bezedakos

bezedakos

3 Μαΐου 2019

ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ



Αν ονομάζουμε τις εκλογές αυτές σκέτα ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ (όπως θέλει το σύστημα) δεν διαφαίνεται η αρνητική πραγματική ουσία αυτών αλλά αντίθετα μας παρουσιάζονται σαν κάτι το θετικό.
Η κατάληξη –ικος- δηλώνει είτε προέλευση, είτε σκοπό - προορισμό είτε και τα δύο. Οι εκλογές αυτές θεσμοθετήθηκαν (προέλευση) από την ευρωπαϊκή ολιγαρχία για εκλογή κάποιων ελαχίστων που θα πλαισιώνουν τον μειοψηφικό ολιγαρχικό μηχανισμό τους  (σκοπό). Αυτός ο μηχανισμός θα επιβάλλει τη θέλησή του στην πλειοψηφία των λαών, ενάντια στη θέληση της πλειοψηφίας των ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥΣ, των πεντακοσίων εκατομμυρίων. (Δεν είναι δημοκρατικές γιατί δεν προορίζονται στο να έχει την εξουσία ο λαός για να επιβάλλει τη θέλησή του, να επιβάλλει τον κάθε νόμο πλειοψηφικά κλπ)
Ολιγαρχικό μηχανισμό έχει και η κάθε χώρα που συμμετέχει στην ΕΝΩΣΗ των ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ. Πχ στη Χώρα μας πέρασαν 600 περίπου μνημονιακούς νόμους όπου ούτε έναν από αυτούς δεν ήθελε η πλειοψηφία του λαού.
Αυτό είναι το ολιγαρχικό σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του υπηκόου στις εκλογές τους σημαίνει είτε τέλεια ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για το αν μια μειοψηφία του καθορίζει τη ζωή, είτε ΘΕΛΕΙ μια μειοψηφία να έχει την εξουσία για να τον ξεσκίζει, είτε δεν ΓΝΩΡΙΖΕΙ τίποτα για το πώς κινείται σήμερα η πραγματικότητα και για το πως θα μπορούσε να είναι η ζωή του με την εξουσία στα χέρια του (νομοθετική, εκτελεστική δικαστική).
Όταν κάποιος συμμετέχει σε ολιγαρχικές εκλογές, δεν ΜΠΟΡΕΙ να  ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ αυτό το ολιγαρχικό σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας και να διεκδικήσει ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ όπου θα ισχύει το «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» καθώς και τις προϋποθέσεις αυτού που είναι ΕΝΟΠΛΗ,ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
Δεν μπορεί να ισχυριστεί «τώρα συμμετέχω στο φύτεμα βάτων ενώ θέλω να φυτρώσουν καρπούζια».
Τα ποσοστά συμμετοχής σε ολιγαρχικές εκλογές είναι δείκτης για το ποσοστό με ανώτερο βαθμό ελέγχου και χειρισμού της κοινωνικής συνείδησης από την ολιγαρχική ιδεολογία κάθε είδους.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ σημαίνει ΑΜΕΣΟΣ ιδεολογικός πόλεμος στον ολιγαρχισμό και διαρκής καθημερινός αγώνας για αυτονομία και αυτοδιεύθυνση των λαών.