bezedakos

bezedakos

13 Ιανουαρίου 2022

ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΝΑΖΙΣΜΟ


 



* Πιο Αστείες, πιο παράλογες οι δικαιολογίες, πιο μεγάλα ψέματα από αυτά που προβάλλουν για το κυνήγι των ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΩΝ, δηλαδή κατά εκείνων που αντιστέκονται στην πλήρη υποταγή του ΣΩΜΑΤΟΣ τους και της ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ τους σε μια μειοψηφία εγκληματιών, δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν. *Δικαιολογίες και ΑΠΥΘΜΕΝΑ ψεύδη για να καλύψουν τη "μεγάλη επανεκκίνηση" του Νέου Ναζισμού. Δικαιολογίες που δεν μπορούν να πείσουν πια ούτε λοβοτομημένο βόδι.

* Από τις ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ του κ@λου των Νέων Ναζιστών για να κρύψουν τη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ τους.

1. Οι Ανεμβολίαστοι κολλάνε και επιβαρύνουν το σύστημα υγεία. Αυτός ο μύθος κατέρρευσε τώρα. Το βλέπουμε γύρω μας. Η Όμικρον κολλάει σαν βδέλλα πιο πολύ τους Εμβολιασμένους και συγκριτικά πιο πολλοί Εμβολιασμένοι βγάζουν πιο σοβαρά συμπτώματα Όχι μόνο το βλέπουμε γύρω μας αλλά το λένε και μελέτες.

Λινκ. Δανική Μελέτη: Την Όμικρον την κολλούν περισσότερο οι Εμβολιασμένοι (μέχρι και 3 φορές περίπου).

Δανική Μελέτη: Η Όμικρον εξαπλώνεται γρηγορότερα από τη Δέλτα σε εμβολιασμένους | The Flag Report

* Άρα ορχιδέες οι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ προφάσεις για τα περί της επιβάρυνσης των νοσοκομείων από τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.

2. * Το άλλο Ναζιστικό Ψέμα είναι ότι οι Ανεμβολίαστοι μεταδίδουν τον ιό. ΟΜΩΣ πάρα πολλές έρευνες από διάφορα πανεπιστήμια και όχι μόνο, αποδεικνύουν ότι οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΙ τον μεταδίδουν ΕΞΙΣΟΥ και πιο ΠΟΛΥ σε σχέση με τους Ανεμβολίαστους. Λίνκ

α. Τον μεταδίδουν ΕΞΙΣΟΥ

Κοροναϊός – Οι πλήρως εμβολιασμένοι «μεταδίδουν εξίσου» την Covid-19 | in.gr

β. Πιο μεταδοτικοί οι εμβολιασμένοι

Νέα έρευνα: Πιο "μεταδοτικοί" και οι εμβολιασμένοι μετά από 3 μήνες (msn.com)

3ο και φαρμακερό.

*ΤΩΡΑ, με την επικράτηση του ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ της Όμικρον, όπου ΟΥΤΕ έχουμε και ΟΥΤΕ θα έχουμε θάνατο ΑΠΟ αυτή τη μετάλλαξη και ΟΥΤΕ θα έχουμε σοβαρή νοσηση, αυτοί συνεχίζουν να επιβάλλουν τις θανατηφόρες ενέσεις.

*Δηλαδή ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ πλήρως οι δικαιολογίες τους ώστε να περάσουν στον έλεγχο του σώματος των υπηκόων δια των ενέσεων. Τώρα που δεν υπάρχει *ΚΑΝΕΝΑΣ ιατρικός λόγος για συνέχιση των θανατηφόρων ενέσεων.

*Πέφτει η ΜΑΣΚΑ τους και φαίνεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πια, σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, το ανθρωπόμορφο τέρας του ΝΕΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

* Και ακόμα τώρα θέλουν να μπολιάσουν με το ζόρι Όλους. Είναι σαν να μας λένε ότι για να αντιμετωπίσετε το τσίμπημα από ένα μυρμήγκι (κρυολόγημα Όμικρον) θα σας βάλουμε να σας δαγκώσει Κόμπρα (εμβόλιο) γιατί ΜΟΝΟ το δηλητήριο της κόμπρας προκαλεί αντισώματα ενάντια στο τσίμπημα του μυρμηγκιού.

Δηλαδή θα σας μπολιάσουμε με τη ΒΙΑ, με ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ουσίες για το ΤΙΠΟΤΑ.

Λινκ. Μελέτη: Τα εμβόλια mRNA για τον κορονοϊό Αυξάνουν δραματικά (και τραγικά) τους δείκτες για ΟΞΥ στεφανιαίο σύνδρομο.

Νέα μελέτη: Τα εμβόλια για τον COVID-19 με mRNA «αυξάνουν δραματικά» τους δείκτες για οξύ στεφανιαίο σύνδρομο (bankingnews.gr)

ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ τους.

* Και ο Μπουρλάς ΟΜΟΛΟΓΕΙ τους κρυφούς σκοπούς τους

ΒΟΜΒΑ ΜΠΟΥΡΛΑ! ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ! - YouTube

*Και ο υπουργός ομολογεί.

"πρώτα για τα ζώα συντροφιάς και μετά για τους ανθρώπους" - YouTube