bezedakos

bezedakos

10 Ιουλίου 2020

ΠΑΡΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ




*Προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλοι τους δεν είναι ίδιοι για να μας χώσουν στο "τρυπακι" της επιλογής κάποιου μεταξύ αυτών..
* ΌΜΩΣ δεν θα δέχονταν ποτέ να προσπαθήσει κάποιος είτε να τους πείσει είτε να τους ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ να διαλέξουν μια οχιά ώστε να την βάλλουν στον κόρφο τους, αφού καμιά οχιά δεν είναι ίδια με μια άλλη.
*Και αυτό γιατί όλες οι οχιές, παρά τις διαφορές τους, έχουν ένα ΙΔΙΟ στοιχείο. Έχουν θανατηφόρο δηλητήριο. Οι υπόλοιπες διαφορές τους δεν έχουν καμιά αξία κ
αι γι αυτό θα πρέπει να μας είναι αδιάφορες.
* Έτσι και τα ολιγαρχικά κόμματα. Μπορεί να μην μοιάζουν μεταξύ τους αλλά έχουν ένα ΙΔΙΟ κοινό εγκληματικό στοιχείο. Το καθένα θέλει να είναι αυτό η μειοψηφία που θα αποφασίζει και θα επιβάλλει δια της βίας, και να καθορίζει πλήρως δια της επιβολής, τη ζωή των υπηκόων. Δηλαδή, αυτοί (ως μειοψηφία θέλουν να κατέχουν την εξουσία (ένοπλη και νομοθετική) και όχι η πλειοψηφία του λαού.
*ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ – ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ. Το ίδιο στοιχείο λοιπόν που έχουν είναι η αντικοινωνικότητά τους, η διαστροφή τους η οποία είναι φαρμακερό δηλητήριο για τους λαούς και η οποία εκφράζεται με την ολιγαρχική στόχευσή τους.
*ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΊΔΙΟΙ ως προς το επίδικο, ως προς την ουσία του.
* Οι υπόλοιπες διαφορές τους δεν έχουν καμιά αξία και γι αυτό θα πρέπει να μας είναι σχετικά αδιάφορες.
ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ
Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ
ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.