bezedakos

bezedakos

13 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Ή ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ;




Για το χρέος:
Το χρέος είναι βιώσιμο αρκεί να μην είναι προϋπόθεση και η βιωσιμότητα του λαού. Για να εξυπηρετείται θα μειωθούν κι άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις και θα αυξηθούν κι άλλο οι άμεσοι και οι έμμεσοι φόροι με αποτέλεσμα να λιμοκτονεί και να αυτοκτονεί ο κόσμος.


Θα καταργηθούν τα μετρητά, όλες οι συναλλαγές θα γίνονται με κάρτα και οι τράπεζες θα παίρνουν προμήθεια από κάθε συναλλαγή. Οι οφειλές των υπηκόων προς το κράτος θα εισπράττονται απευθείας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς και έτσι κανείς δεν θα μπορεί να επιλέξει να καλύψει τις βασικές ανάγκες του και της οικογένειάς του κατά προτεραιότητα.
Επιπλέον ιδιωτικοί ολιγαρχικοί οργανισμοί και τα συνεταιράκια τους οι κυβερνήσεις θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο καταναλωτικό, ιατρικό, ψυχολογικό προφίλ του καθενός. Θα τους είναι γνωστά και θα καταγράφονται καθημερινά σε βάσεις δεδομένων από το τι τρώει ο καθένας μέχρι ποια βιβλία διαβάζει. Το σύστημα θα μπορεί έτσι εύκολα και με πολλούς τρόπους να προφυλαχτεί από οποιονδήποτε μπορεί πιθανά να τον απειλήσει.

Με την έλλειψη των μετρητών δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα παράλληλης οικονομίας και άρα τα πάντα στη ζωή μας και αυτή η ίδια η ζωή μας θα βρίσκεται στο έλεος του κοινοβουλευτικού τύπου φασισμού. Όπως ακριβώς τα πρόβατα τελούν υπό το έλεος του βοσκού. Ο απόλυτος έλεγχος στη ζωή του ανθρώπου από τους διεστραμμένους ολιγαρχικούς.
Στο πολύ κοντινό μέλλον και σε παγκόσμιο επίπεδο η πραγματικότητα θα ξεπεράσει κατά πολύ τις προβλέψεις του Όργουελ. Η πραγματικότητα θα πλησιάζει τη φανταστική κόλαση του Δάντη.
Επείγει η οργάνωση και ο αγώνας.


Για τη σύμβαση
TTIP:
Ας πούμε ότι κάποιο κράτος απαγορεύει την κυκλοφορία μεταλλαγμένου καλαμποκιού κάποιας εταιρίας. Η εταιρία σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να απευθυνθεί σε υπερκρατικό δικαστήριο και να αποζημιωθεί με πολλά ΔΙΣ για διαφυγόντα κέρδη της. Αυτά θα κληθεί να πληρώσει ο λαός!
Η παγκόσμια ολιγαρχική διακυβέρνηση είναι παρούσα και ενισχύει συνεχώς την εξουσία της. Τα αιτήματα “ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ € ΚΑΙ ΕΕ”, ενώ είναι σωστά υπολείπονται κατά πολύ σε ριζοσπαστικότητα και αποτελεσματικότητα σε σχέση με αυτά που πρέπει να προτάξει  το κίνημα σε τοπικό και κυρίως σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι λαοί είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν πλειοψηφικά ΤΙ θα παράγεται, ΠΩΣ θα παράγεται, ΠΟΣΟ θα παράγεται και ΠΩΣ αυτό θα διαμοιράζεται και όχι οι θεσμοί της πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας!
Και για να γίνει αυτό πραγματικότητα πρέπει να διεκδικήσουμε Όλη την Εκτελεστική (ένοπλη* και διοικητική), τη Νομοθετική** και τη Δικαστική Εξουσία να τις κατέχουν οι Λαοί. (Πρόταγμα ΟΕΝΔΕΛ)

* Με δημοκρατική λαϊκή πολιτοφυλακή
** Με κληρωτά νομοθετικά σώματα


                                                                                                                             Ε.Σ