bezedakos

bezedakos

13 Φεβρουαρίου 2022

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ


* Πχ η σημερινή μεγάλη αύξηση των τιμών των προϊόντων άρχισε από την άνοιξη (ΗΠΑ) και το καλοκαίρι του 2021 όταν το πετρέλαιο είχε ακόμα 50 δολάρια!!! Όμως τον Ιούλιο του 2008 είχε πάει στα 147,50 δολ και το 2012 ήταν 139 δολ. ΑΛΛΑ τότε δεν υπήρξε καμιά τέτοια αύξηση του πληθωρισμού. (Σήμερα έχει 95 δολ το βαρέλι)

* Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ Είναι ένα σχέδιο για παγκόσμιο "μνημόνιο", για παγκόσμια λιτότητα, ώστε 1ον να γίνει παγκόσμια μεταφορά πλούτου από τα φτωχά και εξαθλιωμένα στρώματα προς τα ανώτερα και 2ον για να γίνει αποπληρωμή ενός μέρους του παγκόσμιου χρέους με πληθωριστικό χρήμα.

* Ετούτο το "μνημόνιο" θα είναι ασύγκριτα πολύ χειρότερο των προηγούμενων.

* Μέσα στον επόμενο χρόνο και τους επόμενους, αναμένονται εκατομμύρια θάνατοι από ΠΕΙΝΑ παγκοσμίως .

* Για την Ελλάδα να προβλέψουμε με σχεδόν απόλυτη βεβαιότητα, ότι του χρόνου τέτοιο καιρό το 60-70% του πληθυσμού, δεν θα μπορεί να αγοράζει με το μισθό του ή τη σύνταξή του τρόφιμα για 15-20 μέρες.

*Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και η ΠΕΙΝΑ είναι πολύ κοντά σε σχεδόν ΟΛΕΣ τις Χώρες.

ΥΓ1 Η κρίση ήταν αναπόφευκτη (νόμος πτωτικής τάσης ποσοστού κέρδους στον καπιταλισμό). Απλά την φρέναραν τα τελευταία 2 χρόνια και με την ΠΡΟΦΑΣΗ του κορονοϊού έκαναν τις ασκήσεις τους για εγκλεισμό όλων (λοκ ντάουν) ώστε να αποφύγουν τις βέβαιες αντιδράσεις οι οποίες θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε επαναστάσεις.

* Επίσης έδραξαν την ευκαιρία ώστε με τα εμβόλια και με διάφορες ουσίες που περιέχουν να μπορέσουν να ελέξουν το σώμα, τη σκέψη και τη συμπεριφορά των υπηκόων (μέχρι το 2026), όπως είχε σχεδιάσει το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ και όπως έχει ομολογήσει κατ επανάληψη ο επικεφαλής αυτού Claus Schwab. (link)

ΑΥΤΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! Με ονόματα Έλληνες και ξένοι που τον προσκυνάνε - YouTube

* Όμως οι αντιστάσεις αγωνιστών και το κρυολογηματάκι της Όμικρον τους έχουν φέρει πολύ πίσω τα σχέδια για ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο των υπηκόων.

2. Όσο οι λαοί δεν τους συντρίβουν, όσο δεν κατακτούν οι ΙΔΙΟΙ την εξουσία ώστε να αποφασίζουν αυτοί ΤΙ θα παράγεται, ΠΟΣΟ θα παράγεται, ΠΩΣ θα παράγεται και ΠΩΣ θα διαμοιράζεται, η κόλαση όλο και θα χειροτερεύει. (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ ή ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ)

3. Ευτυχώς, ΠΟΛΛΟΙ υπήκοοι ΤΩΡΑ, ξέρουν ποια υποκείμενα είναι οι θανάσιμοι εχθροί του. Τώρα ξεσκεπάστηκαν ΟΛΟΙ τους με την υπόθεση του κόβιντ. Είδαν πάρα πολλοί τι ρόλο βαράνε.

*ΕΧΘΡΟΙ του λαού είναι και η ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ δεξιά και Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ αριστερά. Εχθρός του είναι κάθε μορφή ολιγαρχίας