bezedakos

bezedakos

16 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΧΗ – ΑΚΥΡΟ –ΛΕΥΚΟ





ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.



1) Στις ολιγαρχικές εκλογές  ο λαός ψηφίζει κάποιους λίγους όπου κατόπιν, αυτοί οι λίγοι εκλεγμένοι,  θα αποφασίζουν ό,τι γουστάρουν και θα  διατάζουν το λαό σε όλα τα θέματα που αφορούν την προσωπική και κοινωνική  ζωή του .
Δηλαδή θα αποφασίζουν οι άλλοι και όχι ο λαός.
Οι εκλογές αυτές είναι εκλογές των νταβατζήδων.
Είναι σαν να πάει κάποιος σε μια πιάτσα ταξί και διαλέξει έναν ταξιτζή για καλύτερο οδηγό. Από τη στιγμή όμως που τον εκλέξει δεν θα έχει την εξουσία να αποφασίζει ο ίδιος που θέλει να πάει αλλά θα πάει όπου θέλει, όπου αποφασίζει και όπου διατάξει ο οδηγός ή είναι σαν κάποιος να απαιτεί να του δώσουμε δια της βίας λευκές επιταγές και να έχει αυτός την εξουσία να αναγράψει κατόπιν όποιο ποσό θέλει.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ. (Φασιστικά, κυνοβουλευτικά, «εργατοσυμβουλιακά»- αντικοινοτιστικά) .

2) Στις δημοκρατικές εκλογές αντίθετα ο λαός  εκλέγει κάποιους υπαλλήλους του, αποφασίζει ο ίδιος για όλα τα θέματα (νομοθετική εξουσία)  που τον αφορούν και κατόπιν δίνει εντολές στους εκλεγμένους υπαλλήλους του να υλοποιήσουν ό,τι αυτός αποφάσισε. Στην πραγματική δημοκρατία οι πελάτες έχουν την εξουσία να διατάζουν τον ταξιτζή να τους πάει σε όποιο συγκεκριμένο χώρο θελήσουν. (προϋπόθεση όμως για να γίνει τούτο είναι η κατάκτηση όλης της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας από το λαό και αυτό σημαίνει επαναστατική αλλαγή. Οι τρόποι με τους οποίους ο λαός θα μπορεί να ψηφίζει τον κάθε νόμο και ταυτόχρονα να κατέχει και την ένοπλη εκτελεστική εξουσία είναι εφικτότατοι. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ.)
3) Οι λαοί εδώ και χιλιάδες χρόνια πέφτουν στην παγίδα μιας εντελώς ανύπαρκτης ελπίδας. Αγανακτισμένοι από την αντιλαϊκή στάση των ολιγαρχικών που τον εξουσιάζουν προσπαθούν να τους εκδιώξουν από την εξουσία και να βάλουν στη θέση τους κάποιους άλλους ολιγαρχικούς ελπίζοντας να πάρουν τουλάχιστον έστω και μια μικρή ανάσα. Ελπίζουν ότι οι νέοι εξουσιαστές τους θα έχουν εκείνο τον ηθικό, κοινωνικό χαρακτήρα που θα τους κάνει πιο φιλοκοινωνικούς και έτσι κάτι θα επωφεληθούν.
Το μέγα λάθος τους και η παγίδα είναι ακριβώς αυτή. Δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι όλοι οι ολιγαρχικοί είναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ αντικοινωνικά ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΜΕ ΚΆΠΟΙΑ μικρή ή μεγαλύτερη ψυχική διαταραχή.

Είναι δυνατόν κάποιος ταξιτζής που να θέλει να πάει δια της βίας τους πελάτες του όπου αυτός θέλει να είναι φιλοκοινωνικός και όχι ψυχικά άρρωστος ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ, με άρρωστο πάθος για να έχει προσωπική εξουσία, να εξουσιάζει άλλους συνανθρώπους του;
Είναι δυνατόν κάποιος που να θέλει να του δίνουμε δια της βίας λευκή επιταγή και να θέλει να έχει την εξουσία να βάζει όποιο ποσό θέλει, να μην είναι κοινωνικός εγκληματίας εξ ΑΡΧΗΣ,  ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ;



  • ΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.
  • ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
  • Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

 
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ   ΣΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ΣΟΥ. 
  • ΑΡΝΗΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ  Ο,ΤΙ  ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
  • ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΧΙΕΣ ΤΡΙΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
  • ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΈΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ. 
  • ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ.
  • ΜΗΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕΣΑΙ.
  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.
  • ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.


  • ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ.
  • ΨΗΦΙΣΕ ΑΠΟΧΗ - ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ
    ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ  ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ .

  •  

  •  ΟΕΝΔΕΛ  -  ΕΚΚ

    ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ – ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ)


·