bezedakos

bezedakos

24 Φεβρουαρίου 2015

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ





Και «ελάλουν» στο ολιγαρχικό συνέδριό τους το 2012 για το χρέος: «λογιστικός έλεγχος και διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους». Τα ίδια  έλεγαν ακόμα και δύο μέρες πριν τις τελευταίες ολιγαρχικού τύπου εκλογές. Και όχι μόνο διαλαλούσαν αυτή τη θέση τους αλλά την αιτιολογούσαν (και σε μερικά σημεία πολύ σωστά) με τα εξής: «Το χρέος είναι ΜΗ  ΒΙΩΣΙΜΟ. Το χρέος είναι θηλιά στο λαιμό του Ελληνικού λαού και αν δεν διαγραφεί το μεγαλύτερο μέρος του χρέους (60-70%) τότε ο Ελληνικός λαός είναι καταδικασμένος στην εξαθλίωση». (Πχ δες δηλώσεις Παπαδημούλη στον αντένα για τη διαγραφή του χρέους, δύο μέρες πριν τις εκλογές.)
Όντως, χωρίς διαγραφή του χρέους είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στα όλο και πιο καυτά καζάνια της κόλασης, δια παντός. Μόνο τα επόμενα 16 χρόνια δηλαδή μέχρι το 2030, θα πρέπει να τους πληρώνουμε για χρεολύσια και τόκους πάνω από 291 δις ευρώ!!!. Τρομερό ποσόν. Θα δουλεύουμε αποκλειστικά γι αυτούς.
(ΜΟΝΟΜΕΡΗ διαγραφή  του χρέους και σύμφωνα με τον κανόνα του διεθνούς δικαίου και όχι  παρακάλια και «διαπραγματεύσεις» των οπισθίων  με τις αιμοδιψείς ύαινες της Ένωσης Ευρωπαίων Ολιγαρχικών για να τους πείσεις. Μόνο με μονομερή διαγραφή  και με αποχώρηση από το ευρώ, την ΕΕ των υαινών και του ΝΑΤΟ μπορεί να ανασάνει ο λαός.)
Και «ελάλουν»  σχεδόν  όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο: «Όταν πάρουμε την κυβέρνηση, στην πρώτη συνεδρίαση της βουλής, θα φέρουμε ένα και μοναδικό νόμο που θα καταργεί το μνημόνιο, που θα καταργεί ΟΛΟΥΣ τους μνημονιακούς νόμους».
Πχ ο Τσίπρας στις 11/11/12  και ώρα 22:50  δήλωνε: « Η μόνη ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ  εναλλακτική πρόταση είναι η κατάργηση με ένα νόμο και σε ένα άρθρο ΟΛΩΝ των μέτρων λιτότητας». ΤΣΙΠΡΑΝΤΡΕΟΥ; Για, ουί, γές μετά απολύτου βεβαιότητας.
Πράγματι, στην συγκεκριμένη ιστορική συγκυρία,  το πρόβλημα του χρέους είναι το υπ΄ αριθμόν ένα πρόβλημα για τη Χώρα μας ή το 99% των προβλημάτων της από άποψη σημαντικότητας.
 Όμως πριν ο αλέκτωρ λαλήσει δύο εβδομάδες,  από τις ολιγαρχικού τύπου εκλογές, το χρέος το «ξέχασαν» και το έβαλαν στο χρονοντούλαπο και στις τσέπες των ολιγαρχικών υαινών – εταίρων μας - τοκογλύφων. (Ενώ εξακολουθούν να κάνουν στο λαό προπαγανδιστικές ενέσεις τρελόκ ή μουρλόκ, διαλαλώντας  ότι «εμείς δεν λέμε άλλα προεκλογικά και άλλα μετεκλογικά!!!»)  «Ξέχασαν» λοιπόν και ο Τσίπρας  και ο Βαρουφάκης τι έλεγαν ελάχιστες μέρες πριν. Κωλοτούμπα παγκοσμίου ρεκόρ και συγκριτικά με το μέγεθος του προβλήματος και συγκριτικά με το ελάχιστο χρονικό διάστημα εκτέλεσής της.
Μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα, «ξεχάστηκε» και ο νόμος που θα έφερναν στη βουλή και ο οποίος θα καταργούσε όλους τους μνημονιακούς νόμους. Σε τούτο το ελάχιστο χρονικό διάστημα, οι ολιγαρχικοί φωστήρες μας ανακάλυψαν ότι το μνημόνιο δεν είναι εντελώς για πέταμα αλλά το μνημόνιο είναι κατά 70% καλό και κατά 30% κακό!!! Την ίδια χρονική περίοδο ανακάλυψαν ότι το χρέος είναι πια βιώσιμο αν έχουμε πρωτογενή πλεονάσματα του 1,5%!!! (Δες δηλώσεις Bαρουφάκη αλλά να μην τρελαθείς με τούτη την απάτη, κοροϊδία).
 Το πουλόβερ λοιπόν ξέφτιζε τρομερά  γρήγορα αλλά η απόλυτη ξεφτίλα αυτών των ολιγαρχικών – αντικοινωνικών συνειδήσεων ήρθε με την συμφωνία που έκαναν  με τις βρομερές ευρωπαϊκές αιμοσταγείς ύαινες στις 20 -2 -2015.
 Με τούτη τη συμφωνία,  διαφαίνεται πεντακάθαρα  πλέον ότι είναι τέτοια  η ξεφτίλα και τέτοια  η μαζοχιστική υποταγή στη σημαία της Γερμανίας του Δ  Ράϊχ, τέτοια η υποταγή στους ανώτερους (ιεραρχικά) προς αυτούς ολιγαρχικούς στο παγκόσμιο ολιγαρχικό σύστημα, τέτοια η υποταγή  σε όλα τα αποβράσματα   τοκογλύφους  και καπιταληστές  όπου ο καλοπροαίρετος αγωνιστής Μ. Γλέζος,  ο ποίος  κατέβασε τη Γερμανική σημαία από την Ακρόπολη κατά την κατοχή, δήλωσε σε άρθρο του στις 22/2/15:
 «……. Από την πλευρά μου ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Ελληνικό Λαό διότι συνήργησα σ΄αυτή την ψευδαίσθηση…»  εννοώντας τις διάφορες ψεύτικες υποσχέσεις που έδινε προεκλογικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στο λαό για να τον παρασύρει σε αυταπάτες και ανύπαρκτες ελπίδες.
Ο λαός έπεσε σε μια ακόμα παγίδα. Νόμιζε ότι με τις ολιγαρχικές εκλογές θα έκοβε το κεφάλι της Λερναίας Ύδρας και αυτό ξαναφύτρωσε όπως φυτρώνει πάντα.
Τι υπέγραψαν όμως σε τούτη την περιβόητη συμφωνία;
Μέσα σε δέκα περίπου παραγράφους  αλυσοδένουν  χειροπόδαρα (άμεσα ή έμμεσα) τον ελληνικό λαό  στους εταίρους – δράκουλες του Τσίπρα. Τι περικλείει αυτό το κείμενο με το οποίο η Ελλάδα αλλάζει σελίδα και βαδίζει στη διαρκή κόλαση;
Λόγω χώρου θα αναφέρουμε ενδεικτικά μόνο μία.
1) «Οι ελληνικές αρχές επαναλαμβάνουν!!!! την κατηγορηματική!!!! δέσμευσή τους να τηρήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς ΟΛΟΥΣ τους πιστωτές (τοκογλύφους) ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ!!!». (Οι κόκκινες γραμμές ήταν όντως κόκκινες αλλά ήταν γραμμές στο βρακί  ή στο κάγκελο της Πόπης.. και ο Τσίπρας παίζει ταμπούρλο και οι ευρωληστές  χορεύουν στο ρυθμό που γουστάρουν τρελαμένοι από τη χαρά τους.)
Αντίο δηλαδή λογιστικός έλεγχος και κούρεμα του χρέους, ναι στη νομική αναγνώριση του χρέους με πλήρη και έγκαιρη υποταγή στις απαιτήσεις τους. Μερικοί καραγκιόζηδες βγαίνουν τώρα και λένε ότι ήταν ανέφικτη η διαγραφή. Μα αν ήταν ανέφικτη, γιατί αυτή η καριολιά της υπόσχεσης και της εξαγγελίας της; Μόνο καριόληδες θα μπορούσαν να παρουσιάζουν σαν εφικτό κάτι το ανέφικτο για να αποσπάσουν την αποδοχή του λαού.
(Επίσης σε άλλα μέρη του κειμένου γράφει ότι ακόμα και για κατούρημα –που λέει ο λόγος- θα πρέπει να έχουμε την έγκριση των εταίρων – ευρωληστών. Πλήρης δουλεία, πλήρης υποταγή στους αιμοδιψείς εγκληματίες.)
Ταυτόχρονα, όπως φαίνετε από τούτη την παράγραφο,  οι ολιγαρχικοί της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ  ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΝ  δουλοπρεπώς τις (διογκωμένες) οφειλές της Χώρας μας  προς αυτούς  ΑΠΟ τις οικονομικές οφειλές  των ολιγαρχικών της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αγγλίας προς τον ελληνικό λαό. Αποδέχονται δηλαδή  το να είναι  η Ελλάδα εντάξει με τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς αυτούς – τους ισότιμους!!! εταίρους μας που λέει και ο Τσίπρας- αλλά αυτοί να μην είναι εντάξει με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ελληνικό λαό. Αποσυνδέουν τον συμψηφισμό των χρεών όπως θα έκανε ο κάθε μισάνθρωπος, το κάθε αντικοινωνικό στοιχείο  και θέτουν δήθεν το θέμα του Γερμανικού χρέους δια μέσου άλλων οδών αλλά χωρίς συμψηφισμό. Το θέτουν έτσι χαλαρά μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς προπαγανδιστικούς λόγους και κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην μας δώσουν ΠΟΤΕ οι «εταίροι» μας ληστές αυτά που μας χρωστούν. . Το θέμα όμως  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ είναι ΜΟΝΟ Ο ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ:  Ήτοι. Ελάτε εδώ εγκληματίες ολιγαρχικοί Γερμαναράδες. Πόσα λέτε ότι σας χρωστάμε; Εξήντα πέντε δις περίπου; Ωραία. Μας χρωστάτε όμως πάνω από 300 δις για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις από τις καταστροφές που μας κάνατε. Επίσης μας χρωστάτε περίπου και ένα τρις από την κλοπή των μνημείων του πολιτισμού μας. Περίπου δηλαδή 1 τρις και 300 δις. Αφαιρούμε λοιπόν τα 65 δις που σας χρωστάμε και κοιτάξτε να είσαστε εντάξει ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ  με τις οικονομικές υποχρεώσεις σας προς εμάς και να μας επιστρέψετε εν ευθέτω χρόνο τα  κλοπιμαία. Το θέμα μας είναι λήξαν όπως είπε και ο Σόϊμπλε. Το ίδιο και με τους Άγγλους ολιγαρχικούς και τους Γάλλους. «Κύριοι» ληστές των λαών. Μας  έχετε κατακλέψει τους τελευταίους αιώνες. Τα μνημεία του πολιτισμού μας που υπάρχουν στα μουσεία σας και τα εκμεταλλεύεστε οικονομικά είναι πιο πολλά από αυτά που είναι στη Χώρα μας. Μας έχετε προκαλέσει τεράστια διαφυγόντα κέρδη. Να υπολογίσουμε λοιπόν αυτά τα τεράστια διαφυγόντα κέρδη- έστω και με τη μορφή επιβεβλημένου από εσάς καταναγκαστικού ενοικίου αυτών - και να κοιτάξετε να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας προς εμάς ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ και να μας επιστρέψετε άμεσα τα κλοπιμαία αφού το κράτος όπως λέτε, θα πρέπει να έχει συνέχεια  και το έγκλημά σας είναι διαρκές.
Αυτά τα αναφέρουμε για να δείξουμε στο λαό και τους ευρωπαϊκούς λαούς ότι
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΣ.
 Όμως  η δεξιά ολιγαρχική κυβέρνηση Τσίπρα  λέει ότι είναι εταίροι της οι ευρωληστές των λαών. Επομένως, είναι όντως εταίρα των ευρωληστών. (Και οι ευρωληστές δεν θα ζούσαν τόσο ευχάριστα αν δεν είχαν στις αποικίες τους τις κατάλληλες πουτάνες.)  Άρα δεν μπορεί να θέσει το θέμα στην ουσία του (μονομερή διαγραφή, έξοδο από ευρώ, ΕΕ και να απαιτήσει το χρέος της Γερμανίας, Αγγλίας, Γαλλίας κλπ προς τον Ελληνικό λαό.)  Τα περισσότερα άτομα από αυτούς είναι άρρωστα για προσωπική  εξουσία όπως είναι κάθε ολιγαρχικός. Και γνωρίζουν πολύ καλά ότι για να την έχουν αυτή την εξουσία, θα πρέπει να είναι υποταγμένοι στο ντόπιο, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ολιγαρχικό σύστημα, δίνοντας διαρκώς έμπρακτες εξετάσεις ή διαπιστεύσεις προς αυτό. Για να γίνει κάποιος πρωθυπουργός στις αποικίες,  θα πρέπει οπωσδήποτε να περάσει πρώτα από τις ΗΠΑ για να γίνει αποδεκτός και να πάρει το χρίσμα. (Αυτό έκανε και ο Τσίπρας όπως και οι προηγούμενοι ντόπιοι ολιγαρχικοί).  Όχι μόνο τώρα αλλά από παλαιότερα από την εποχή του ΚΚΕ εσωτ, την ΕΑΡ αργότερα, μετά τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και τώρα σαν ΣΥΡΙΖΑ ήξεραν ότι η εξουσιολαγνεία τους εξυπηρετείται μόνο δια μέσου της ολιγαρχικής ευρωπαϊκής ένωσης. Και γι αυτό ήταν υπέρ της συμφωνίας του Μάαστριχτ, υπέρ της ψήφισης της κατάργησης του εθνικού νομίσματος και της υιοθέτησης του ευρώ κλπ. Έδιναν από τότε εξετάσεις για να γίνουν αποδεκτοί στο κλαμπ των ολιγαρχικών.  Και για να το πετύχουν αυτό και σήμερα όχι μόνο δεν θα πρέπει να έρχονται σε ρήξη με τους εταίρους του ολιγαρχικού κλάμπ αλλά και να δηλώνουν ακαταπαύστως  ότι δεν επιθυμούν τη ρήξη με αυτούς  και παράλληλα να κοροϊδεύουν  το λαό ότι θα φάει ομελέτα χωρίς να σπάσει αυγά.  
Επίσης ενδεικτική είναι και η άλλη εξαπάτηση του Τσίπρα με την εκλογή του προέδρου της Ελληνικής Ολιγαρχίας.  (και όχι δημοκρατίας αν θέλουμε να ακριβολογούμε.) Η πρότασή του μετά απολύτου βεβαιότητας,  είχε δύο στόχους. Αφ ΄ ενός στο να στείλει μηνύματα στο κλαμπ της ντόπιας και ξένης πολιτικοοικονομική ολιγαρχίας ότι σαν κόρακας δεν επιθυμεί να  βγάλει το μάτι άλλου κοράκου και επομένως να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του προς το πρόσωπο κάποιου ο οποίος μπορεί να βαπτιστεί κάλλιστα σαν «ο ναι σε όλα για την εξαθλίωση του λαού» και αφ ετέρου να διασφαλίσει τα νώτα από πιθανά μελλοντικά ατυχήματα. Και ποια θα μπορούσαν να ήταν αυτά τα πιθανά ατυχήματα; Αν φανταστεί κανείς ότι πρόεδρος της ολιγαρχίας γινόταν κάποιος καλοπροαίρετος σαν τον Γλέζο και όχι δεδηλωμένος υπηρέτης της ολιγαρχίας και σαν κυβέρνηση να ήθελαν να πάρουν αντιλαϊκά μέτρα (όπως η πρόσφατη συμφωνία).  Τότε θα υπήρχε η περίπτωση να παραιτηθεί ο πρόεδρος και να πέσει η κυβέρνησή του…. Κλπ.
Αυτή όμως την εξαπάτηση, ο Τσίπρας την πέρασε με προπαγανδιστικές ενέσεις «μουρλόκ» λέγοντας στα μέλη και τους μέχρι πρόσφατα οπαδούς του ότι στοχεύει σε εθνική ομοψυχία και άλλες παπαριές όπως: «οι αριστεροί στις δύσκολες στιγμές δεν θέλουν καρέκλες» ενώ ο ίδιος κρατάει την καρέκλα του γερά.
Δεν χρειάζονται και πολλές γνώσεις ψυχολογίας για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της αρρώστιας τους που κατατρώει κρυφά τα σωθικά τους. Πχ από τη στιγμή που ονομάζουν τον κοινοβουλευτισμό δημοκρατία δηλαδή εξουσία του λαού, ή όταν τις κοινοβουλευτικές ολιγαρχικές εκλογές τις ονομάζουν δημοκρατικές εκλογές,  μπορεί κανείς να διαγνώσει με απόλυτη ασφάλεια το μέγεθος των ψυχικών διαταραχών τους. Όταν δηλαδή ονομάζουν εξουσία του λαού την εκλογή εκείνων που θα έχουν την εξουσία να διατάζουν και να καθορίζουν τη ζωή του λαού, τι θα πρέπει να περιμένει κανείς; Όταν δηλαδή οι πελάτες εκλέγουν ένα ταξιτζή και ο ταξιτζής έχει την εξουσία να τους πάει όπου γουστάρει αυτός και όχι όπου θέλουν οι πελάτες, είναι εξουσία των πελατών ή εξουσία του ολιγαρχικού ταξιτζή;  
Πως μπορεί να κρίνει κανείς την ψυχοσύνθεση του Τσίπρα  όταν πχ στην κοινοβουλευτική του ομάδα λέει: α) «Θα καταργήσουμε τον εργασιακό μεσαίωνα που δημιούργησε η τρόϊκα!!!!». Εδώ είναι σαν να μας λέει ότι φταίει το σφυρί που έσπασε το γυαλί και όχι εκείνος που χρησιμοποίησε  το σφυρί. Έτσι για να μη θίξει τους ολιγαρχικούς «εταίρους» του,  μας λέει ότι φταίει η τρόϊκα και όχι η ΕΕ των ευρωληστών.   Γιατί αυτή η διαρκής προσπάθειά του να εξαπατά το λαό με τις λέξεις;    

              ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;
Υπάρχουν τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν μέλη που βρίσκονταν σε αυτό το ολιγαρχικό κόμμα πριν την κρίση και μέλη που εγγράφηκαν μετά την κρίση και προέρχονται κυρίως από το χώρο του ολιγαρχικού ΠΑΣΟΚ. Την ίδια διάκριση (χοντρικά) μπορούμε να κάνουμε και με τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Ποια όμως θα είναι η ψυχολογική τους κατάσταση από σήμερα και εμπρός και ποια πιθανή στάση θα κρατήσουν απέναντι στα κινήματα για την διεκδίκηση της εξουσίας του λαού τα πιο παλιά  και καλοπροαίρετα μέλη;
Τα περισσότερα παλαιά μέλη αυτού του κόμματος ήδη βρίσκονται σε μια τεράστια απογοήτευση. Τόσες προσπάθειες, τόσους αγώνες έκαναν αλλά τελικά βγήκε μια ηγεσία και τους πήγε σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από εκείνη που ονειρεύονταν. Νοιώθουν ότι οι αγώνες τους  μπορεί και να πήγαν και εντελώς χαμένοι. Εδώ όμως έρχεται σαν αντίδραση, μέσα τους,  η ελπίδα ότι μπορεί αύριο να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Σίγουρα αυτή η σκέψη τους δεν  βασίζεται σε κανένα λογικό στοιχείο. Απλά θα πρέπει με νοητικούς ακροβατισμούς να λογικοποιήσουν  διάφορα άτοπα στοιχεία για να μη συντριβεί η ψυχολογία τους. Θα υπάρχει η τάση για διατήρηση της φρούδας ελπίδας για να αποφευχθεί η ψυχολογική ήττα τους. Κάποιοι από αυτούς θα φανατικοποιηθούν  (λόγω υπέρμετρου εγωισμού) σαν τους οπαδούς των ποδοσφαιρικών ομάδων, οι οποίοι ενώ δεν έχουν κανένα όφελος χτυπιούνται για την ομάδα τους από εγωισμό και φανατισμό και κάποιοι άλλοι θα εγκαταλείψουν (και πολύ σωστά) την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε χειρότερη όμως θέση βρίσκονται τα μέλη και οι οπαδοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ. Αυτοί αισθάνονται προδομένοι δύο φορές. Αισθάνονται να έχει χαθεί εντελώς η αξιοπιστία τους όταν πάνε να μιλήσουν για κοινωνικοοικονομικά θέματα. Ποιος να τους πιστέψει πια όταν θα προσπαθήσουν να αρθρώσουν ένα νέο λόγο; Πώς να δικαιολογήσουν πχ τη Βαλαβάνη που καλεί τους υπηκόους  να πληρώσουν τους  φόρους τους είτε έχουν χρήματα είτε δεν έχουν;  Πως καλεί τους εξαθλιωμένους μακροχρόνια άνεργους οι οποίοι δεν έχουν χρήματα ούτε για ένα πιάτο φαί να πληρώνουν;  Ήδη αποφεύγουν τις συζητήσεις στο στενό φιλικό περιβάλλον και αποφεύγουν πολύ περισσότερο τις συζητήσεις στα καφενεία.
Η πιο πιθανή κοινή δικαιολογία όλων αυτών θα είναι ότι κάποιοι από την ηγεσία τους πρόδωσαν. Όμως ετούτη η δικαιολογία είναι η πιο εύπεπτη αλλά και η πιο λαθεμένη. Η πραγματική προδοσία βρίσκεται πρωτίστως στις αντιλήψεις τους σχετικά με το κοινωνικό σύστημα, σχετικά με την ωφελιμότητα του ολιγαρχικού πολιτικοοικονομικού συστήματος και όχι στα πρόσωπα που υπηρετούν αυτό το εγκληματικό σύστημα.

Και όμως. Όλους αυτούς τους καλοπροαίρετους κοινωνικούς αγωνιστές,  το κίνημα για την εξουσία του λαού τους χρειάζεται. Είναι ανάγκη να τους βοηθήσουμε να φύγουν το ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ  δυνατόν από την εσωστρέφεια και την απάθεια, να απομακρυνθούν από το ολιγαρχικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ   και να κατέβουν στο δρόμο του αγώνα. Ο όμορφος αγώνας είναι σε όλους μπροστά μας. Χρειαζόμαστε όμως το όπλο  σωστού προορισμού, της πυξίδας και του σωστού οχήματος.

Το να περιμένει κανείς, το να ελπίζει κανείς ότι μπορεί να πάρει έστω και λίγες ανάσες και να τις διατηρήσει επί μακρόν μέσα σε τούτο το σύστημα, είναι σαν να περιμένει να βγει ο ήλιος από τη δύση. Το να περιμένει ότι κάποιος ολιγαρχικός-εξουσιαστής δεν είναι αντικοινωνικό στοιχείο εξ΄ ορισμού και ότι μπορεί να είναι εξαίρεση στη νομοτέλεια και να είναι φιλοκοινωνικός, είναι σαν να περιμένει  να πάει στο φεγγάρι με πατίνι.
Μας είναι διαρκώς χρήσιμο το παράδειγμα με το ταξί γιατί η ουσιαστική απάντηση  βρίσκεται σε αυτό.
Μερικοί πελάτες επιλέγουν ένα ταξί από τα δέκα που υπάρχουν στην πιάτσα. Από τη στιγμή όμως που επιλέγουν (ψηφίζουν)  και μπαίνουν στο ταξί δεν έχουν τη δυνατότητα να διατάξουν το ταξιτζή να τους πάει όπου θέλουν (κοινοβουλευτισμός – κοινοβουλευτική ολιγαρχία). Την  ΕΞΟΥΣΙΑ - ΟΠΛΟ πλέον την έχει ο ταξιτζής και μπορεί να πάει τους πελάτες όπου γουστάρει αυτός.
Το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι για ποιο λόγο ο ταξιτζής θέλει να έχει την εξουσία να πάει τους πελάτες όπου γουστάρει και δεν θέλει οι πελάτες να έχουν την εξουσία να του δώσουν εντολή για τον προορισμό τους. Γιατί ο ταξιτζής (ολιγαρχική κυβέρνηση, πρωθυπουργός κλπ) θέλει να έχει αυτή την εξουσία στα χέρια του και δεν θέλει με τίποτα να την αποκτήσουν οι πελάτες (λαός). Και γιατί όπου ο λαός θέλει να αποκτήσει αυτή την εξουσία επεμβαίνουν με την εγκληματική τους βία για να τον καθηλώσουν στη θέση του; Άρα είναι εξ ορισμού αντικοινωνικά στοιχεία.
Αυτά τα άτομα οι ολιγαρχικοί, θέλουν την εξουσία στα χέρια τους επειδή είναι ψυχικά υγιή ή επειδή είναι ψυχικά διαταραγμένα και ενίοτε πολύ διεστραμμένα;
Φυσικά ισχύει το δεύτερο και δεν υπάρχει καμιά εξαίρεση σε αυτή τη νομοτέλεια εδώ και χιλιάδες χρόνια!!!  Έτσι αν κάποιος νομίζει ότι θα αλλάξει ολιγαρχικό (ταξιτζή) και ότι θα πηγαίνει  στον προορισμό του τότε ζει μέσα στην απόλυτη αυταπάτη. Όσους ολιγαρχικούς και αν αλλάξουν οι λαοί πάλι θα φυτρώνει το κεφάλι της δηλητηριώδους  Λερναίας Ύδρας. Πρέπει να σπάσουμε τη μοίρα του Σίσυφου. Αν συνεχίζουμε να κάνουμε διαρκώς τα ίδια πράγματα και κάθε φορά να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα τότε αυτό μόνο λογικό δεν είναι..

ΥΓ. Επεξηγηματικά κείμενα:

1) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΥΔΡΑΣ


2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ

3) ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ


4) ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ


5) ΠΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΛΑΟ.

6) ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ  ΣΕ
ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ


7) ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ



ΡΔ