bezedakos

bezedakos

11 Αυγούστου 2021

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ


 


...δίνοντάς τους ταυτόχρονα την πράσινη κάρτα κυκλοφορίας, ενώ θεωρεί εν δυνάμει εχθρούς του (ανυπότακτους) τους μη εμβολιασμένους.

* Γι αυτό τα καθίκια – «δημοσιογράφοι» -προπαγανδιστές της ολιγαρχίας, ρωτούν ακατάπαυστα τους καλεσμένους τους «εσείς έχετε κάνει το εμβόλιο

* Ο εμβολιασμός γι αυτούς είναι πλέον "Δήλωση μετάνοιας ή υποταγής" στο νεοναζισμό, στο ολιγαρχικό σύστημα των πιο διεστραμμένων υπάρξεων. (όμως για τους καταναγκαστικά εμβολιασμένους δεν είναι βέβαιοι ότι είναι δικοί τους)

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ:....

Με διαταγή στις 8 Ιουλίου 1942 οι Ναζί απαγόρευαν στους Εβραίους να εργάζονται στο δημόσιο (δομές), να πάνε σε δημόσια κτίρια, σε μπαρ, σε πισίνες, σε γήπεδα, σε θέατρα, σε βιβλιοθήκες, σε πάρκα ....κλπ

ΥΓ *Το επόμενο βήμα είναι το σιδερένιο λουρί στο σβέρκο σε ΟΛΟΥΣ τους υπηκόους (εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους) και η βίωση της κόλασης επί της Γης.

* Να αυτοοργανωθούμε. Κάθε 3-5 άτομα της ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ να φτιάχνουν ομάδα αγώνα και μετά να συντονίζονται με άλλες ομάδες..... κλπ

* Αγώνας για τη συντριβή του ολιγαρχισμού. Αγώνας για την κατάκτηση της εξουσίας των λαών, για την κατάκτηση της πραγματικής δημοκρατίας - πλειοψηφιαρχίας..

* ΠΡΟΣΟΧΗ. Αποκλείστε εξ αρχής από τις ομάδες τα κομματόσκυλα, δηλαδή ενεργά μέλη ολιγαρχικών κομμάτων. Ήτοι εκείνα τα άτομα που επιδιώκουν κάποιο ολιγαρχικό κόμμα να ανέβει ή να παραμείνει στην εξουσία. Είναι άτομα που έχουν υποστεί την απόλυτη πλύση εγκεφάλου και μπορεί να λειτουργήσουν ως Δούρειος Ίππος..

"ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΟ ΝΤΟΠΗ, ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΝΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ"