bezedakos

bezedakos

3 Οκτωβρίου 2016

Η OΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, ΧΤΥΠΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧOΥΣ




    
                                 ΟΕΝΔΕΛ  ΤΩΡΑ
Δεν έχουν ούτε ιερό  ούτε όσιο.
Οι άρρωστοι για εξουσία ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ  χτύπησαν  τα εξαθλιωμένα γεροντάκια. Τους έπνιξαν στο δακρυγόνο  σήμερα στην Αθήνα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης τους.
 Χτυπούν  όποιον θεωρούν ότι πάει κόντρα στα  διαστροφικά  αντικοινωνικά τους σχέδια. (Χθες χτύπησαν διαδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Καισαριανή)
Αυτά τα ολιγαρχικά ανθρωποειδή - που από τον φόβο για το πιθανό ξύπνημα των λαών ονομάζουν δημοκρατία δηλαδή εξουσία του λαού, την κοινοβουλευτική ολιγαρχική δικτατορία – χτυπούν όποιον εναντιώνεται στις διαταγές τους.
Το 99% των  διαταγών – «νόμων» που έχουν φτιάξει, δεν τις θέλει η μεγάλη πλειοψηφία του λαού. Αυτοί όμως κατέχουν τη νομοθετική εξουσία και την επιβάλλουν δια της βίας της ένοπλης εκτελεστικής που επίσης κατέχουν. (Χωρίς την τελευταία δεν θα είχαν καμιά δύναμη)
Στις ολιγαρχικές εκλογές , αν αφαιρέσουμε αποχή – άκυρο – λευκό, δεν πήραν ούτε το 19% των ψήφων!!! (Και το 90% να είχαν πάρει, στη βάση ποιας ανθρώπινης αξίας, θα έπρεπε να επιβάλλουν τον κάθε «νόμο» τους,  όταν η πλειοψηφία του λαού δεν τον αποδέχεται; Ποιοι είναι αυτοί που επιβάλλουν στην πλειοψηφία του λαού κάτι που δεν θέλει;)
Αυτή λοιπόν η ΙΣΧΝΗ μειοψηφία και στις εκλογές και σε αποδοχή του κάθε νόμου, επιβάλλεται δια της βίας πάνω στον εργαζόμενο λαό. Έως πότε; Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ που έχουμε μπροστά μας είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ:

                                             ΟΕΝΔΕΛ ΤΩΡΑ
( ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ  ΛΑΟΥΣ     ΤΩΡΑ)