bezedakos

bezedakos

18 Δεκεμβρίου 2021

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ


 

* Ο στόχος τους από την αρχή ήταν η επιβολή παγκοσμίως του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ δια της "μεγάλης επανεκκίνησης" και μέσα από τα ολιγαρχικά συστήματα του κοινοβουλευτισμού. Καμιά σχέση δεν έχουν αυτά τα εμβόλια και τα λοκ ντάουν με την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Λινκ για το μεγάλο ΑΔΟΛΦΟ με αφορμή τον κορονοϊό.

“Μεγάλος Αδελφός” κατά του κορονοϊού - ή μήπως με αφορμή; (msn.com)

* Ο δε μεγάλος ΔΟΛΦΟΣ επιβάλλεται με την ΠΛΗΡΗ συνδρομή των ηγεσιών της ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ αριστεράς

* Και ενώ έχει ξεφτιλιστεί σχεδόν ΠΛΗΡΩΣ ο κορονοϊός, αυτοί συνεχίζουν το χαβά τους με τις ενέσεις... «υδροκυανίου»

* Ν. ΑΦΡΙΚΗ. Έχει 60 εκατομμύρια πληθυσμό και έχει εμβολιάσει ΜΟΝΟ το 30% του πληθυσμού. Εκεί ήδη κυριαρχεί η Ο.

1. Από τις 25 Νοέμβρη και μέχρι σήμερα, σχεδόν σε ΟΛΑ τα τέστ βρίσκουν μόνο αυτή τη μετάλλαξη (Ο).

* Από τότε και μέχρι τις 16 Δεκ. έχουν αναφέρει (coronavirus update) ότι έχουν καταγράψει με τα τεστ πάνω από 300.000 φορείς της Ο. (Θα είναι πολύ περισσότεροι οι μη καταγεγραμμένοι)

*ΟΜΩΣ ακόμα δεν έχουν αναφέρει ΟΥΤΕ ένα θάνατο εξ αιτίας αυτής της μετάλλαξης!!!!

2. Μέχρι πριν την Ο, για κάθε 32 περίπου ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ με τεστ "κρούσματα" μας ανέφεραν, στη Ν. Αφρική, ότι αντιστοιχούσε ένας θάνατος (2.955.000/89.700). *Μέχρι τώρα όμως, για τα πάνω από 300.000 ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ "κρούσματα" δεν έχουν αναφέρει τίποτα και έχει περάσει μήνας από τότε που τη βρήκαν. . (Αν ήδη υπήρχε, το πιο πιθανό θα ήταν να το διατυμπάνιζαν όπως έκανε η Αγγλία)

3. Πριν την εμφάνιση της Ο, τα άτομα που νοσηλεύονταν - σοβαρά- στις ΜΕΘ (με τη μετάλλαξη Δ και που ακόμα νοσηλεύονται με αυτήν) ήταν πολύ πάνω από τα 600.

*Μετά την εμφάνιση όμως της Ο, οι ΜΕΘ άρχισαν να αδειάζουν σταδιακά και χθες μας αναφέρουν ότι εκεί νοσηλεύονται 456 άνθρωποι!!!

Δείκτης ότι μειώνονται κατά πολύ οι σοβαρές νοσήσεις.

* ΑΓΓΛΙΑ.

1. Ο Οργανισμός Δημόσιας υγείας μας λέει ότι η μετάλλαξη αυτή μολύνει περίπου 200.000 άτομα την ημέρα αλλά τα ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ (με τεστ) κρούσματα θα είναι πάνω από 50.000 αφού από τη μέρα που μας είπαν ότι το 20% των τεστ δείχνουν Ο, το 20% των μολύνσεων που διαπιστώθηκαν με τεστ, αντιστοιχούν σε περίπου 50. 000 καταγεγραμμένους φορείς της Ο.

2. Η Αγγλία λοιπόν με ΤΟΟΟΟΣΕΣ χιλιάδες μολύνσεις μας έχει αναφέρει ΜΟΝΟ ένα θάνατο εξ αιτίας της Ο.(και αν θέλουμε τους πιστεύουμε ότι υπάρχει και αυτός)

3. Σε διαρκή μείωση είναι και εδώ στην Αγγλία οι σοβαρές νοσήσεις (ΜΕΘ). Κατεβαίνει από τους πάνω από 900, στους 896 και προχθές και χθες αναφέρουν τον ίδιο αριθμό 886 και σήμερα 17/12 μας λένε ότι έχουν875. (Οι ελαφριές νοσήσεις, που τόσο δήθεν φοβούνται αν είναι πολλές, (που δεν είναι) με ένα καλό σύστημα υγείας αντιμετωπίζονται και στο σπίτι)

ΥΓ Όσο και ας υποθέσουμε ότι θα αλλάξουν, προς το χειρότερο, τις επόμενες μέρες τα πιο πάνω δεδομένα, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν θα μπορέσει να αλλάξει το γεγονός ότι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ η μετάλλαξη Ο θα είναι πολύ πιο ήπια της γρίπης.

*Και στις ελάχιστες ή μηδαμινές περιπτώσεις που θα επιφέρουν σοβαρή νόσηση, υπάρχουν τα φάρμακα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ από κορονοϊό.

*ΟΜΩΣ άλλαι αι βουλαί των δολοφόνων ολιγαρχικών. Ενέσεις και ξανά μανά ενέσεις.... και εξόντωση των ανυπάκουων. Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ δεν θα κωλώσει επειδή εμφανίστηκε η Ο απρόσμενα.

Η προπαγάνδα τους θα πρέπει να αναπροσαρμοστεί...

* Και οι παμμέγιστοι εγκληματίες, ΔΗΘΕΝ φοβούνται τις πολλές νοσηλείες και ετοιμάζουν καταναγκαστικά μέτρα, μέτρα βιασμού των ανεμβολίαστων. (Λινκ μείωση των νοσηλειών κατά 91% συγκριτικά..)

Κατά 91% μείωσε τις νοσηλείες η μετάλλαξη Όμικρον στη Νότια Αφρική (msn.com)

*Μα και οι ίδιοι τα ίδια περίπου μας λένε αλλά για λόγους δολοφονικής προπαγάνδας τονίζουν τη μεγάλη μεταδοτικότητα της Ο και όχι τη νοσηρότητά της. ΙΔΟΥ. Μικρότερη επικινδυνότητα της Ο κατά 10 φορές.

Έρευνα: 70 φορές μεταδοτικότερη, αλλά λιγότερο σοβαρή η Όμικρον - Parallaxi Magazine


 ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ Ή ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ