bezedakos

bezedakos

1 Ιουλίου 2020

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ


*Η παγίδα στην προπαγάνδα τους είναι η χρήση της φράσης "διαδηλώσεις μειοψηφιών" αντί της σωστής που είναι "διαδηλώσεις κομματιών της συντριπτικής πλειοψηφίας"


* Η δικαιολογία των παραφασιστών της κυβέρνησης προβάλει την προστασία ενός ΜΟΝΟ μικρού επαγγελματικού κλάδου (αυτή των εμπόρων) και όχι της πλειονότητας των επαγγελματικών κλάδων και των εκατομμυρίων ανέργων (και των εκατομμυρίων ημιανέργων.)
*ΤΙ ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΑΣΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ή και χιλιάδες;
* Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν την αφήνει.
*Ουσιαστικά ο επαγγελματικός κλάδος των εμπόρων δεν θίγεται,
 γιατί ο πελάτης που θέλει να αγοράσει ένα αντικείμενο μπορεί να πάει άλλη μέρα να το ψωνίσει. Αυτός ο κλάδος θίγεται κατά 99% από την έλλειψη χρημάτων των υπηκόων. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ τις προηγούμενες δεκαετίες κάποιον πελάτη να διαμαρτύρεται ότι δεν μπόρεσε να ψωνίσει τελικά ένα αγαθό εξ αιτίας διαδηλώσεων, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τέτοιος πελάτης δεν υπάρχει. (Εκτός αν υπάρχει καμιά, από τα ΒΠ, που να επείγεται να αγοράσει κάποιο στρινγκ για να πάει στην παραλία.)
* Αν δεν θέλουν διαδηλώσεις ΤΟΤΕ να μην ξεσκίζουν το λαό, να μην ξεσκίζουν τη συντριπτική πλειονότητα του λαού.
* Και στο κάτω κάτω γιατί μια μειοψηφία να κατέχει την εξουσία και να φτιάχνει όποιο νόμο γουστάρει ενάντια στην πλειοψηφία του λαού; (Από τους 600 μνημονιακούς νόμους ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ δεν ήθελε η πλειοψηφία του λαού)
* ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.
ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ
Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟ