bezedakos

bezedakos

20 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

 


*Το ΜΟΝΟ ΑΜΕΣΟ και σχεδόν απόλυτα αποτελεσματικό μέσο για την (σχεδόν) ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ του κορονοϊού στην κοινότητα είναι ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, δηλαδή το ΚΑΘΟΛΙΚΟ τεστ.

* ΣΚΟΠΟΣ του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ και σχεδόν ταυτόχρονου τεστ (σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους) είναι να βρεθούν ΟΛΟΙ οι φορείς και να μπαίνουν σε 14ημερη καραντίνα ΜΟΝΟ οι φορείς, έτσι ώστε - και με τα επαναληπτικά τεστ να βρεθούν και όσοι πιθανόν διαφεύγουν αρχικά- και να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. (Και τα εμβόλια θα ήταν εντελώς άχρηστα, τουλάχιστον προς το παρόν.)

*Άλλο καθολικό τεστ και άλλο μαζικά τεστ. Τα δεύτερα (μαζικά) είναι όρος ΑΠΑΤΗ αφού δεν στοχεύουν και δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να βρουν ΟΛΟΥΣ τους φορείς. Γίνονται μεν πολλά τεστ αλλά διαφεύγουν πολλοί φορείς οι οποίοι συνεχίζουν να μεταδίδουν τον ιό. Δηλαδή βρίσκεις 5 και σου διαφεύγουν 1.005 (που λέει ο λόγος)

* Τα λοκνταουν είναι εσκεμμένα ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ μέτρα.

ΥΓ.

* Η Γιαγιά μου μου έλεγε, όταν ήμουν μικρός, ότι ο Πατέρας της είχε στο βουνό κοπάδια με γίδια. Σε περιπτώσεις που έβλεπαν κάποια να είναι άρρωστα ή ανόρεκτα τα απομόνωναν σε ειδικό μαντρί. ΜΕΤΑ και για μέρες παρακολουθούσαν ένα προς ένα ΟΛΑ τα γίδια που έβοσκαν έξω και αν έβρισκαν κάποιο να μην μπορεί να περπατήσει ή να μην τρώει, το απομόνωναν και αυτό γρήγορα μέχρι να τα βρουν ΟΛΑ και έτσι έσωζαν το κοπάδι. Διαφορετικά το πρόβλημα θα "διαιωνιζόταν" θα είχαν συνεχώς απώλειες και στο τέλος ίσως να έχαναν όλο το κοπάδι.

*Οι αγράμματοι τσοπάνηδες ήξεραν ποιο είναι το σωστό.

* Οι κυβερνώντες, οι υπηρέτες τους "ειδικοί" και οι

"δημοσιογράφοι", δεν είναι ούτε γίδια, και ούτε βόδια. Είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ από συνειδητή επιλογή.

*Αν ο λαός είχε την εξουσία, δηλαδή αν είχε τη δύναμη να επιλέγει και να επιβάλλει τον κάθε νόμο, (μετά από ισηγορική έκφραση όλων των απόψεων των ειδικών), θα είχε αποφύγει χιλιάδες τεράστιες καταστροφές.

ΥΓ. Τα κινέζικα τεστ είναι πάμφθηνα και σχετικά σε εξευτελιστική τιμή (αλλά εκ των πραγμάτων αποτελεσματικά)

 



* Στη Χώρα μας ΗΔΗ μπορούν να κατηγορηθούν για περίπου 4.000 θανάτους (όσους ανακοινώνουν αυτοί), για οικονομική καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και για την επιβάρυνση της υγείας επίσης εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

* ΚΑΛΑ δεν μπορούσαν να κάνουν τεστ σε ΟΛΟ τον πληθυσμό και να βάζουν σε καραντίνα ΜΟΝΟ τους φορείς και κατόπιν να κάνουν επαναληπτικά (κατά μεγάλες περιοχές) ώστε να βρίσκονται όλοι οι φορείς και έτσι να έχουμε τελειώσει με τον κορονοϊό;

* Πχ τώρα στην ΚΟΖΑΝΗ, δεν μπορούσαν να κάνουν τεστ σε ΟΛΟ τον πληθυσμό (συν επαναληπτικά) ώστε να βρεθούν ΟΛΟΙ οι φορείς και να μπουν σε καραντίνα, ΜΟΝΟ αυτοί οι φορείς και κατόπιν ή ταυτόχρονα να γίνεται καθολικό τεστ και στις διπλανές περιοχές κοκ;

*( ΣΚΟΠΟΣ του ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ταυτόχρονου τεστ σε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους είναι να βρεθούν ΟΛΟΙ οι φορείς, έτσι ώστε και με τα επαναληπτικά - να βρεθούν και όσοι πιθανόν διαφεύγουν- να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

*Άλλο καθολικό τεστ και άλλο μαζικά τεστ. Τα δεύτερα (μαζικά) είναι όρος ΑΠΑΤΗ αφού δεν στοχεύουν και δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να βρουν ΟΛΟΥΣ τους φορείς. Γίνονται μεν πολλά τεστ αλλά διαφεύγουν πολλοί φορείς οι οποίοι συνεχίζουν να μεταδίδουν τον ιό. Δηλαδή βρίσκεις 5 και σου διαφεύγουν 1.005.)

* ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. Όμως αυτοί επέλεξαν το δρόμο των μαζικών δολοφονιών, δια μέσου των λοκ ντάουν, ώστε να περάσουν τις οικονομικές αναδιαρθρώσεις λόγω οικονομικής κρίση. - Τα κινέζικα τεστ είναι πάμφθηνα, σε "εξευτελιστικές" τιμές -.

* ( Άλλα τα συμφέροντα της ολιγαρχίας της Δύσης και άλλα της Κίνας. Η Κίνα αν δεν αναπτύσσεται κάθε χρόνο πάνω από 7% κινδυνεύει να καταρρεύσει και γι αυτό νίκησε τον ιό.)

* Να καθίσουν πρώτα στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην πλειοψηφία της κοινωνικής συνείδησης.

ΥΓ. 1.Οι δολοφόνοι, για να αποφύγουν να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα κάνουν τις εξής κινήσεις. Βασικά θα σιωπούν για το τι συγκεκριμένα έκανε η Κίνα (καθολικά τεστ) και ταυτόχρονα θα διαστρεβλώνουν το τι έκαναν. Πχ δεν θα μιλάνε για το καθολικό τεστ αλλά θα λένε ότι οι σκληρές καραντίνες πολλών μηνών έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. ΨΕΜΑ ΒΕΒΑΙΑ αφού η Κίνα πήρε το μέτρο της καραντίνας στις 21 Γενάρη του 20, όταν δεν ήξερε αρχικά τι συμβαίνει ακριβώς. Μετά από 62 μέρες σταμάτησε το λοκ ντάουν για το 99,9% της χώρας και άφησε σε λοκ ντάουν ΜΟΝΟ την πόλη Γουχάν μέχρι τις 8 Απρίλη. Έκτοτε παράτησαν τα λοκ ντάουν ως αναποτελεσματικά και καταστροφικά.

2 Και όταν θα καταρρεύσει αυτή η πρώτη γραμμή άμυνάς τους, θα προσπαθήσουν να μετατρέψουν την κατηγορία για εκ προμελέτης μαζικές δολοφονίες ΣΕ φόνους από αμέλεια΄, προβάλλοντας τη δικαιολογία ότι δεν ήξεραν. . Όμως μετά θα είναι δύσκολα να γίνουν πειστικοί, αφού εμείς οι απλοί άνθρωποι γνωρίζαμε αρκετά, αυτοί δεν γνώριζαν;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,

* Μαζεύω στοιχεία από το Μάρτη. ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

* ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: 1.

Κίνα - κοροναϊός : Τέλος η καραντίνα στη Χουμπέι, πλην ...

https://www.in.gr/2020/03/25/world/kina-koronaios...

3/25/2020 • Κίνα – κοροναϊός : Τέλος η καραντίνα στη Χουμπέι, πλην Ουχάν – Κανένα νέο εγχώριο κρούσμα Οι αρχές της Κίνας ήραν σήμερα τον αποκλεισμό που είχε επιβληθεί πριν μήνες στην επαρχία Χουμπέι, επίκεντρο της πανδημίας του κοροναϊού.

Αντίθετα, στην Ουχάν, οι κάτοικοι είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν ως την 8η Απριλίου για να τους δοθεί η δυνατότητα να βγουν από την πόλη.

Το τέλος του λοκ ντάουν και στη Γουχαν.

2, https://flashstars.gr/telos-i-karantina-stin-kina-kai...

3. Η καραντίνα επιβλήθηκε στις 21 Γενάρη του 20

Κοροναϊός: Σε καραντίνα η Γουχάν! Σταματούν όλες οι ...

https://onenews.gr/κοροναϊός-σε-καραντίνα-η-γουχάν-σταμα

Newsit / Κοσμος / Κοροναϊός: Σε καραντίνα η Γουχάν! Σταματούν όλες οι συγκοινωνίες Δημοσιευθηκε: 22.01.2020 | 22:13 Newsit Newsroom Facebook Twitter “Νεκρώνει” η Γουχάν αφού κοροναϊός εξαπλώνεται και “θερίζει”. Σταματούν τα κυκλοφορούν οι ...

*ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΣ.