bezedakos

bezedakos

19 Ιουλίου 2021

ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.


 



* Ο εκβιαστικός εμβολιασμός είναι ΠΡΑΞΗ ΒΙΑΣΜΟΥ και ανήκει στην ίδια κατηγορία άσκησης ΒΙΑΣ στην οποία ανήκει και ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ βιασμός, ο ευνουχισμός, η κλειτοριδεκτομή κλπ.

* Κάθε πράξης βιασμού προηγείται (ρητά ή όχι) ένας εκβιασμός - ΑΠΕΙΛΗ.

* Η κάθε απειλή περιέχει δύο "προτάσεις" - επιλογές οι οποίες απευθύνονται στον εκβιασμένο.

* Η πρώτη αναφέρει τη θέληση-απαίτηση του εκβιαστή στην οποία θα πρέπει να υποκύψει ο εκβιασμένος και η δεύτερη αναφέρει το τι χειρότερο θα υποστεί ο εκβιασμένος αν δεν συμμορφωθεί σύμφωνα με την απαίτηση του εκβιαστή του. (Αυτό γίνεται γιατί ο εκβιασμένος δεν θέλει να συμμορφωθεί με την απαίτηση του εκβιαστή και έτσι ο εκβιαστής όταν έχει τη δύναμη, τον βάζει σε ένα δίλημμα για να τον κάνει να επιλέξει μεταξύ δύο κακών για αυτόν, το μικρότερο κακό)

* ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ:΄

ΤΥΠΟΥ Α. 1." Ή θα κάτσεις να σε πηδήξω ή θα σε σφάξω. Ή θα κάτσεις να σε πηδήξω ή δεν θα συμμετέχεις στην ολυμπιάδα, Ή θα κάτσεις να σε πηδήξω ή θα χάσεις τη δουλειά σου και θα πεινάσεις." 2. "Ή θα κάτσεις να σε ευνουχίσω ή θα σε σκοτώσω, ή θα κάτσεις να σε ευνουχίσω ή θα πεθάνεις από την πείνα...κλπ".

* Ή θα κάτσεις να σε ΕΜΒΟΛΙΑΣΩ ή θα χάσεις τη δουλειά σου ..κοκ"

ΤΥΠΟΥ Β. ¨Ή θα κάνεις καλά τη δουλειά σου ή δεν σε πληρώνω.... κλπ"

*ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ της κατηγορίας ΤΥΠΟΥ Α (για βιασμό) σκοπεύουν απ ευθείας στο ΣΩΜΑ του άλλου και οι ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ κατηγορίας ΤΥΠΟΥ Β στοχεύουν στη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του άλλου.

* Στον εκβιασμό ΓΙΑ βιασμό του άλλου, η πρώτη "πρόταση" της ΑΠΕΙΛΗΣ εκφράζει τη θέληση του βιαστεί, για επέμβαση στο ΣΩΜΑ του άλλου.

* ΥΓ1 Ιστορικά πράξεις μαζικού ΒΙΑΣΜΟΥ έκαναν οι ΔΟΥΛΟΚΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

* Σήμερα, 300 νεοφασίστες εδώ (και μερικές δεκάδες χιλιάδες στις δυτικές ολιγαρχίες) έχουν κάνει συμμαχία και μαζί με τα ιερατεία προχωρούν σε ΜΑΖΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ των υπηκόων τους.

* Στόχος, σταθμός γι αυτούς, είναι ο εμβολιασμός - βιασμός των παιδιών με ενέσεις mRNA (για τους ηλικιωμένους χέστηκαν)

* Παρότι ΟΛΕΣ οι Χώρες που έλεγαν ότι είχαν κατακτήσει την ΑΝΟΣΙΑ της αγέλης, (Αγγλία, Ολλανδία, Μάλτα, Σεϋχέλλες, Ισραήλ, Χιλή και ΗΑΕ) αυτή τη στιγμή έχουν τα περισσότερα θύματα παγκοσμίως σε σχέση με τις υπόλοιπες, κάνουν ότι δεν το βλέπουν. Κάνουν ότι δεν βλέπουν ότι οι εμβολιασμοί τους εστέφθησαν με την ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ που θα μπορούσε να υπάρξει, γιατί η προπαγάνδα τους και οι εκβιασμοί θα πρέπει να οδηγήσουν μέχρι τον ΒΙΑΣΜΟ όλων των ΝΕΩΝ, όλων των παιδιών.

* Παρότι ξέρουν ότι θα μπορούσαν πχ στην Ελλάδα να έχουν ένα θάνατο κάθε 91 χρόνια από τον κορονοϊό ( Με "ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΙ" δηλαδή με το σχέδιο εξεύρεσης ΟΛΩΝ των φορέων του ιού σε κάθε γεωγραφική περιοχή, την ίδια περίπου χρονική στιγμή (πχ σε λίγες μέρες) και προσωρινή απομόνωση ΜΟΝΟ των φορέων, ώστε να εκμηδενιστεί σχεδόν η διάδοση του ιού (όπως έκαναν παλαιότερα οι τσοπάνηδες), Δεν το κάνουν γιατί έχουν στόχο με τους θανάτους και τις απειλές να κατορθώσουν να βιάσουν με τα εμβόλια mRNA και τα παιδάκια.

* ΥΓ «ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ - ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΙ» το έκαναν για χιλιάδες χρόνια οι τσοπάνηδες όλου του κόσμου (έβρισκαν τα μολυσμένα και τα έβαζαν σε άλλο χώρο). Στο το θέμα του κορονοϊού την τακτική αυτή την έκανε η ολιγαρχική Κίνα και τους τελευταίους 14 μήνες είχε ΜΟΝΟ δύο θανάτου; (αναλογικά με τον πληθυσμό για την Ελλάδα θα αντιστοιχούσε ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, ένας θάνατος κάθε 91 χρόνια, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα)

* Και αυτοί που θέλουν ΔΗΘΕΝ το καλό μας, το παίζουν μακάκες, κάνουν ότι δεν ξέρουν, δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα, ΟΥΤΕ πχ για τις Χώρες που είχαν πετύχει την "ανοσία της αγέλης" και ΟΥΤΕ για το πως εκμηδένιση σχεδόν τον ιό η ολιγαρχική Κίνα...