bezedakos

bezedakos

13 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - «ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» - «ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» KAI TA BOΛEYTIKA AYTOKINHTA




*  Έχουμε γράψει κατ΄ επανάληψη ότι όλοι οι ολιγαρχικοί είναι ΕΞ΄ ΟΡΙΣΜΟΥ (και χωρίς εξαίρεση) αντικοινωνικά στοιχεία και ότι έχουν κάποια μορφή  διαταραχής.  Και αυτή η άποψη τεκμηριώνεται ιστορικά. Εδώ και χιλιάδες χρόνια δεν υπάρχει ούτε μία εξαίρεση σε όλο τον πλανήτη. Λέμε εξ΄ ορισμού για τον εξής απλούστατο λόγο: (δίνοντας ακόμα ένα σχετικό παράδειγμα)

* Κάποιος θέλει να φτιάξει ένα σπίτι. Πάει  και  ρωτάει 10 μηχανικούς. Στο τέλος επιλέγει ένα. Από τη στιγμή όμως που τον επιλέγει και ενώ όπως είναι φυσικό,  ο πελάτης θα έπρεπε να δίνει τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ εντολές  στον μηχανικό σχετικά  με το σε πιο μέρος του πλανήτη θα ήθελε να χτιστεί το σπίτι του, πόσα τετραγωνικά το θέλει, πόσα δωμάτια, τι διαρρύθμιση επιθυμεί, με τι είδους υλικά,  τι κόστος δύναται να επωμιστεί χωρίς να δανειστεί  κοκ, αντίθετα,  ο μηχανικός  δια της βίας του συστήματος έχει την εξουσία  να επιβάλει τη θέλησή του πάνω στον  πελάτη. Έτσι ο μηχανικός έχει την εξουσία να αποφασίζει ό,τι γουστάρει. Να του φτιάξει πχ το σπίτι στη Ζιμπάμπουε ενώ ο πελάτης θέλει στην Ελλάδα, να το φτιάξει από άχυρα ενώ ο πελάτης το θέλει με σκυρόδεμα, να τον χρεώσει όσο θέλει  και γενικά έχει την εξουσία να κάνει  ότι περνά από το διεστραμμένο σκατόμυαλό του.

*  Και στο τέλος να τον δουλεύει λέγοντάς του ότι «αν δεν σου αρέσει έχεις το «δημοκρατικό» δικαίωμα μετά από 4 χρόνια να μην με ξανά επιλέξεις».  Ή σου λέει ότι «ο ειδικός  ή ο άριστος  ξέρει το συμφέρον σου» και γι αυτό εσύ δεν πρέπει να έχεις της εξουσία να δίνεις εντολές.. Τόσο καθήκι!!!

* Αυτό λοιπόν το σύστημα εξουσίας (κοινοβουλευτισμό) όλοι οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι (και κάποιοι από άγνοια) το ονομάζουν δημοκρατία
, δηλαδή εξουσία του λαού (του πελάτη)  και όλοι οι μηχανικοί που συμμετέχουν στις εκλογές του ολιγαρχικού αυτού τύπου θέλουν να έχουν την εξουσία, από τη στιγμή που θα εκλεγούν, να πηδάνε και να δέρνουν το λαό όπως γουστάρουν.
 Επομένως ο κοινός νους διερωτάται:
Οι μηχανικοί που  θέλουν αυτό το σύστημα, αυτοί οι μηχανικοί που ΔΕΝ θέλουν να εκτελούν εντολές του πελάτη αλλά θέλουν να διατάζουν τον πελάτη, υπάρχει καμιά περίπτωση στο άπειρο, να μην είναι αντικοινωνικά διεστραμμένα στοιχεία;  ΟΥΤΕ ΜΙΑ.
(Πες μου πως αποκαλείς τον κοινοβουλευτισμό - ολιγαρχία ή δημοκρατία - για να σου πω ποιος είσαι)

* Είναι εξ΄ ορισμού διεστραμμένες αντικοινωνικές υπάρξεις. Τα κίνητρά τους είναι βαθειά ψυχασθενικά. Με τη στάση τους αυτή επιδιώκουν ή την προσωπική τους ανάδειξή (δοξολαγνεία) ή την οικονομική τους ανάδειξη  ή και τα δύο μαζί.

* Και όμως δυστυχώς, πολλοί από τους συνυπηκόους μας δεν είναι πεπεισμένοι γι αυτή τη νομοτέλεια και όπως συνεπάγεται εξακολουθούν να περιμένουν να βγει ο ήλιος από τη δύση και ο κόρακας να ασπρίσει ενώ βαδίζουν σταδιακά όλο και σε μεγαλύτερο βάθος μέσα στην κόλαση. Νομίζουν ότι είναι καλοί ψυχολόγοι και κρίνουν ότι «ο άλφα ή ο  βήτα δεν θα είναι καριόλης  ή τόσο καριόλης σαν τον προηγούμενο». Οι διάφοροι θεατρινισμοί και οι διάφορες παρλαπίπες τους πείθουν και τους ρίχνουν στην παγίδα τους. Η διαφορά μεταξύ των ολιγαρχικών βρίσκεται στη διαφορά του θεατρινισμού και των παρλαπιπών.


*Μέχρι προχτές πχ  μέλη και οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσαν κοινωνικούς αγωνιστές τους αρχηγούς τους!!! Ήμαρτον.
Προχθές όμως, από τους 150 βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ,  ΜΟΝΟ  7 αρνήθηκαν το προνόμιο για χρήση του βουλευτικού αυτοκινήτου (και πριν λίγες μέρες χειροκροτούσαν την εξαγγελία για παύση αυτού του προνομίου!!!! Τόσο καραγκιόζηδες!!!) .  Είναι οι ίδιοι που έχουν ψωμοτύρι την ακατάπαυστη  φράση «η δημοκρατία μας και η δημοκρατία μας».  Έτσι αποκαλούν την κοινοβουλευτική ολιγαρχική δικτατορία.
Ετούτοι οι «κοινωνικοί αγωνιστές» του κώλου ενώ ο λαός πεινά και ενώ αυτοί παίρνουν τουλάχιστον 8.000 ευρώ το μήνα (και αν συμμετέχουν σε διάφορες  επιτροπές παίρνουν περισσότερα) φαίνεται σαν ξέχασαν τα πάντα μέσα σε 1,5 μήνα. (Βιάστηκαν σαν την πόρνη στο κρεβάτι. Δεν άντεχαν να κρατήσουν για λίγο ακόμα καιρό τα προπαγανδιστικά προσχήματα και τις καλοσύνες των οπισθίων όπως θα πρέπει να τις κρατά ο κάθε "καλός" ολιγαρχικός.  Είναι τόσο ξεδιάντροποι που "ούτε για τα μάτια του κόσμου" δεν περίμεναν το ψητό.)  Όμως δεν ξέχασαν τίποτα. Δεν ξέχασαν κάποιους φιλολαϊκούς στόχους. Από τη στιγμή που ονομάζουν δημοκρατία την κοινοβουλευτική ολιγαρχική δικτατορία, από τη στιγμή που στηρίζουν με λύσσα το σύστημα κατά το οποίο  οι ελάχιστοι θα αποφασίζουν και θα διατάζουν την πλειοψηφία για το κάθε συγκεκριμένο θέμα, σημαίνει ότι το λαό όχι μόνο δεν τον έχουν ξεχάσει προ πολλού αλλά σημαίνει ότι δεν τον έχουν σκεφτεί ΠΟΤΕ στη ζωή τους. Μόνο το στόμα τους, τον κώλο τους και τον διαταραγμένο ψυχισμό τους σκέφτονται  από πάντα. Τι θα φάνε και τι θα αρπάξουν….

* Αν  η ζωή των υπηκόων έχει γίνει πατίνι και αν ο λαός δεν ζούσε τραγικές καταστάσεις,  θα λέγαμε ότι οι δικαιολογίες  τους  για την αποδοχή αυτού του προνομίου  θα είχαν τόση πλάκα όσο και τα λεγόμενα του καραγκιόζη.

*Και η ανεψιά μου που είναι αναπληρώτρια δασκάλα και κάνει κάθε μέρα πάνω από 100 χιλιόμετρα και ο μισθός της δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ το μήνα καθαρά, τι θα πρέπει να λέει; Γιατί να μην έχει και αυτή το προνόμιο του αυτοκινήτου (όπως και άλλα επαγγέλματα όπως πχ του αγροτικού γιατρού κλπ);

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ Ε! ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΔΕΣ!!!!!

ΥΓ. Δυστυχώς υπάρχουν υπήκοοι που περιμένουν  ο λύκος να αλλάξει προβιά και έτσι να αλλάξει και ένστικτα. Περιμένουν να αλλάξουν πορεία σε 4 ή 6 μήνες. Τους δίνουν ακόμα την ανοχή τους….