bezedakos

bezedakos

5 Ιανουαρίου 2022

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ


* ΙΔΟΥ σε τι βάζουν πλάτες, ακόμα και τώρα, αυτοί οι ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.

* Η πφαϊζερ μας λέει στην έκθεσή της ότι στα 22.000 εμβόλια που έκανε πειραματικά είχε δύο θανάτους. (δύο είδαν τα ραδίκια ανάποδα)

*Δηλαδή 1 θάνατος ανά 11.000. (1/11.000)

* Άρα μας λένε: «εμβολιαστείτε για να μπείτε στο πλαίσιο πιθανοτήτων του 1/11.000 (της έκθεσης) και όχι στο πλαίσιο του 1/ πολλά εκατομμύρια!!!»

* ΤΟΟΟΟΣΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.

* Να μην ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ τώρα και τις ΠΟΛΥ σοβαρές ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ που αφορούν τη ΣΟΒΑΡΗ νόσηση από τα θανατηφόρα εμβόλια.

* Πχ πάνω από 10.000 Αυστραλοί έκαναν αγωγή στην κυβέρνηση και ζητούν αποζημίωση για τις βλάβες που υπέστησαν στη υγεία τους (θρομβώσεις κλπ).

* Και αν προσθέσουμε τη συμβολή αυτών των εμβολίων στην αύξηση της θνητότητας στο γενικό πληθυσμό, στις πολυεμβολιασμένες Χώρες, (από διάφορες άλλες αναφερόμενες αιτίες τις οποίες όμως πυροδότησαν τα εμβόλια) τότε η καταστροφή είναι τεράστια. (Οι ΗΠΑ μας λένε πχ ότι οι αύξηση των θανάτων στις ηλικίες 20 - 50 αυξήθηκε μετά τους εμβολιασμούς κατά 40% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά!!!)

* Και αν προσθέσουμε τις ΠΙΘΑΝΕΣ αρνητικές επιπτώσεις αυτών μετά από μήνες ή και χρόνια, τότε θα μιλάμε για πολύ μεγάλο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

* Με την Όμικρον όμως δεν έχουμε σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ από αυτά. ΟΥΤΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ και ΟΥΤΕ σοβαρές ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (και αν υπάρχουν θα είναι χιλιάδες φορές λιγότερες από εκείνες των ΕΝΕΣΕΩΝ τους).

* Και ΟΛΑ τα αρχ@δάκια του Νέου Ναζισμού στηρίζουν τα σχέδια για απόλυτο ΕΛΕΓΧΟ του ΣΩΜΑΤΟΣ και της ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ των υπηκόων.

ΥΓ1 *Ο ερχομός της Όμικρον κατέστρεψε κυριολεκτικά, στο νου των ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ υπηκόων, τις εγκληματικές δικαιολογίες τους για την έκχυση κάποιων νανοσωματιδίων στα σώματα των υπηκόων. (Το "οπωσδήποτε κάντε τα εμβόλια", χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει πια ΝΟΣΟΣ και από την άλλη οι σίγουρες νόσοι - ζημιές από αυτά να είναι ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ τεράστιες)

2.

*Έψαχναν εδώ και ένα περίπου μήνα νέα δικαιολογία, ένα άλλο δολοφονικό αφήγημα για να συνεχίσουν ευκολότερα το έγκλημα.

*ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ;

* Τώρα μας λένε ότι φοβούνται ΝΕΕΣ μεταλλάξεις της Όμικρον. (που όμως πιθανότατα θα την κάνουν ακόμα πιο ήπια).

*Λένε λοιπόν ότι φοβούνται νέες μεταλλάξεις.

*Μεταλλάξεις όμως κάνουν ασταμάτητα και ΟΛΟΙ οι ιοί του κρυολογήματος της γρίπης κλπ αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ πανικός.

* "Φοβούνται" ΔΗΘΕΝ κάποιες πιθανόν σοβαρότερες μεταλλάξεις στο μέλλον!!!

* ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ θυμίζει την ιστορία του ελαφρόμυαλου γιου που έλεγε στον Πατέρα του:

"Πατέρα θα πρέπει να κόψεις εκείνο το δένδρο στην αυλή γιατί όταν μετά από χρόνια παντρευτώ και κάνω γιο, αυτός μπορεί να σκαρφαλώσει πάνω, να πέσει και να σκοτωθεί"

*ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ κλπ ΑΞΙΑ δισέγγονα των ανθρώπων του ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ. Και αυτοί οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ κοροϊδεύουν ασύστολα μερικές χιλιάδες υπηκόους, λέγοντάς τους ότι πασχίζουν για το καλό του λαού ή της εργατικής τάξης (και του κ@λου τα νιάμερα)

**Αυτά τα ανθρωποειδή υποκείμενα έχουν αποδείξει πολλάκις ότι είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ όργανα του Νέου Ναζισμού.

*Πχ Όταν ο Μ. Σχοινάς είναι το τρομερό " θεραπευτικά φάρμακα υπάρχουν αλλά οι κυβερνήσεις της ΕΕ θα τα χρησιμοποιήσουν ΜΕΤΑ το 2023 γιατί τάρα προωθούν το εμβολιαστικό τους πρόγγραμμα" ΑΝΤΙ να ξεσηκώσουν τον κόσμο και να απαιτήσουν το : "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ" αυτοί έκαναν το μαλ@κα.

* Αντί λοιπόν να ξεσηκώσουν τον κόσμο, και να φωνάξουν: "ΕΔΩ και τώρα τα φάρμακα και ταυτόχρονα εμβόλια σε όποιον θέλει να τα κάνε,ι αφού ενημερωθεί ισηγορικά για τις διαφορετική απόψεις επί αυτών" , ετούτοι έκαναν τουμπεκί.

* ΓΙΑΤΙ έκαναν τουμπεκί; Γιατί η παγκόσμια ολιγαρχία ήθελε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πολλούς θανάτους ώστε να τρομοκρατεί τον κόσμο για να τον οδηγήσει στο μονόδρομο των ενέσεων. Με τη ΧΡΗΣΗ όμως των θεραπευτικών φαρμάκων (τα οποία υπάρχουν από το 2020) θα είχαν μειωμένους θανάτους απο 80 - 99,9%.

* Έτσι με μειωμένους θανάτους θα πήγαιναν να κάνουν ελάχιστοι τις δολοφονικές ενέσεις και άρα το εμβολιαστικό τους σχέδιο θα αποτύχαινε.

* Άρα και αυτά τα ανθρωποειδή προτίμησαν τους ΠΟΛΛΟΥΣ θανάτους αρκεί να υλοποιούνταν το εμβολιαστικό πρόγραμμα του ΝΕΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ.

* Σε τούτες λοιπόν τις χιλιάδες δολοφονίες έχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ συμμετοχή. Είπαν με τη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ τους "ναι σε χιλιάδες θανάτους" και συνεχίζουν απτόητοι να τους επιδιώκουν με τη συνέχιση των εμβολιασμών με ετούτα τα εμβόλια.

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ ή ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.