bezedakos

bezedakos

27 Μαρτίου 2012

Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ποια είναι η ουσία του πολιτικού συστήματος του κοινοβουλευτισμού;
Ας το εξηγήσουμε με ένα παραστατικό τρόπο:

Είναι κάποιος που έχει ένα αυτοκίνητο για να κάνει τις δουλειές του αλλά επειδή δεν μπορεί να οδηγεί ο ίδιος (είτε αντικειμενικά δεν μπορεί είτε του το έχουν απαγορεύσει) αναγκάζεται να προσλάβει – επιλέξει έναν οδηγό για μερικά χρόνια.
Βάζει λοιπόν αγγελία και του παρουσιάζονται 10 υποψήφιοι οδηγοί και ο καθένας προβάλει τα προσόντα του για να γίνει αρεστός στον ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. (Άλλος είναι μεγάλος άλλος είναι μικρός!!!! κοκ)

Τελικά ο ιδιοκτήτης επιλέγει έναν οδηγό.

Όμως από τη στιγμή  που θα επιλέξει κάποιον για οδηγό, οι όροι μετακίνησης του ιδιοκτήτη θα επιβάλλονται πλήρως από τον οδηγό  ( οι όροι είναι φτιαγμένοι έτσι από κάποια λίγα καθίκια για το συμφέρον πάντοτε των λίγων ).

Δηλαδή ο οδηγός θα είναι αυτός πλέον που θα αποφασίζει για τα πάντα και θα επιβάλει πότε και που θα πάει ο ιδιοκτήτης και τι χρήση θα κάνει στο αυτοκίνητο. Δηλαδή ο οδηγός θα είναι ασύδοτος.

Έτσι ενώ ο ιδιοκτήτης θα θέλει πχ να πάει σε ένα νοσοκομείο, ο οδηγός θα τον πηγαίνει σε άλλο μέρος κοκ. Ο οδηγός δεν θα είναι πια υπάλληλος, υπηρέτης του ιδιοκτήτη αλλά μετατρέπεται σε ΝΤΑΒΑΤΖΗ του.
 

Ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης δεν θα έχει κανένα δικαίωμα και δύναμη να δώσει εντολές στον οδηγό ή να ελέγξει τον οδηγό για τις πράξεις του (που τον πηγαίνει σε διαφορετικά μέρη από αυτά που έχει ανάγκη)  και ούτε να μπορεί να απευθυνθεί σε αστυνομία ή δικαιοσύνη, για να του επιβάλει κυρώσεις ή να τον ανακαλέσει  ανά πάσα στιγμή, γιατί η αστυνομία και η δικαιοσύνη είναι έτσι φτιαγμένες που να υπακούν μόνο σε εντολές του οδηγού και όχι του ιδιοκτήτη. («κουφό»; Έτσι όμως γίνεται στις σημερινές κοινωνίες από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι Δήμους και διάφορους μικρούς συλλόγους.)

Τώρα αν στο παράδειγμά μας αντικαταστήσουμε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου με τους εργαζόμενους υπηκόους- «πολίτες», μετά να αντικαταστήσουμε το αυτοκίνητο με τα διάφορα υπουργεία και τους άλλους θεσμούς  και στο τέλος να αντικαταστήσουμε τον οδηγό με την κυβέρνηση (πρωθυπουργό, υπουργούς) τότε θα έχουμε ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ εικόνα για τις βασικές αιτίες της διαχρονικά απόλυτης αποτυχίας των ολιγαρχικών συστημάτων (κοινοβουλευτικών και στρατιωτικών) να ικανοποιήσουν βασικές ανάγκες των εργαζομένων σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο ενώ είναι απόλυτα πετυχημένοι στο να ικανοποιούν ανάγκες και βίτσια των λίγων. (Επίσης το ίδιο γίνεται και στους Δήμους και σε όλες τις συλλογικότητες του σημερινού συστήματος).

Σήμερα όπως βλέπουμε οι μειοψηφικές κοινοβουλευτικές κυβερνήσεις (σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο) κάνουν ό,τι γουστάρουν στην πλειοψηφία των πολιτών.

Πχ το 75 % και πλέον δεν θέλει σήμερα το μνημόνιο αλλά η πολιτική χούντα των μοντέρνων φασιστών του ΠΑΣΟΚ μας το επιβάλει.
  • Ο λαός δεν θέλει τη Βουλευτική ασυλία και αυτοί την έχουν για τον εαυτό τους κλπ.
  • Ο λαός δεν θέλει τους νόμους για το συνταξιοδοτικό αλλά αυτοί μας τους επιβάλλουν κοκ.
  • Αν πάρουμε τους 1000 τελευταίους νόμους που ψήφισε η Βουλή θα δούμε ότι ούτε 4 από δαύτους δεν ήθελε η πλειοψηφία των πολιτών.
    Αν καθίσουμε και  το ερευνήσουμε επισταμένα, θα δούμε ότι  σχεδόν κανένα νόμο που ψηφίζουν στη Βουλή οι ολιγάρχες δεν τον θέλει η πλειοψηφία των πολιτών.
Επομένως για πια εξουσία του λαού (δημοκρατία) μας μιλάνε;

Οι κυβερνώντες λοιπόν στον κοινοβουλευτισμό δεν είναι εκπρόσωποι του λαού δηλαδή δεν εκτελούν εντολές του αλλά είναι ΑΣΥΔΟΤΟΙ κοινωνικοί εγκληματίες. Ναι μεν είναι εκλεγμένοι αλλά δεν λειτουργούν σαν εκλεγμένοι εκπρόσωποι αλλά σαν εκλεγμένοι ασύδοτοι. Είναι μια μικρή μειοψηφία ασύδοτων εγκληματιών που θέλουν να καθορίζουν τη ζωή εκατομμυρίων εργαζομένων.

Τελικά ποια είναι αυτά τα χουντοκαθάρματα που ορίζουν όπως γουστάρουν τη ζωή μας;

Το πολιτικό σύστημα του κοινοβουλευτισμού έχει τόση σχέση με τη Δημοκρατία = εξουσία του λαού, όση έχει ο Φάντης με το ρετσινόλαδο.

Το βαπτίζουν όμως δημοκρατία για να  ελέγχουν τη σκέψη μας και τη συμπεριφορά μας.

ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΝ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΦΑΚΑ.

Μια λοιπόν απ τις πρώτες πράξεις εναντίωσης στον κοινοβουλευτισμό του κάθε εξεγερμένου υπηκόου είναι να αποκαλεί αυτό το σύστημα όπως πραγματικά είναι δηλαδή κοινοβουλευτική ολιγαρχία ή κοινοβουλευτική ολιγαρχική δικτατορία κοκ και όχι όπως θέλει το ίδιο το σύστημα να το αποκαλούμε ήτοι «αστική δημοκρατία», «κοινοβουλευτική δημοκρατία» ή «αντιπροσωπευτική δημοκρατία».



Στην Πραγματική Δημοκρατία,  αποφασίζει ο ιδιοκτήτης  πότε και που θέλει να πάει και ο οδηγός με τη σειρά του θα πρέπει να ΕΚΤΕΛΕΙ τις εντολές  του ιδιοκτήτη. (Ο λαός θα ψηφίζει τον κάθε νόμο και κανόνα που θα πρέπει να ισχύει μέσα στην κοινωνία).
Επί πλέον ο ιδιοκτήτης έχει τη δυνατότητα ελέγχου του οδηγού και επιβολής κυρώσεων σε αυτόν αν δεν εκτελεί σύμφωνα με τις εντολές του και θα είναι ανακλητός ανά πάσα στιγμή.

Τελικά ο οδηγός θα πάψει να είναι ο άρχοντας, ο ηγεμόνας και θα είναι απλά ένα εκτελεστικό όργανο εκπρόσωπος της κοινωνίας.

Στην πραγματική Δημοκρατία ο λαός ΕΠΙΛΕΓΕΙ  (πλειοψηφικά) ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ που θα πρέπει να ισχύει στην κοινωνία ενώ στην ολιγαρχία τον κάθε «νόμο» =διαταγή τον επιβάλει στο λαό μια μικρή μειοψηφία.

Για το πώς ο λαός μπορεί να (επιλέγει) ψηφίζει τον κάθε νόμο..
πατήστε εδώ.. http://bezedakos.blogspot.com/2010/12/blog-post_11.html 

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦIΖΕΙ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.. http://bezedakos.blogspot.com/2012/03/i.html


Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΩΡΑ

ΚΑΤΩ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ



(Οι αιτία της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης (συμπυκνωμένα) είναι η ύπαρξη αυτής της νταβατζηλίστικης σχέσης,, της σχέσης ασυδοσίας σε όλα τα επίπεδα - από τις διάφορες κοινωνικές σχέσεις μέχρι τις σχέσεις παραγωγής- και η λύση για μας είναι η όσο το δυνατόν γρηγορότερη ανατροπή της),



ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός κόμματος τραυματίστηκε από ένα φορτηγό και πέθανε. Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο...

- Καλώς ήρθατε στον παράδεισο! Είπε o Άγιος Πέτρος πριν μπει, έχουμε ένα πρόβλημα ... Βλέπετε, ένας πολιτικός του αναστήματός σας σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με σας ... Αλλά θα κάνουμε το εξής: θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση και μία στον παράδεισο, και εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την αιωνιότητα. Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανελκυστήρα, ο οποίος τον κατέβασε , στην κόλαση. Οι πόρτες άνοιξαν και ο άντρας βρέθηκε ακριβώς στη μέση ενός γηπέδου γκολφ, κομψό και πράσινο. Λίγο μακρύτερα είδε μια λέσχη και μπροστά πρώην συναδέλφους του κόμματος και φίλους του επιχειρηματίες που είχαν ήδη πεθάνει, ντυμένους κομψά και πολύ ευχαριστημένους. Έτρεξαν να τον χαιρετήσουν, τον αγκάλιασαν και άρχισαν να θυμούνται τα καλά χρόνια, όταν πλούτιζαν εις βάρος του λαού ... Έπαιξαν χαρούμενοι μια παρτίδα γκολφ, στη συνέχεια δείπνησαν στο σύλλογο διασκεδάζοντας και τρώγοντας χαβιάρι και το βράδυ -συντροφιά με μια όμορφη νεαρή ... Συναντήθηκε ακόμη και με τον Διάβολο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ένας συμπαθητικός τύπος, διασκεδαστικός, είπαν ανέκδοτα και χόρεψαν. Ήταν τόσο καλά που δεν κατάλαβε όταν ήρθε η ώρα να φύγει. Όλοι τον ξεπροβόδησαν ... Ανέβηκε μέχρι την πύλη του Παραδείσου, όπου Άγιος Πέτρος τον περίμενε:
 
- Τώρα είναι η ώρα να πάς στον παράδεισο!
Ο πολιτικός ( χωρίς ενδοιασμούς, φυσικά), πέρασε τις επόμενες ώρες πάνω από το ένα σύννεφο στο άλλο, χαϊδεύοντας μια άρπα και τραγουδώντας. Οι 24 ώρες πέταξαν, και ο Άγιος Πέτρος ήρθε:
 
- Περάσατε μια μέρα στην κόλαση και μία στον παράδεισο. Είναι η ώρα να επιλέξετε! Ο άνθρωπος το σκέφτηκε για μια στιγμή και στη συνέχεια είπε:
 
- Ο παράδεισος είναι πολύ όμορφος, αλλά νομίζω ότι θα ένιωθα καλύτερα στην κόλαση. Ο Άγιος Πέτρος τον συνόδευσε στον ανελκυστήρα και κατέβηκε στην κόλαση ... Όταν άνοιξε την πόρτα, ξύπνησε στη μέση μιας ερήμου που καλύπτονταν με κάθε λογής σκουπίδια. Είδε τους φίλους του ντυμένους με κουρέλια, να σκάβουν μέσα στα σκουπίδια. Ο Μεγάλος διάβολος τον υποδέχτηκε και τον χάιδεψε στον ώμο ...
 
- Δεν καταλαβαίνω, είπε ο πολιτικός, χθες ήμουν εδώ και ήταν όμορφες γυναίκες, γκολφ, έφαγα από όλα τα καλά και διασκέδασα πολύ .... και ... και ... Τώρα το μόνο που έχετε είναι ένα ξηρό έδαφος, γεμάτο σκουπίδια ... και οι φίλοι μου φαίνονται πικραμένοι ...Ο Μεγάλος διάβολος χαμογέλασε και είπε:
 
- Χθες ήταν η προεκλογική εκστρατεία!  ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΣ!