bezedakos

bezedakos

12 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


 


*Αξεπέραστη η κρίση της πτωτικής τάσης του μέσου ποσοστού κέρδους των συνολικών επενδυόμενων κεφαλαίων (ΝΟΜΟΣ πτωτικής τάσης του μέσου ποσοστού κέρδους Κ Μαρξ ΚΕΦΑΛΑΙΟ)

*Από το 2008 που εκδηλώθηκε η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση, συνεχίζει μέχρι σήμερα να σιγοκαίει και πλησιάζει σε αποθήκες με ΤΝΤ.

* Πχ στην Ελλάδα σήμερα, το 63% των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα αμοίβεται με ΚΑΘΑΡΟ ονομαστικό μισθό μέχρι 460 Ευρώ!!!

*Τώρα με την πρόφαση του εισαγόμενου πληθωρισμού ή του κορονοϊού, σε λίγους μήνες ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ μισθός (καταναλωτική ικανότητα) θα πέσει κάτω από τα 400 ευρώ. (ΟΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ)

* Η παγκόσμια ακραία φτωχοποίηση είναι προ των πυλών, είναι στόχος τους και η κρίση του ολιγαρχικού οικονομικού συστήματος αξεπέραστη * Θα προχωρήσουν λοιπόν, με διάφορους τρόπους, στην περαιτέρω μείωση του μεταβλητού κεφαλαίου (δηλαδή μισθών κλπ) γιατί γι αυτούς είναι το ΚΕΝΤΡΙΚΟ μέτρο που θα μπορούσαν να πάρουν για να αναχαιτίσουν την πτωτική πορεία του μέσου ποσοστού κέρδους. Αυτό σημαίνει ότι θα μειώσουν την καταναλωτική ικανότητα των εργαζομένων στο επίπεδο της απλής ή της μη επιβίωσης.

(Δεν είναι τυχαίο που οι Γερμανοί βιομήχανοι, χρηματοδότησαν πριν λίγους μήνες ένα πείραμα στο οποίο θα δίνουν 1200 ευρώ σε κάποιους υπηκόους, με την προϋπόθεση ότι δεν θα δουλεύουν, ώστε να μελετήσουν τις ψυχολογικές αντιδράσεις τους. Στη Γερμανία τα νοίκια είναι πάρα πολύ υψηλά και επομένως θα ζουν με τα ελάχιστα δυνατά. Θέλουν να δουν πως θα μπορούν να ελέγξουν εκατοντάδες εκατομμύρια εξαθλιωμένων.) Τελικά, ο υποκαταναλωτισμός (μειωμένη καταναλωτική ικανότητα στα όρια της επιβίωσης) είναι ΤΩΡΑ ο κεντρικός αναγκαστικός στόχος τους στο οικονομικό επίπεδο.

* Ο κορονοϊός, οι καραντίνες, τα εμβόλια κλπ είναι ένα τεστάρισμα των λαϊκών αντιδράσεων και εξαγωγή συμπερασμάτων για την βελτίωση των μεθόδων κοινωνικού ελέγχου.

* Τα "βραχιόλια" που περνάνε στους φυλακισμένους που παίρνουν άδεια θα προσπαθήσουν να τα επεκτείνουν ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ σιγά σιγά σε ΟΛΟΥΣ τους υπηκόους, όπως με τον ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, όπου ενώ τα στοιχεία από Αγγλία, Ισραήλ, Σεϋχέλλες κλπ δείχνουν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ και την καταστροφή που επέφεραν σε εμβολιασμένους, θα συνεχίσουν να τα επιβάλλουν δια των ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ, σταδιακά, σε ΟΛΟΥΣ και κυρίως στα μικρά παιδιά.. Οι φυλακίσεις όσων εναντιώνονται στα σχέδιά τους (πχ όσων δεν εμβολιάζονται) είναι ένας από τους στόχους τους κλπ

* Και δυστυχώς, η ολιγαρχική αριστερά είναι σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο το καλύτερο δεκανίκι του συστήματος. ΕΞΟΥΣΙΟΦΡΕΝΕΙΣ ηγέτες της γαρ. Το συνάφι τους είναι αντικειμενικά ενάντια στο λαό εδώ και πάνω από έναν αιώνα.

ΥΓ. Εκ των πραγμάτων- αντικειμενικά έχει τεθεί το δίλημμα:

ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΑ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.