bezedakos

bezedakos

5 Ιουλίου 2018

Η ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ




Πχ ο Λένιν σε ομιλία του στο πρώτο Πανρωσικό συνέδριο 31 Ιουλίου 1919  λέει .
“Όταν κατηγορούμαστε για την εγκαθίδρυση μιας δικτατορίας ενός κόμματος και ,όπως έχετε ακούσει, προτείνεται ένα ενωμένο σοσιαλιστικό μέτωπο, εμείς λέμε, Ναι, αυτό είναι η δικτατορία ενός κόμματος! Αυτό είναι που εμείς υποστηρίζουμε και δεν πρόκειται να αλλάξουμε αυτή μας τη θέση γιατί το κόμμα έχει κερδίσει, με τη διαδρομή δεκαετιών, τη θέση της πρωτοπορίας σε όλο το εργοστασιακό και βιομηχανικό προλεταριάτο...."

Όταν όλη η εξουσία δεν ανήκει στην κομμούνα – κοινότητα το σύστημα είναι αντικομμουνιστικό. Ο Λένιν ήταν μέγιστος αναθεωρητής και καταστροφέας του κομμουνιστικού κινήματος. Γι αυτό σήμερα το παγκόσμιο εργατικό κίνημα βιώνει το Βατερλό του.Το έργο του Λένιν το έφτασε στα απόλυτα άκρα ο Στάλιν. Έφτιαξε ένα καθεστώς του σχεδόν απόλυτου αντικομμουνισμού. Ίχνος εξουσίας δεν άφησε για την εργατική τάξη και το λαό.

Και τον προηγούμενο αιώνα αλλά και σήμερα οι επαγγελματίες «κομμουνιστές» - λενινιστές διαστρεβλώνουν την έννοια του σοσιαλισμού στα μέλη τους και στην κοινωνία, ταυτίζοντάς την με καθεστώτα όπου κάποιοι Ρομπέν των δασών ή καλοί πατερούληδες ή anonym
ous κάνουν κάποιες ΠΑΡΟΧΕΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στο λαό!!! Τόσο αντικομμουνιστές.

Ο σοσιαλισμός δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με ΠΑΡΟΧΕΣ προς τους υπηκόους κάποιων δικαιωμάτων από μια μειοψηφία που κατέχει την εξουσία παραγωγής δικαιωμάτων και υποχρεώσεων. (Αυτά είναι αντικομμουνιστικά συστήματα)

Στο σοσιαλισμό (σύστημα δημοκρατικής ρεπούμπλικα) ο ίδιος ο λαός κατέχει την εξουσία παραγωγής δικαιωμάτων και υποχρεώσεων για τα μέλη της κοινωνίας.


ΥΓ. Οι σημερινοί ηγέτες λενινιστές τροφοδοτούν με ανόητα ή και αντικομμουνιστικά  επιχειρήματα τα μέλη τους.
Πχ για να διαφημίσουν την εταιρία – κόμμα τους λένε να προβάλουν κάποιο θετικό έργο κάποιου συνδικαλιστή ή κάποιου δημάρχου λενινιστή, για να περάσουν στη λαϊκή συνείδηση ότι η λύση για το λαό είναι η επιλογή καλών ατόμων τα οποία θα πρέπει να κατακτήσουν εξουσία (και όχι ο λαός να κατακτήσει την εξουσία – ένοπλη, νομοθετική και δικαστική-.)