bezedakos

bezedakos

4 Φεβρουαρίου 2022

ΤΟ ΝΕΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ


 



*Η Κίνα πχ που δίνει το μονοκλωνικό tocilizumab ακόμα και στους πιο σοβαρά ασθενείς, εδώ και 21 μήνες έχει ΜΟΝΟ 2 θανάτους από κορονοϊό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. *Δολοφόνησαν χιλιάδες ανθρώπους και προσπαθούν να βγουν και από πάνω.

( Στη Φλόριντα των ΗΠΑ από τότε που δίνει τα μονοκλωνικά τους έχουν μείωση των θανάτων έως και 80%. Τα μονοκλωνικά αυτά πρέπει να δίνονται 3-4 μέρες μετά τη διάγνωση κόβιντ)

* Αντί λοιπόν να σκορπούσαν τα λεφτά τους στα ΜΜΕ θα μπορούσαν να έχουν μονοκλωνικά.

*Εκτός αυτού τα χιλιάδες ευρώ που κοστίζει για κάθε μέρα ένας ασθενής σε ΜΕΘ είναι τόσα ώστε τα μονοκλωνικά έρχονται πολύ πιο φθηνά.)

* Και έρευνες του κ@λου για να παίρνουν τα χρήματα των φορολογούμενων υπηκόων και ναζιστική προπαγάνδα.

* ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

*ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ τους όμως πέτυχε σε μεγάλο βαθμό. Δεν έφεραν τα μονοκλωνικά επίτηδες και έτσι Δολοφόνησαν πολλούς. Και με αυτές τις δολοφονίες ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ υπηκόους και τους ΕΜΠΟΤΙΣΑΝ με δηλητήρια και νανοσωματίδια, τα οποία είναι απαραίτητα για να λειτουργήσουν αύριο τα "τσιπάκια" και μέσω αυτών ο έλεγχος του ΣΩΜΑΤΟΣ και της ΣΚΕΨΗΣ των υπηκόων, (όπως έχει σχεδιάσει το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ του καπιταλισμού και ο αρχιδολοφόνος επικεφαλής αυτού Claus Schwab.)

ΥΓ Λινκ Τα μονοκλωνικά της ΚΙΝΑΣ από τον Απρίλη του 2020 που δίνονται ΑΚΟΜΑ και στους ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ασθενείς (σε ασθενείς του πεθαμού από κόβιντ)

Nέες ελπίδες: Οι Κινέζοι λένε ότι βρήκαν το φάρμακο για τον κορονοϊό - Ασθενείς πήραν εξιτήριο, εξαφανίστηκαν βλάβες στους πνεύμονες | Pentapostagma