bezedakos

bezedakos

25 Δεκεμβρίου 2020

ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ



.συνεχιζόταν κανονικά η οικονομική ζωή.

*Λοιπόν, ΟΛΑ όσα μας κάνουν και μας λένε είναι μια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ για να δικαιολογήσουν τα μέτρα εξαθλίωσης που πήραν και θα παίρουν κατά των υπηκόων συν τα καταναγκαστικά μέτρα μαζικών φυλακίσεων κλπ. Ό,τι λένε και κάνουν είναι του κώλ...τα νιάμερα.

* ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ" δηλαδή οικονομική κρίση εξ αιτίας του κορονοϊού. (παρότι υπάρχει ο ιός).Αυτό που Υπάρχει είναι η κρίση του καπιταλισμού, κρίση της κάθε μορφής ολιγαρχισμού.

* Και μετά την εμπειρία της Κίνας, θα μπορούσαν να εκμηδενίσουν τον ιό μέσα σε 1- 2 μήνες (με ΚΑΘΟΛΙΚΑ τεστ που θα στοχεύουν στην εξεύρεση ΟΛΩΝ των φορέων). Έτσι το πολύ πολύ να υπήρχε μια κάποια μείωση της οικονομικής δραστηριότητα; για 1-2 μήνες.

* ΟΜΩΣ επέλεξαν τις μαζικές ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, τις μαζικές φυλακίσεις (λοκντάουν), την επιβολή εμβολίου το οποίο έγινε στο "άρπα κόλλα" κλπ

* Άλλη η θέση της καπιταλιστικής Δύσης και επομένως άλλες οι επιλογές της στην αντιμετώπιση της κρίση (και του Ιού) και διαφορετική η θέση και η αντιμετώπιση αυτής από την καπιταλιστική Κίνα.

ΥΓ. ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΙΝΑ (και όπως φαίνεται στα λιγκ των ελάχιστων δευτερολέπτων)

https://www.youtube.com/watch?v=4zRXoW19w1g

https://www.youtube.com/watch?v=Uy08eylhoKk


Αυτοί όμως χρησιμοποιούν τον κορονοϊό ως δικαιολογία για να καλύψουν τα της τεράστιας οικονομικής κρίσης