bezedakos

bezedakos

6 Δεκεμβρίου 2020

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ



                                                                  Α

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ «ΕΙΔΙΚΟΥΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ.

*Τότε είχε επέμβει και ο υπουργός εργασίας Γιαννόπουλος για να υποστηρίξει τη συνέχιση της παραγωγής υλικών με αμίαντο. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μας έλεγαν το ίδιο παραμύθι. Δηλαδή να "ακούμε τους ειδικούς επιστήμονες, να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες (που δουλεύουν για το σύστημα)" κλπ.

*Κάποιοι ελάχιστοι επιστήμονες μιλούσαν για άκρως επικίνδυνο και θανατηφόρο υλικό. ΑΛΛΑ οι επιτροπές επιστημόνων που δούλευαν για το σύστημα, μας διαβεβαίωναν ότι είναι ΑΣΦΑΛΗΣ.

* Μετά από χρόνια απαγορεύτηκε η χρήση του.

* Όμως είχε προκαλέσει αμέτρητα θύματα.

*Πχ όσοι εργάζονταν στο εργοστάσιο ΕΛΕΝΙΤ έξω από τη Χαλκίδα, τα ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν αισθάνονταν προβλήματα. Ο αμίαντος είχε δοκιμαστεί για λίγα χρόνια και μας διαβεβαίωναν ότι είναι ΑΣΦΑΛΗΣ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ;

* Τελικά (από ότι έχω πληροφορηθεί) ΟΛΟΙ όσοι εργάστηκαν σε αυτό το εργοστάσιο πέθαναν από καρκίνο. Μιλάμε για εκατοντάδες νεκρούς. Ασθενείς με φρικτούς πόνους και τελικά με φρικτό θάνατο.

* Ο μακροβιότερος από τους εργαζόμενους εκεί επέζησε 12 χρόνια.

* ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και κανένας από αυτούς των επιτροπών που έδιναν εγκρίσεις και "εγγυόνταν" δεν πλήρωσε τίποτα, δεν τιμωρήθηκε για τίποτα.

* Ήταν ΟΛΟΙ τους ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, πληρωμένοι από τους καπιταλιστές.

* ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

ΥΓ1. Παρακαλώ, κάποιον από εκείνη την περιοχή (Λάμψακος), που γνωρίζει καλύτερα την κατάσταση, να παρέμβει είτε για να επιβεβαιώσει τα πιο πάνω είτε για να τα διορθώσει.

                                                     Β.

Εκατοντάδες φυτοφάρμακα έχουν πάρει εγκρίσεις μέχρι τώρα από διάφορες επιτροπές επιστημόνων. ΟΛΟΙ μας μιλούσαν εδώ και δεκαετίες ότι είναι ακίνδυνα και ΑΣΦΑΛΗ. Τελικά όμως αποδείχθηκαν ότι ευθύνονται για εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους από καρκίνο και για την τρομερή άνοδο του καρκίνου παγκοσμίως τα τελευταία 50 περίπου χρόνια.

                                                                   Γ.
Αν δοκιμαστεί σε εκατομμύρια ανθρώπους το κάπνισμα ενός πακέτου με τσιγάρα, για τρεις μήνες (όσο το εμβόλιο) τότε το 99,9% αυτών δεν θα έχει πάθει τίποτα. Ακόμα και μετά από 5 χρόνια πάλι δεν θα έχουν σημαντικά προβλήματα. Άρα το κάπνισμα είναι ασφαλές; ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ;

*ΠΟΙΌΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;

Ένας επιστήμονας σοβαρός και που θα ήταν υπέρ του εμβολίου, θα έλεγε:

«πιθανολογώ ότι θα είναι ασφαλές και στο μέλλον ΑΛΛΑ δεν μπορώ να σας διαβεβαιώσω ή να σας το εγγυηθώ. Γι αυτό ακούστε όλες τις απόψεις, κρίνετε και πράξτε».

*ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να είναι ΒΕΒΑΙΟΣ για το την αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού στο μέλλον από χρήση κάποιων ΝΕΩΝ ουσιών στο τώρα.

* Εδώ οι ίδιοι λένε ότι δεν ξέρουν το ΠΙΟ ΑΠΛΟ. Δηλαδή για πόσο καιρό θα διαρκεί η ανοσία σε εκείνους που θα κάνουν το μεταλλαγμένο εμβόλιο. ΌΜΩΣ έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι αυτό θα είναι ασφαλές και για μετά από κάποια χρόνια ή για πάντα!!!!

* Ακούστε ποιοι μας μιλούν με κατηγορηματικό τρόπο για την ασφάλεια αυτού του εμβολίου. Ε! Αυτοί είναι ΣΙΓΟΥΡΑ τσαρλατάνοι, είναι σίγουρα εγωπαθή αντικοινωνικά στοιχεία, που έχουν ΣΙΓΟΥΡΑ κάποια προσωπικά συμφέροντα.