bezedakos

bezedakos

28 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΠΑΤΑΚΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ




Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ DNA ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Συνεργάζονται πολύ στενά, ανάλογα με τις συνθήκες για την επιβολή του ολιγαρχικού οικονομικού συστήματος του καπιταλισμού. Και αν καμιά φορά αντιπαρατίθενται και αν καμιά φορά τσακώνονται, αυτό συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Πάλι θα τα βρουν μπροστά στον κίνδυνο να χάσει η ολιγαρχία την εξουσία της και να την πάρει ο λαός. Για αυτό υπάρχει και η ΑΠΟΛΥΤΑ διαφορετική αντιμετώπιση των φασιστών σε σχέση με εκείνους που, κατά τρόπο σωστό ή λαθεμένο, αντιτίθενται στην εξουσία τους ή δεν είναι κρίκος της εξουσίας τους. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΔΉΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ. Γι αυτό (πρωτόδικα) στο Γεωργιάδη του ρίχνουν 28 μήνες με αναστολή για παιδεραστία (το αίμα νερό δεν γίνεται) και στις πάμφτωχες καθαρίστριες για πλαστογραφία ρίχνουν τις ρίχνουν 15 χρόνια (πρωτόδικα) και κατόπιν 10 χρόνια και μέσα στο μπουντρούμι. Και αν δεν ξεσηκωνόταν ο λαός θα ήταν ακόμα μέσα.
Αυτή είναι η «δικαιοσύνη» του ολιγαρχισμού, κοινοβουλευτικού και φασιστικού.
Αυτή πρέπει να την σαρώσει ο κάθε λαός. Και θα την σαρώσει όταν κατακτήσει όλη την ένοπλη, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσία. Κατόπιν όποιος νόμος θα τίθεται σε ισχύ θα έχει απαραίτητα την έγκριση της πλειοψηφίας του λαού και δικαιοσύνη θα αποδίδει ‘’το λαϊκό αίσθημα περί δικαιοσύνης’’ το οποίο θα γίνεται νόμος.