιστάθμισμα όμως αυτού θα είναι η μη πρόσληψη 3.500 νέων εργαζομένων από το εφετινό πρόγραμμα προσλήψεων το οποίο προέβλεπε την πρόσληψη 15.000 υπαλλήλων.
Δηλαδή θα δώσει ψωμί σε 3.500 άτομα αλλά θα το κόψει από άλλα 3.500 άτομα.

γ) Δωρεάν ρεύμα σε 150. 000 φτωχές – απόλυτα εξαθλιωμένες οικογένειες. Κόστος 30 – 40 εκατομμύρια ευρώ. Ποιοι όμως θα πληρώσουν αυτά τα 30-40 εκατομμύρια; Μήπως θα το πληρώσουν οι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ; Μα φυσικά και όχι. Θα το πληρώσουν όπως κάνουν πάντα οι υπόλοιποι,  οι σχετικά εξαθλιωμένοι. 
Όμως  η  «κρατική»  «Δ»ΕΗ που είναι ιδιωτικοποιημένη και ενώ το 2013 είχε κέρδη 6,7 εκατομμύρια ευρώ,  το 2014 είχε κέρδη 121, 8 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή είχε αύξηση κερδοφορίας κατά 1700% μέσα σε ένα χρόνο και σε αυτό το χρόνο αύξησε τα τιμολόγιά  της και παράλληλα έκοβε το ρεύμα από τους κολασμένους της Γης. Ενώ λοιπόν  με τέτοια κέρδη θα μπορούσε να μειωθεί αρκετά η τιμή του ρεύματος για όλους τους εξαθλιωμένους και να είναι δωρεάν για τους πλέον αδύνατους, η ολιγαρχική κυβέρνηση αφήνει άθικτα αυτά τα κέρδη και τα βάρη από την πιο πάνω δωρεά ρεύματος στους απόλυτα κολασμένους τα ρίχνει πάλι στους υπόλοιπους!!! Και με αυτό προσπαθεί να δείξει ένα φιλολαϊκό πρόσωπο το οποίο όμως είναι εντελώς ψεύτικο.
Πως όμως να βάλει χέρι στα τεράστια υπερκέρδη της ΔΕΗ; Αν έκανε κάτι τέτοιο δεν θα άρεσε καθόλου στους ευρωπαίους και ντόπιους ολιγαρχικούς και έτσι το πιο πιθανό θα ήταν να μην τους δώσουν μια θέση στο ολιγαρχικό κλαμπ.

Γενικά τα περισσότερα δήθεν φιλολαϊκά μέτρα κρύβουν πίσω τους κάποια καριολιά σαν τα πιο πάνω και θα πρέπει να τους ξεσκεπάζουμε διαρκώς.
 Αν συνεχίσει να υπάρχει το ολιγαρχικό πολιτικοοικονομικό σύστημα, στο τέλος ο λαός θα πάρει τα ψίχουλα για τη συντήρησή του σε κατάσταση φθοράς και αφθαρσίας και ιδιαίτερα τα ψίχουλα που νομίζουν ότι θα τον κρατούν σε μια παθητική κατάσταση, σε κατάσταση μη εξέγερσης ενώ τα παντεσπάνια των πολλών δις θα τα παίρνουν από το λαό και θα τα δίνουν στο τραπεζικό καπιταλιστικό κεφάλαιο.

ΥΓ 3
Δεν υπάρχει ολιγαρχικός χωρίς να έχει κάποια ψυχική διαταραχή. Δεν είναι δυνατόν κάποιος που θέλει να αποφασίζει για τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων (αντί να εκτελεί πολύ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ εντολές του), να έχει πλήρως σώας τας φρένας.

α) Ο Τσίπρας πριν λίγο είπε ότι «την Ευρώπη την αγαπώ»
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι είναι πάλι και τούτο; Καλά αν τον ρωτήσει κανείς τι σημαίνει αγάπη ή να μας δώσει τον ορισμό αυτής έχει την ψευδαίσθηση ότι θα πάρει κάποια λογική απάντηση;

β)
Ο Τσίπρας στις 15/2/2015 σε δηλώσεις του προς το περιοδικό Στέρν είπε: «Θέλω να σώσω την Ελλάδα από μια τραγωδία και την Ευρώπη από ένα διχασμό»!!! (Σώσ΄ την μόνος σου ρε μάγκα και αν δεν μπορείς και θέλεις και άλλους για να την σώσετε τότε να μιλάς στο πρώτο πληθυντικό).
Υπάρχει λοιπόν άνθρωπος εκτός των τειχών ενός ψυχιατρείου που να μιλά σε πρώτο (εγωιστικό) πρόσωπο για τέτοια θέματα; Κάτι τέτοια ακούγονται μόνο από έγκλειστους  σε αυτά τα ιδρύματα. Επιστημονικά μπορεί κάποιος να μιλήσει για Ναπολεόντειο σύνδρομο ή σύνδρομο μεγαλομανίας ενώ ο απλός ο άνθρωπος το χαρακτηρίζει με τη φράση «την έχει κάνει Λόλα» .

ΥΓ4
Ο λαός δεν πρέπει να δώσει ούτε μια μέρα ανοχής στους ολιγαρχικούς που αγαπούν την ΕΕ (Ένωση των Ευρωληστών). Τα καλοπροαίρετα μέλη που εξαπατήθηκαν θα πρέπει να αφήσουν κατά μέρος τον εγωισμό, να σταματήσουν να βρίσκουν δικαιολογίες  ή να συμμετέχουν στους παραπλανητικούς αντιπερισπασμούς των άρρωστων συστημικών ολιγαρχικών της ηγεσίας τους και να παραιτηθούν ομαδικά από αυτό το ολιγαρχικό κόμμα απαιτώντας ταυτόχρονα να αποφανθεί ο λαός για τη μονομερή ή όχι διαγραφή του χρέους.
Διαφορετικά από κοινωνικοί αγωνιστές μετατρέπονται σε αντιδραστικά στοιχεία όπως έχει γίνει κατ΄ επανάληψη στην ιστορία.
ΡΔ