bezedakos

bezedakos

22 Ιουλίου 2021

ΝΑΙ ΜΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ mRNA ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ



* Πιο ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ των εμβολιασμών, πιο ΑΠΟΛΥΤΗ αποτυχία από αυτή, δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Αλλά το ΘΡΑΣΟΣ τους είναι ΑΠΥΘΜΕΝΟ...

* Όμως τα ΜΜΠΕ (Μέσα Μαζικής Πλύσης Εγκεφάλου) και οι αρχιδολοφόνοι ολιγαρχικοί, το παίζουν αφασία, το παίζουν τρελίτσα. Κάνουν ότι δεν βλέπουν, ότι δεν ακούν, ότι δεν ξέρουν τίποτα, ώστε να συνεχίσουν να δηλητηριάζουν κόσμο με αρχιμαφιόζικους εκβιασμούς και βιασμούς.

* 300 νεοναζί, εδώ στην Ελλάδα έχουν συμμαχήσει και μαζί με τράγους, οδηγούν χιλιάδες υπηκόους σε τραγωδίες.

* ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ πχ στοιχεία από την έκθεση του υπουργείου υγείας της Αγγλίας (26/6/021)που λένε ότι οι θάνατοι από κορονοϊό είναι 8,6 φορές περισσότεροι στους εμβολιασμένους σε σχέση με τους ανεμβολίαστους. (ένα 40% είχε νοσήσει και είχε αντισώματα κλπ)

Λινκ

https://www.youtube.com/watch?v=iofu5caeOME

* (Αν διαιρέσουμε το πιο πάνω 0,69 δια του 0.08 μας κάνει 8,6)

* Επίσης βγάζουν κάποια τσογλάνια να παραποιούν την πραγματικότητα , λέγοντας πχ ότι η θνητότητα εκεί στην Αγγλία δεν είναι και πολύ υψηλή. ΨΕΜΑ.

* Οι ίδιοι μας λένε ότι το 80% των μολύνσεων εκεί αφορά ηλικίες κάτω των 60.

* Στο προηγούμενο στέλεχος η θνητότητα γι αυτές τις ηλικίες κυμαινόταν μεταξύ 0,02 - 0,04%.

* Τώρα έχουμε και λέμε. Πχ την τελευταία εβδομάδα (από τις 14 του μήνα μέχρι αυτή τη στιγμή) δηλώνουν 277.690 "κρούσματα" και 293 θανάτους. Δηλαδή θνητότητα 0,10%!!! (Αυτοί τα δηλώνουν και έτσι και αλλιώς).

* (Πριν 4 μέρες η Αγγλία είχε 58.000 "κρούσματα"!!! Ρεκόρ. Και ετούτοι εδώ τουμπεκί.

* Στις δε Σεϋχέλλες που έχουν εμβολιάσει σχεδόν όλους και που ο ιός έχει πιάσει όλες τις ηλικίες η θνητότητα είναι 0,45%

ΥΓ Εδώ, δεν ακούει και δεν βλέπει τίποτα η νεοναζιστική πλέον αριστερά. Είναι ενάντια στο λαό και βασικό στήριγμα του ΝΕΟναζισμού και κάνει τις καλύτερες πλάτες για τον καταναγκαστικό εμβολιασμό των υπηκόων, για τον βιασμό των υπηκόων. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ.

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ Ή ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ