bezedakos

bezedakos

14 Νοεμβρίου 2021

*ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΥ.


 


*Λοιπόν, Πιο δολοφόνοι δεν γίνεται. Τώρα, το έμπειρο ετούτο το προσωπικό που το έχουν ανάγκη οι ασθενείς, δεν το παίρνουν πίσω και ας πεθαίνει κόσμος.

*ΣΤΑ @ρχίδ@α τους ΦΥΣΙΚΑ αν πεθαίνουν άνθρωποι.

*Ο στόχος τους είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ και είναι η ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ των ανυπότακτων στα διεστραμμένα σχέδιά τους.

Ολιγαρχικός που να μην είναι εγκληματίας, να μην είναι καθίκι, δεν υπήρξε και ούτε πρόκειται να υπάρξει.

* Θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι μια μειοψηφία είναι και θα είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ στη ζωή των υπηκόων, ότι μπορούν να κάνουν και θα τους κάνουν για πάντα ό,τι γουστάρουν.

* Ποιους να κολλήσουν λοιπόν αφού ΟΛΟΙ οι εκεί ασθενείς είναι μολυσμένοι; Τρέλα με κορδέλα; ΌΧΙ. Είναι η έκφραση της ΑΠΕΙΡΗΣ διαστρφής. Δεν υπάρχει καμιά ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογική.

*ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟΥ.

*Και όμως με την πλύση εγκεφάλου έχουν βοειδοποιήσει ένα ποσοστό υπηκόων.

ΥΓ1 * Ας αφήσουμε το γεγονός ότι αμέτρητες έρευνες δείχνουν ότι οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ είναι ΕΞΙΣΟΥ ή και πιθανόν ΠΙΟ μεταδοτικοί από τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ και όλα τα φασιστικά μέτρα που παίρνουν εναντίον των ανεμβολίαστων δεν έχουν ΟΥΤΕ το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ίχνος λογικής στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.

* ΑΚΟΥΣΕ κανείς τον ΤΣΙΠΡΑ ή τον ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ή κάποια ρετάλια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, να ζητάνε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εκείνοι που εργάζονται σε κλινικές covid να μην μπουν σε διαθεσιμότητα ή να επιστρέψουν; ΕΤΣΙ για το ΘΕΑΘΗΝΑΙ βρε αδερφέ. Έτσι για στάχτη στα μάτια του κόσμου, έτσι για ξεκάρφωμα.

* ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν το άκουσα. Και άμα ισχύει αυτό σημαίνει ότι η ολιγαρχική αριστερά έχει περάσει στη διαδικασία της τέλειας υποταγής της στις επιταγές του παγκόσμιου ολοκληρωτισμού, στην όλο και μεγαλύτερη φασιστικοποίησής της.

ΥΓ2 ΤΙ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

* Πιστεύω ότι:

* Ναι μεν και δεν θα πρέπει να σταματήσουν οι υπήκοοι να διαμαρτύρονται για τα βάσανά τους.

* Θα πρέπει όμως ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να παραμένουν ΜΟΝΟ σε διαμαρτυρίες και περιγραφές των δεινών τους, χωρίς να τις συνδυάζουν με το απελευθερωτικό πρόταγμα.

*ΜΟΝΟ η περιγραφή και η διαμαρτυρία, χωρίς σκόπευση σε ένα άλλο συγκεκριμένο κοινωνικό πρόταγμα, είναι τεράστια ανοησία αφού δεν οδηγεί σε έναν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ απελευθερωτικό σκοπό. Και αυτό θέλει το σύστημα.

* Μια μειοψηφία - συμμορία έχει την εξουσία και κάνει τελικά Ο,ΤΙ γουστάρει στην πλειοψηφία των υπηκόων. Αυτό θα πρέπει να το συντρίψουμε.

* Και χωρίς ένα καθαρό αντιολιγαρχικό λόγο, οι υπήκοοι θα παραμένουν αιώνια στις ίδιες και χειρότερες καταστάσεις.

* Διαμαρτυρόμαστε κάθε τόσο για κάποιο νέο δεινό. Και τι έγινε; Παλαιότερα φωνάζαμε εναντίον 600 μνημονιακών "νόμων", τώρα διαμαρτυρόμαστε ενάντια στο νέο ναζισμό που θέλει την ΑΠΟΛΥΤΗ κυριαρχία στο ΣΩΜΑ και το ΝΟΥ μας, αύριο για κάτι άλλο κοκ. ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΟΙ.

* Αν Η ΚΑΘΕ διαμαρτυρία δεν είναι ΑΦΟΡΜΗ ώστε να συνδυάζεται με το ΣΚΟΠΟ για την εξουσία του κάθε λαού, είναι ΟΛΕΣ τους εντελώς μάταιες.

Είναι σαν να ΄θέλει κάποιος να πιει νερό αλλά το βάζει σε σουρωτήρι.

* Να σκοπεύσουμε στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΤΡΙΒΗ, στην ολοκληρωτική συντριβή κάθε ολιγαρχικού συστήματος με σκοπό να κατακτήσει ο λαός την ένοπλη εκτελεστική ΩΣΤΕ, Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.(κατόπιν ισηγορίας)

* Γι αυτό το κεντρικό απελευθερωτικό σύνθημα θα πρέπει να είναι: "ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ"

ΥΓ1. * Παλέψαμε χρόνια ενάντια στους μνημονιακούς ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥΣ. Τώρα παλεύουμε ενάντια στον απόλυτο έλεγχο της ύπαρξής μας. Και τι κάναμε; Μια τρύπα μέσα στο νερό;

*ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ;

*Τελικά μια μειοψηφία εγκληματιών μας επιβάλλει ό,τι γουστάρει. Είμαστε ένα ΤΙΠΟΤΑ στα χέρια της, ένα παιχνίδι στις ορέξεις της (κακά τα ψέματα).

*Είμαστε σε μια ευρύτερη φυλακή, λίγο πριν τη στενή. Είμαστε λίγο πριν το λουρί στο σβέρκο, λίγο πριν τα σκουπίδια.

2. ΑΝ σε ΚΑΘΕ έκφρασή μας, ο λόγος μας δεν γίνει ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ δηλαδή αν δεν γίνει ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΚΟΣ τότε θα κάνουμε διαρκώς την πράξη του μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν

*Το σύστημα είναι ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ και άρα ο ΜΟΝΟΣ αντισυστημικός λόγος είναι ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΚΟΣ.

*Είτε μια μειοψηφία θα έχει την εξουσία και θα επιβάλλει ό,τι γουστάρει στην πλειοψηφία είτε η πλειοψηφία θα έχει την εξουσία και θα επιβάλλει πλειοψηφικά τη θέλησή της (κατόπιν ισηγορίας).

* Κοινωνία άνευ εξουσίας - αρχής είναι αδύνατη-ουτοπία - σουρεαλισμός.

*Μπορούν να υπάρξουν ΜΟΝΟ είτε ολιγαρχία είτε πλειοψηφιαρχία.

* ΟΛΟΙ οι άλλοι οι "αντισηστημικοί λόγοι είνα ΑΠΑΤΗ. Απλά είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ φιλοσυστημικοί - ολιγαρχικοί λόγοι. Είναι θανατηφόρα παγίδα.

*ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΖΟΥΦΙΕΣ