bezedakos

bezedakos

15 Μαΐου 2019

ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ





ΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΛΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ολιγαρχικός που να είναι καλός για το λαό. Όπως δεν υπάρχει καλός βιαστής παιδεραστής, δεν υπάρχει και καλός ολιγαρχικός. Αν ο παιδεραστής ήταν καλός δεν θα βίαζε παιδάκια, δεν θα ήταν παιδεραστής. Αν ο ολιγαρχικός ήταν καλός δεν θα ήταν ολιγαρχικός. Δηλαδή δεν θα ήθελε να ορίζει όπως γουστάρει αυτός τη ζωή της πλειοψηφίας και αν ήθελε να προσφέρει κάτι θετικό στην κοινωνία, θα επιθυμούσε να εκτελεί διαταγές τις πλειοψηφίας και όχι να διατάζει αυτός την πλειοψηφία. Όμως οι διάφορες φυχικές διαστροφές , υπαγορεύουν σε αυτούς την ακαταμάχητη τάση προς το έγκλημα. (ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ;) ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΑΡΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ
Μερικοί καλοπροαίρετοι, που πιστεύουν ότι κάποτε θα βρουν κάποια καλή ολιγαρχική συλλογικότητα που θα του κάνει καλό στη ζωή τους, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τη δευτέρα παρουσία, γιατί κάτι τέτοιο είναι εξ ορισμού αδύνατο.
Αυτό έχει αποδείξει μέχρι σήμερα η ιστορία. (Εδώ ακόμα και τα εκκλησιαστικά ιερατεία, που διακατέχονται από απέραντη εξουσιολαγνεία, δεν έχουν βρει ούτε ένα ολιγαρχικό εξουσιαστή που να τον ανακηρύξουν άγιο ή όσιο. Εκτός από το Μέγα Κωνσταντίνο που διέπραξε χιλιάδες εγκλήματα. Σκωπτικά.)

ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ «ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ (ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ)» ΚΑΙ ΟΤΙ «ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ» .
ΑΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΣ.