bezedakos

bezedakos

9 Δεκεμβρίου 2020

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ;


 



*Φυσικά οι δυτικοί ολιγαρχικοί δεν το έκαναν και δεν το κάνουν από ανοησία αλλά επειδή είχαν, έχουν και θα έχουν εγκληματικούς δολοφονικούς σκοπούς, σε οικονομικό, θεσμικό και ιατρικό επίπεδο.

* (πχ σε ιατρικό επίπεδο θέλουν να επιβάλλουν τα εμβόλια της εντελώς ΑΒΕΒΑΙΗΣ ασφάλειας.) Εδώ ακόμα δεν ξέρουν πόσο θα διαρκή η ανοσία από το εμβόλιο, αν ο εμβολιαζόμενος γίνει φορέας και αν τότε μεταδίδει τον ιό ή όχι κλπ ΑΛΛΑ από την άλλη ισχυρίζονται ότι ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

*ΤΙ ΜΕΤΡΑ (τεχνολογικοθεσμικά) ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΙΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ (ΗΠΑ, ΕΕ κλπ); Η πραγματικότητα είναι ότι θα Μπορούσαν σχεδόν τα πάντα.

*Όμως γιατί προτιμούν να αφήνουν να ασθενούν και να υποφέρουν εκατομμύρια ανθρώπων και να πεθαίνουν εκατοντάδες χιλιάδες;

Μα επειδή τα οικονομικοθεσμικά συμφέροντά τους είναι τεράστια. τώρα με τη μεγάλη καπιταλιστική κρίση.

(Το Κινέζικο ολιγαρχικό σύστημα έχει συμφέρον από την καταπολέμηση του ιού γιατί η συνεχής ανάπτυξή της με ρυθμούς πάνω του 7% είναι θέμα ζωής και θανάτου γι αυτήν)

* ΟΛΕΣ οι ολιγαρχικές συμμορίες της Δύσης (κυβερνήτες και αντιπολιτευόμενοι συνεργάτες τους) μαζί με τα τσιράκια τους "ειδικούς" τους, θα πρέπει μια μέρα να λογοδοτήσουν στους λαούς για τα εκατομμύρια εγκλήματα που έχουν διαπράξει και διαπράττουν και να τους επιβληθεί η μέγιστη των ποινών.

* Για να γίνει όμως ετούτο χρειάζεται οι λαοί να συντρίψουν κάθε μορφή ολιγαρχίας και να εγκαθιδρύσουν ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΕΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ώστε οι ίδιοι να αποφασίζουν και να επιβάλλουν (πλειοψηφικά) τα πάντα μέσα στην κοινωνική ζωή.