bezedakos

bezedakos

29 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ


                                

* Δίνω το λινκ από την εκπομπή αλλά επειδή σε κάποιους δεν θα ανοίγει καλά, έγραψα τα λεγόμενά του πιο κάτω. (Στο βίντεο από την ώρα 7.32 και μετά. Εκπομπή σαββατοκύριακο 25/12/2021)

ΕΡΤ Σαββατοκύριακο - ERTFLIX

Η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν για τα πρόσφατα μέτρα. Και ο καθηγητής απαντά:

"... Δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει γενικά την πορεία της εξέλιξης της πανδημίας, ιδιαίτερα τώρα με την επικράτηση της μετάλλαξης Όμικρον, διότι η Όμικρον θα κάνει την πορεία της και ΠΟΛΥ γρήγορα θα μας ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ από την ΠΑΡΟΥΣΙΑ της.

Εκείνο το οποίο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αισιόδοξο και αφορά τη μετάλλαξη Όμικρον, είναι ότι ΜΠΟΡΕΙ αυτή η μετάλλαξη να ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, η πιο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ και ίσως η ΣΩΤΗΡΙΑ λύση για τη ΛΗΞΗ της πανδημίας.

Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα οποία αθροίζονται κυρίως από τα δύο χοτ σπότς της Όμικρον που είναι η Ν. Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο μας δείχνουν τι;

Ότι η μετάλλαξη Όμικρον προκαλεί ήπια νόσο με αποτέλεσμα να ΜΗΝ υφίσταται ΠΙΕΣΗ το υγειονομικό σύστημα."

* Εδώ επεμβαίνει μια δημοσιογράφος η οποία συνηγορεί λέγοντας ότι γι αυτό το λόγο το Ισραήλ ματαίωσε την 4η δόση του εμβολίου.

* Και ο καθηγητής συνεχίζει...

"....Σε αυτό έχει δύο σημεία κανείς να επισημάνει. Το Πρώτο είναι ότι η μετάλλαξη Όμικρον μεταδίδεται ΤΑΧΥΤΑΤΑ σαν μια πυρκαγιά που περνά και καίει τα πάντα , που σημαίνει δηλαδή ότι προσβάλει πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων σε πολύ βραχύ χρονικό διάστημα, δεν ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΑΡΙΑ ΝΟΣΗΣΗ και από την άλλη μεριά αρχίζει να ΑΝΟΣΟΠΟΙΕΙ ΚΥΡΙΩΣ τα άτομα που ΔΕΝ έχουν ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ((δικό μου: φυσικό εμβόλιο)."

* Σε τούτο το σημείο ένας δημοσιογράφος ξινίζει γιατί νιώθει ότι τα λεγόμενα του καθηγητή τους "χαλάει τη μανέστρα" και προσπαθεί να τον επαναφέρει στην "τάξη" των αφηγημάτων του συστήματος.

- Ο καθηγητής όμως συνεχίζει: " .... Αυτό που γνωρίζουμε και κυρίως από τη Ν. Αφρική από τη μετάλλαξη Όμικρον είναι ότι πέρασε σαν πυρκαγιά, δηλαδή από το Νοέμβρη μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη έκανε την κορύφωσή της και τώρα αρχίζει να παρουσιάζει μια κάμψη. Προσέξτε τώρα. Στη Ν. Αφρική ΔΕΝ πήραν ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ άφησαν την πανδημία να εξελιχτεί φυσικά, όπως εξελίσσονται όλες οι πανδημίες, ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΦΥΣΙΚΑ δηλαδή με φυσικό τρόπο το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων και αυτή τη στιγμή βιώνουνε μια ύφεση της πανδημίας και πιστεύουμε ότι αυτό το πρότυπο και μοντέλο θα ακολουθήσει το Ηνωμένο Βασίλειο που είναι το επόμενο/"

* Εδώ το διακόπτει πολύ ξινισμένος ένας δημοσιογράφος γιατί φαίνεται ότι του αχρηστεύει το αφήγημα για την ανάγκη συνέχισης των δηλητηριωδών ενέσεων (για να προφυλάξουν το κόσμο από το ΤΙΠΟΤΑ πια).

*Ο καθηγητής συνεχίζει: ".... Τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνουν ότι ΚΑΙ αυτά τα άτομα που δεν είχαν εμβολιαστεί, περνάνε τη νόσο ελαφρά (δικό μου- μόνο το 30% των κατοίκων εκεί έχει κάνει τις ενέσεις).

* Συνεχίζει: "Όσο μεγαλύτερο αριθμό ατόμων προσβάλει, κάτι που συμβαίνει δηλαδή με τη μετάλλαξη Όμικρον, τόσες πιθανότητες έχουν να προσβληθούν και ορισμένα άτομα που έχουν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ και από αυτή την κατηγορία των ατόμων ΜΠΟΡΕΙ να έχουμε κάποιες απώλειες ΑΛΛΑ η πλειονότητα των πολιτών που δεν έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, θα την περάσει στο πόδι που λέμε (δικό μου. Στη Ν. Αφρική εκτιμάται ότι μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν μολυνθεί από την Όμικρον εκατομμύρια άνθρωποι και δεν μας έχουν αναφέρει ΟΥΤΕ ένα θάνατο εξ αιτίας της Όμικρον)

* Εδώ πάλι ξινίλες των δημοσιογράφων με κάποια διακρινόμενη λύσσα.....

ΥΓ1 Αντί λοιπόν εκείνους που έχουν την Όμικρον να τους αφήνουν να κυκλοφορούν, ώστε να μεταδοθεί γρήγορα η Όμικρον και να φύγει από τη μέση η Δέλτα, αυτοί οι δολοφόνοι βάζουν σε ατομική καραντίνα τους φορείς της Όμικρον για να καθυστερήσουν την ΠΑΡAMONH της Δέλτα που προκαλεί θανάτους. (Επειδή έτσι θα μπορούν να τρομοκρατούν και να εκβιάζουν τον κόσμο για να κάνει ενέσεις, να βάζει δηλαδή δηλητήρια για να αποφύγει ουσιαστικά το κουτσούλισμα από ένα περιστέρι.)

* Αντί για φυσικό εμβολιασμό θέλουν να βάλουν δηλητήρια στους υπηκόους. Έχουν λυσσάξει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

ΥΓ 2 Στις Χώρες της Ν. Αφρικής, μέχρι αυτή τη στιγμή, έχουν μολυνθεί με την Όμικρον εκατομμύρια άνθρωποι και δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας θάνατος (η δε νοσηρότητα είναι της "πλάκας")

* Τότε γιατί συνεχίζουν τις καταναγκαστικές τοξικές ενέσεις με απρόβλεπτες αρνητικές συνέπειες για την υγεία των υπηκόων στο μέλλον; Γιατί αφού πια δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ ιατρικός λόγος;

* Μα για την επιβολή παγκοσμίως του ΝΕΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, του απόλυτου ελέγχου της ζωής των ανθρώπων ώστε να τους καταστήσουν ζώα του τσίρκου τους.

* ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ δεν τα λένε κάποιοι συνωμοσιολόγοι.

1.

“Μεγάλος Αδελφός” κατά του κορονοϊού - ή μήπως με αφορμή; (msn.com)

2.

Ομολογία Μπουρλά

ΒΟΜΒΑ ΜΠΟΥΡΛΑ! ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ! - YouTube