bezedakos

bezedakos

3 Οκτωβρίου 2021

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.


 


 

..αντιδράσεων - αντιβία - που καταπιέζονται από μια μειοψηφία, με τη δράση των φασιστών).

* Όταν βλέπεις ότι εξομοιώνουν τη βία του βιαστή με την αντίδραση της βιασμένης γυναίκας η οποία του ρίχνει μια κλωτσιά στα γεννητικά όργανα για να τον αποφύγει.. σημαίνει ότι το μάτι κλείνεται και οι πλάτες του συστήματος τους στηρίζει.

* Όταν ακούς το "είμαστε ενάντια στη βία από όπου και να προέρχεται" και χαρακτηρίζουν ως βία την αντιβία, τότε κάτι το φρικτό έχουν σχεδιάσει.

*Ο φασισμός δεν νικιέται όσο υπάρχουν ολιγαρχικά συστήματα. ΟΛΑ τα ολιγαρχικά συστήματα και ΟΛΕΣ οι ολιγαρχικές συλλογικότητες (κόμματα κλπ) περιέχουν εντός τους ουσιαστικά στοιχεία του φασισμού, όπως είναι η ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ επιβολή της θέλησης μιας μειοψηφίας πάνω στην πλειοψηφία κοκ.

* ΤΟ πλήρες ΤΣΑΚΙΣΜΑ του φασισμού μπορεί να επέλθει ΜΟΝΟ με το τσάκισμα ΚΑΘΕ μορφής ολιγαρχίας, με το τσάκισμα κάθε ολιγαρχικής συλλογικότητας. Διαφορετικά και ουσιαστικά στοιχεία του φασισμού και ο πλήρης φασισμός θα αναγεννιέται ασταμάτητα.

* Ο φασισμός θα νικηθεί οριστικά, όταν παγιωθεί ένα άλλο σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας κατά το οποίο οι λαοί θα έχουν την εξουσία (ένοπλη) και με αυτή θα μπορούν να επιλέγουν πλειοψηφικά τον ΚΑΘΕ νόμο που θα τίθεται σε ισχύ στην κοινωνία.

ΥΓ. 1. ΣΗΜΕΡΑ, η πιο σημαντική ιδεολογική αντιπαράθεση με το φασισμό μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ σε επίπεδο προταγμάτων για την ΟΥΣΙΑ της οργάνωσης της κοινωνίας.

Δηλαδή ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΙΑ ή ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ; Αυτό ήταν και είναι το κεντρικό και το ουσιαστικότερο ΔΙΛΗΜΜΑ. Η αγνόηση αυτού θα σημαίνει ασταμάτητη ανακύκλωση των ολιγαρχικών συστημάτων ΚΑΙ την επιβίωση ουσιαστικών στοιχείων του φασισμού ΚΑΙ το ίδιο το ολιγαρχικό σύστημα του φασισμού.

* Με ετούτο το διαχωρισμό μπαίνουν νομοτελειακά ΟΛΕΣ οι μορφές ολιγαρχίας και φυσικά ο φασισμός στην ίδια πλευρά της όχθης του ποταμού(έστω και σε διαφορετικά στρατόπεδα ), αλλά απέναντι και ενάντια στους λαούς

2. Ποια μπορεί να είναι η ιδεολογική ισχύς της αντιπαράθεσης με το φασισμό από εκείνες τις συλλογικότητες που επιδιώκουν ένα σύστημα οργάνωσης της κοινωνίας κατά το οποίο ένα κόμμα θα έχει την εξουσία και θα επιβάλλει όλους τους κοινωνικούς κανόνες στην πλειοψηφία; Τι ιδεολογική ισχύ μπορεί να έχουν απέναντι στο φασισμό όταν επιδιώκουν τη δικτατορία του κόμματος πάνω στο λαό;

* Η λέξη δικτατορία βγαίνει από το λατινικό dictare και σημαίνει κυριαρχία, επιβολή. (δεν σημαίνει ένα κάποιο άλλο σύστημα αλλά την κατάσταση της κυριαρχίας). *Αργότερα, οι αστοί προσπάθησαν να ταυτίσουν την έννοια της δικτατορίας με τις στρατιωτικές ολιγαρχίες και να την θέσουν ως αντίθετη έννοια της δημοκρατίας. Γι αυτό ονόμασαν τις στρατιωτικές ολιγαρχίες σε δικτατορίες (τις στρατιωτικές ολιγαρχικές δικτατορίες) και τις κοινοβουλευτικές ολιγαρχικές δικτατορίες τις ονόμασαν δημοκρατίες. Σκοπός τους δηλαδή ήταν να βγάλουν την έννοια της ολιγαρχίας από πάνω τους, (το φυσικό τους τομάρι) για να βάλουν (παραπλάνηση) την έννοια της δημοκρατίας.)

*Ο ΦΥΣΙΚΟΣ διαχωρισμός των συστημάτων ήταν και είναι ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ (πραγματική δημοκρατία και ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

* ΕΔΩ είναι η Αχίλλειος πτέρνα του και εδώ θα πρέπει να συγκεντρώσουμε τα περισσότερα πυρά.