bezedakos

bezedakos

21 Δεκεμβρίου 2019

ΣΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΑΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.



*Στην πιο πάνω υπόθεση ο αστυνομικός μηχανισμός θα υπακούσει στην μειοψηφική κυβέρνηση γιατί στα ολιγαρχικά συστήματα (κοινοβουλευτισμού, φασισμού κλπ), ο μηχανισμός των ένστολων είναι φτιαγμένος έτσι ώστε να είναι πιστό όργανο της ολιγαρχίας και ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Αυτός είναι ο κεντρικός του ΣΚΟΠΟΣ. Για του λόγου το αληθές, το είδαμε στην πράξη με τα μνημόνια και τα δακρυγόνα και με το ξύλο που έπεσε. (Καλά, ο Άδωνης όπως για κάθε ολιγαρχικός, αντιστρέφουν την πραγματικότητα και έτσι γι αυτούς "δημοκρατία" είναι εκείνο το σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας όπου μια μειοψηφία επιβάλλει τη θέλησή της στην πλειοψηφία - δια μέσου του κάθε ξεχωριστού νόμου - και ολιγαρχία είναι όταν τον κάθε νόμο τον επιλέγει και τον επιβάλλει η πλειονότητα!!! Έλεος.).

*Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ των ένστολων μηχανισμών, σε κάθε ολιγαρχικό σύστημα, είναι η άσκηση βίας κατά των υπηκόων ώστε οι τελευταίοι να αποδέχονται και να υποτάσσονται σε ό,τι θέλει μια μειοψηφία (δες μνημόνια κλπ). Ο ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΣΚΟΠΟΣ τους είναι και η αντιμετώπιση κάποιων μορφών εγκληματικότητα "του κοινού ποινικού δικαίου" και αν και εφόσον σε αυτές δεν εμπλέκονται σημαίνοντα στελέχη του ολιγαρχικού συστήματος. Όμως να μην "παραμυθιαζόμαστε". Αυτός ο δευτερεύων σκοπός δεν πηγάζει από κάποια φιλολαϊκότητα των ολιγαρχικών αλλά από την ανάγκη του συστήματος να υπάρχει κάποια σχετική "κοινωνική ησυχία", ώστε η ολιγαρχία να μπορεί να περνά ό,τι θέλει και όπως το θέλει και να μεγιστοποιεί τις δυνατότητες εκμετάλλευσης των υπηκόων. Αν υπήρχαν καταστάσεις μεγάλων και διαρκών συγκρούσεων μεταξύ των υπηκόων, η εκμετάλλευση αυτών δεν θα μπορούσε να γίνει στο έπακρο. Η ολιγαρχία όμως, προβάλει τον δεύτερο αυτό σκοπό σαν τον πιο σημαντικό για να παραπλανήσει την κοινωνική συνείδηση φτιάχνοντας ένα δήθεν θετικό προφίλ για τους μηχανισμούς καταναγκασμού του λαού.
* Ο μηχανισμός των ένστολων αποτελείται κυρίως από παιδιά του λαού, από παιδιά των υπηκόων. Επέλεξαν αυτόν τον τομέα σαν εργασία για να μπορέσουν να ζήσουν. Η επιλογή τους έγινε στα εφηβικά χρόνια και φυσικά είχαν άγνοια για το ποιόν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ θα υπηρετούν και ποιόν θα αντιμάχονται. Κάποια παιδιά ήταν και είναι σε αυτούς τους μηχανισμούς ΜΟΝΟ για τον μισθό τους και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις παρακούουν εντολές και πράττουν κατά τη συνείδηση τους. Υπάρχουν λοιπόν και κάποια καλά παιδιά που όμως, γενικά, είναι αναγκασμένα να υποτάσσονται στις εντολές των ανωτέρων τους όπου στην κορυφή βρίσκονται οι ολιγαρχικοί. Είναι εγκλωβισμένοι. Όμως είναι και άλλοι, όπου κάνουν αυτό που κάνουν από ψυχολογική ανάγκη για αίσθηση εξουσίας και επιβολής στους υπηκόους - "κατώτερους". Αυτά τα άτομα έχουν φασιστικοποιηθεί (δες ποσοστά Χ.Α). Ετούτοι είναι άρρωστοι φανατικοί εχθροί του λαού και βασικά είναι αμόρφωτοι και ηλίθιοι.
* Είναι ΑΠΟΛΥΤΑ αναγκαίο, οι καταναγκαστικοί μηχανισμοί, να βρίσκονται στα χέρια του λαού δηλαδή να υπακούουν στις εντολές του λαού. (ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ). Και κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ όταν ο λαός ΔΙΑΛΥΣΕΙ αυτούς τους ένοπλους ολιγαρχικούς μηχανισμούς και φτιάξει τους δικούς του. ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ δηλαδή ο κάθε νόμος να επιλέγεται και να επιβάλλεται από την πλειοψηφία..