bezedakos

bezedakos

21 Φεβρουαρίου 2020

ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ




Ο λαός να αποφασίζει και να επιβάλλει τον ΚΑΘΕ νόμο, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ και όχι μια μηδαμινή μειοψηφία, δια μέσου της ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ, να αποφασίζει και τελικά να επιβάλλει δια της βίας τη θέλησή της πάνω στην πλειοψηφία.
*Αν το δείγμα του Κληρωτού Λαϊκού Νομοθετικού Σώματος (ΚΛΝΣ) εξάγεται με επιστημονικές προδιαγραφές, (με τις σύγχρονες προδιαγραφές επιστημονικής δημοσκόπησης) τότε θα μπορούμε να έχουμε με ΣΧΕΔΟΝ απόλυτη ακρίβεια τη θέληση της πλειοψηφίας. Με μεγαλύτερη ακρίβεια ακόμα και από αυτήν με κάλπη στο όλον του λαού. (Αφού είτε μια μεγάλη αποχή από τις κάλπες ή η βέβαιη λειψή ενημέρωση για τον όγκο των θεμάτων θα διαστρεβλώνει την πραγματική θέληση του λαού).
* ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΚΆΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ , «ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ» (Με την προβολή αυτού του στόχου και με τη στάση του κάθε υποκειμένου, θα πέσουν εντελώς ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ των «φιλολαϊκών» και των κοινωνικών «αγωνιστών»
* ΓΙΑΤΙ το χαρακτηρίζουμε "ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ"; Μα βασικά για να ξεσκεπαστεί η εγκληματική ύπαρξη των ολιγαρχικών στους ΠΑΝΤΕΣ ακόμα και στους πιο δύσπιστους ανθρώπους του λαού. Φυσικά σε μια τέτοια κινηματική στόχευση θα αντιδρούσαν με λύσσα οι ολιγαρχικοί γιατί θα ήταν ο προπομπός, η αρχή της εξαφάνισης του ολιγαρχισμού, το αντίπαλο δέος τους σε τοπική και παγκόσμια κλίμακα. (Φυσικά, ακόμα και αν υποχωρούσαν οι ολιγαρχικοί και θέσπιζαν ένα τέτοιο νομοθετικό σώμα θα προσπαθούσαν να βάλουν δεκάδες παγίδες - στον εκτελεστικό και στο νομοθετικό τομέα -για να εκπέσει στην κοινωνική συνείδηση κλπ. Σε αυτές τις απόπειρες το κίνημα θα έπερεπε να τις αντιμετωπίσει συντριπτικά.)
Πρώτα λοιπόν θα ξεσκεπαστούν και μετά, αυτό το ξεγύμνωμά τους, θα προκαλέσει την ανάγκη για ολοκλήρωση της εξουσίας του λαού, σε όλο και περισσότερους υπήκοους. Και έτσι θα αγγαλιαστεί το ΟΛΟΝ του προτάγματος της πλειοψηφιαρχίας (με την παράλληλη και ταυτόχρονοι κοινοποίησή του στο λαό).
* Στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ θα παιχτεί πάλι ένα θέατρο σκιαμαχιών. Το κυβερνών ολιγαρχικό κόμμα θα κάνει τον αυτιστικό μονόλογό του και θα εκθειάζει, ψευδόμενο, το νομοσχέδιό του. Τα ολιγαρχικά κόμματα της αντιπολίτευσης (πχ ΣΥΡΙΖΑ) θα το κατακρίνουν και θα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για το κακό που θα επιβληθεί στο λαό. Όμως ξέρουν ΟΛΟΙ τους (της αντιπολίτευσης) ότι η δική τους πρόταση δεν θα έχει καμιά τύχη, στο κοινοβούλιο των ολιγαρχικών, αφού μια μειοψηφία του 23% έχει 158 βολευτές. Τότε γιατί θα αντικρούουν το προτεινόμενο από την κυβέρνηση νομοσχέδιο; Γιατί θα σπαταλάνε σάλιο και φαιά ουσία αφού δεν πρόκειται να ακουστούν από την κυβέρνηση και έτσι δεν μπορούν να αποτρέψουν το κακό; (Αφού έτσι κι αλλιώς η πρότασή τους είναι «χαμένη από χέρι» γιατί δεν προτείνουν ένα ΚΛΝΣ ώστε να αποφασίσει η πλειοψηφία;)
* Αν ήθελαν η δική τους πρόταση να είχε κάποια τύχη (που υποτίθεται ότι θέλει το καλό του λαού) τότε αυτή θα μπορούσε να υπάρξει μόνο δια μέσου απόφασης ενός ΚΛΝΣ. Άρα θα ήθελαν και θα επιδίωκαν η πλειοψηφία του λαού να κρίνει τις διαφορετικές προτάσεις και να αποφασίσει και όχι η μειοψηφική κυβέρνηση της ΝΔ. Δηλαδή θα έπρεπε να είναι ΠΡΩΤΟΙ αυτοί που να διεκδικούσαν τα ΚΛΝΣ για την επιλογή ετούτου του νόμου και του ΚΑΘΕ νόμου.
* Επομένως είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ότι δεν θέλουν να προστατέψουν το λαό, δεν τους νοιάζει η ζωή του λαού. Αυτή την έχουν γραμμένη...
*Τότε όμως τι τους νοιάζει πραγματικά;
* Βασικά, οι της ολιγαρχικής αντιπολίτευσης ΘΕΛΟΥΝ το κυβερνών κόμμα να παίρνει αντιλαϊκά μέτρα. ΘΕΛΟΥΝ να δυσαρεστείται ο λαός και έτσι να μπορούν μετά να του το παίζουν «δικαιολογημένα» λαοσωτήρες. (Δηλαδή στο βάθος θέλουν να χειροτερεύει η κατάσταση του λαού.) Αν δεν χειροτερέψει η ζωή του λαού, αυτοί δεν πρόκειται να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Δεν θα έχουν ελπίδα να αποφασίζουν αυτοί σαν μειοψηφία και να επιβάλλουν, δια της βίας, τη θέλησή τους πάνω στην πλειοψηφία. Δεν θα μπορούν να ικανοποιούν ετούτη τη διαστροφή τους, να ικανοποιούν ετούτη την καύλ@ τους, «να είναι αυτοί στα πράματα». Αν δεν ήθελαν το κακό του λαού, τότε θα ήθελαν πραγματικά να είναι ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και επομένως θα έκαναν τα πάντα ώστε να ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ και να επιβάλλεται η θέληση της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. Δηλαδή θα ήταν πραγματικά αντισυστημικοί, θα αγωνιζόντουσαν για ένα ΤΕΤΟΙΟ σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας και θα είχαν φυσικά ένα αντίστοιχο ΣΧΕΔΙΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. (Που τέτοιο πρόγραμμα;)
* Τα δε συνδικαλιστικά και κομματικά στελέχη της αντιπολίτευσης, κινητοποιούν κάποιους υπηκόους, τάχα μου για να μην περάσει το κακό νομοσχέδιο. Ενώ ξέρουν ότι θα περάσει. Και αν με τις κινητοποιήσεις τύχει να πετύχουν την αλλαγή κάποιου άρθρου, τότε θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να καρπωθούν την αίγλη αφού θα λένε ότι οι "αγώνες των κομματικών - συνδικαλιστικών" στελεχών τους, τα καλά κομματικοσυσδικαλιστικά τους στελέχη, αγωνίστηκαν και έφεραν αποτέλεσμα. Άρα «υπήκοοι ακολουθήστε μας να πάρουμε την εξουσία ή ανώτερη εξουσία κλπ"

ΥΓ *Σε ΚΑΘΕ νομοσχέδιο των ολιγαρχικών, τα λαϊκά κινήματα θα πρέπει να εκφράζουν, ΝΑ ΑΝΤΙΤΆΣΣΟΥΝ την θέλησή τους για αντίστοιχο ΚΛΗΡΩΤΟ ΛΑΪΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ με στόχο να ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ποιό νόμο θέλει η πλειοψηφία (έστω και μέσα στα σημερινά ολιγαρχικά πλαίσια). Φυσικά τούτο θα είναι ως μεταβατικός στόχος, για να επιτευχθούν, δια μέσου αυτού, τα πιο πάνω αναφερόμενα. Παράλληλα και ταυτόχρονα θα πρέπει να επικοινωνούνται και οι άλλοι όροι για την ΠΛΗΡΗ εξουσία του λαού (ένοπλη, νομοθετική, δικαστική εξουσία στο λαό, ισηγορία κλπ). ΜΟΝΟ έτσι μπορεί να δομηθεί στο παρόν το ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ.
*Οι αντικειμενικές συνθήκες είνα ΥΠΕΡ ΩΡΙΜΕΣ. Μεγάλο εμπόδιο προς αυτή την κατεύθυνση είναι ΚΑΙ οι ηγεσίες της ολιγαρχικής αριστεράς και γενικά οι σημερινοί «ιδεολόγοι» συνεχιστές των απόλυτα αποτυχημένων απελευθερωτικών ιδεολογιών και σχεδίων του τελευταίου 1,5 αιώνα.
Στη σημερινή εποχή, συνθήκες, στο μέγιστο μέρος τους, είνα σχεδόν ΙΔΑΝΙΚΕΣ για ριζικές και επαναστατικές αλλαγές στο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας. Ταυτόχρονα, υπάρχει σήμερα και ένα τεράστιο μείον. Δεν υπάρχουν, δεν έχουν δομηθεί ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ τα συλλογικά υποκείμενα των πρωτεργατών που θα προωθήσουν το απελευθερωτικό πρόταγμα των λαών.