bezedakos

bezedakos

17 Νοεμβρίου 2021

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ. Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ....


 



* Αυτή είναι ΕΠΙΔΗΜΙΑ των ολιγαρχικών-δολοφόνων της δύσης και ΟΧΙ των ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ. (Πάνε να φορτώσουν τις εκατομμύρια δολοφονίες τους στους υπηκόους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν)

* Από τότε που η Κίνα κάνει χρήση των φαρμάκων της, πχ του tocilizumab, (πιο κάτω λίνκ) έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ θανάτους. Άρα αντικειμενικά η θνησιμότητα είναι μηδενική ΑΝ..

* Δηλαδή αντικειμενικά κάποιος μπορεί να χτίσει ένα δωμάτιο. Μα ΑΝ δεν θέλει, δεν το χτίζει και αν θέλει μπορεί να γκρεμίσει και τα άλλα δωμάτια....

* Οι ολιγαρχικοί της Δύσης σαμποτάρουν ΟΛΑ τα φαρμακευτικά σκευάσματα της Κίνας η οποία «κάνει κρα» για να πουλήσει. Έτσι η προπαγάνδα τους μας λέει ότι Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι τα ΕΜΒΟΛΙΑ παρότι πεθαίνουν εκατοντάδες χιλιάδες.

* Δυστυχώς η πλύση εγκεφάλου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ. Κάποιοι που έχουν υποστεί αυτή την πλύση σου λένε: «Μα εκεί είναι ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. (Συμφωνώ, όπως και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα της Δύσης).

*"ΟΜΩΣ αν ω μη γένοιτο εσύ ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ασθενήσει από κορονοϊό ή άλλα πολύ σοβαρή ασθένεια, θα πεις ότι δεν θέλω τα φάρμακα που σώζουν επειδή προέρχονται από ολοκληρωτικό καθεστώς;" .. «Ήμαρτον».

*ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ εγκεφάλου και τόση βλακεία;!!!!!! (Αυτό μου το είπε πρόσωπο – «επαναστάτης» που έκανε βελονισμό και ο βελονισμός προέρχεται από περιόδους αυτοκρατόρων κλπ. Τέτοια βλακεία από πλύση εγκεφάλου)

Λίνκ με το κινέζικο μονοκλωνικό φάρμακο.

https://www.pentapostagma.gr/.../6937974_nees-elpides-oi...

* Χώρισαν τον κόσμο σε φιλοεμβολιαστές και αντιεμβολιαστές. Πάνε να ρίξουν τις δολοφονίες σε εκείνους που δεν εμβολιάζονται ενώ αυτοί είναι οι δολοφόνοι αφού λόγω του εμπορικού πολέμου δεν θέλουν να αγοράσουν τα φάρμακα με τα οποία δεν πεθαίνει σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΣ. Εδώ θέλουν τα δυτικά δολοφονικά εμβόλια για να καθυποτάξουν πλήρως όλους τους ανεμβολίαστους και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ.

* Όταν τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια. Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Όλοι μαζί θα έπρεπε να πάρουμε "τα καλάσνικωφ" για να εξαφανίσουμε κάθε ολιγαρχικό σύστημα (Δυτικό και κινέζικο).

*Πόσοι εδώ γνωρίζουν ότι εκεί έχουν βρει το φάρμακο; ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Ο φασισμός στα κανάλια, η απόλυτη ανισηγορία και η πλύση εγκεφάλου έχουν επιφέρει τεράστια επιτυχία για τα συμφέροντα των δολοφόνων.

* Δεν θα έπρεπε να τους πούμε ΟΛΟΙ ΣΤΟΠ στις δολοφονίες και φέρτε τα φάρμακα κλπ; (εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι - αφού πεθαίνουν και οι εμβολιασμένοι-)
* ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.
* Οι δολοφονίες στις ΜΕΘ


* ΥΓ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ για την κατάκτηση της ΕΝΟΠΛΗΣ εκτελεστικής από τους λαούς ώστε να μπορούν "Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ" (κατόπιν ισηγορικής έκφρασης των διαφορετικών προτάσεων)

* Αυτό είναι ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ – πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

*ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΑΓΩΝΑΣ.