bezedakos

bezedakos

5 Απριλίου 2020

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ




*ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΟ, συγκριτικά λίγα.
*Μα θα πουν: Εκεί τώρα έχει υψηλότερες θερμοκρασίες κατά λίγους βαθμούς.
*ΣΥΜΦΩΝΟΙ. ΟΙ κλιματικές συνθήκες και κάθε βαθμός υψηλότερης θερμοκρασίας μειώνει κατά κάποια ποσοστά τη ΔΙΑΣΠΟΡΑ και την ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ του ιού.
*Αλλά γιατί θα θυμάστε αυτή τη ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ (κλίμα) όταν η σύγκριση θα γίνεται με την Αίγυπτο; Γιατί θα την θυμόσαστε όταν σας στριμώχνουν και σας ξεφτιλίζουν; Απλά, γιατί αυτή η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ σας συμφέρει εδώ για να διασώσετε τα δολοφονικά φασιστικά μέτρα σας εναντίον του λαού ώστε να αποκρύψετε τους κρυφούς οικονομικοστρατιωτικούς στόχους σας.
Όμως όταν θέλετε να ΒΙΑΣΕΤΕ τη νόηση των υπηκόων ξεχνάτε αυτή την ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ και κάνετε ΣΥΓΚΡΙΣΗ με Χώρες που έχουν κατά μ.ο αρκετά χαμηλότερες θερμοκρασίες ή όταν έχουν προηγηθεί τα πρώτα κρούσματά τους κλπ. Ξεχνάτε αυτή την παράμετρο γιατί θέλετε να πείτε στο λαό "δοξάστε το σύγχρονο φασισμό μας που σας έσωσε".
*Ολιγαρχικός που να μην είναι απατεώνας, που να μην κάνει λαθροχειρίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΛΥ φασιστοκαριόληδες βρε παιδιά!!!

ΥΓ Στην Αίγυπτο από τις 19/3 έχουν απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 6 το πρωί, Και σε κάποιες περιοχές που έχουν βρει πολλά κρούσματα, έχουν βάλει αυτές τις περιοχές σε καραντίνα. Την ημέρα όμως τριγυρίζουν παντού.......

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ 2265 νεκρούς!!!

ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΤΖΗΔΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,