bezedakos

bezedakos

10 Ιουλίου 2020

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ




*Η εκ πρώτης όψεως τεράστια ηλιθιότητα, κρύβει την τεράστια ΠΕΙΝΑ που έρχεται και την προσπάθεια των αστών ολιγαρχικών να προλάβουν να περιορίσουν τις αντιδράσεις και τις εξεγέρσεις των εξαθλιωμένων υπηκόων, Αναμένεται πολύς κόσμος να ψάχνει στα σκουπίδια για τροφή.
* Η διαδήλωση, κατά κανόνα, είναι συλλογική έκφραση ΠΟΝΟΥ, ΚΡΑΥΓΗΣ, ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ των υπηκόων που ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ από τις διάφορες επιλογές και ΕΠΙΒΟΛΕΣ των ολιγαρχικών.
*Ο καθένας που πονά, είναι φυσικά αναπόφευκτο 
να εκφράζει τον πόνο του με κραυγές ή με άλλο τρόπο. Φυσικό δικαίωμα λοιπόν. Και όμως. Ακόμα και τούτο το δικαίωμα πάνε να το περιορίσουν στο ελάχιστο.
*Τον πόνο που εκφράζεται συλλογικά δια μέσου της διαδήλωσης, ΟΛΑ τα καθίκια το εκφράζουν με ανώδυνες λέξεις, όπως το "δικαίωμα του συνέρχεσθαι" .
ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
*Ο στόχος του αγώνα μας δεν θα πρέπει να περιορίζεται ΜΟΝΟ στο δικαίωμα για ουρλιαχτά πόνου αλλά να συνδυάζεται με την προβολή και επιδίωξη του σκοπού για συντριβή ΚΑΘΕ ολιγαρχικού συστήματος, κάθε συστήματος των τυράννων. Διαφορετικά, αν περιοριστεί μόνο στο δικαίωμα για κραυγές είναι ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ αλλά να μην τους αναγνωρίζουμε την κατάργηση του φυσικού δικαιώματός μας να ουρλιάζουμε από τον πόνο όταν μας βασανίζουν. («κοθυφό;)
*Και η πλήρης συντριβή του ολιγαρχικού συστήματος θα έχει επέλθει όταν η ΕΝΟΠΛΗ και η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ εξουσία θα ανήκει στο λαό και έτσι ο "ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ δηλαδή όταν θα υπάρχει ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ.