bezedakos

bezedakos

5 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ



*ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ (γιατί τους ξεσκεπάζει το πραγματικό τους πρόσωπο).
*ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΒΑΜΠΙΡ (αστών «δημοκρατών», φασιστών, «αριστερών», «προοδευτικών»,  «κομμουνιστών»,  «λαοπονόψυχων», εργατοπατέρων, «λαϊκών αγωνιστών» κοκ) ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΦΥΓΗ (γιατί τους βγάζει τη μάσκα) ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ: «ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»
*ΤΙ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ «ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ»: ΝΑ  ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΌ: ΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ; ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΟΦΑΝΗ ΨΕΥΔΗ.

Σχόλιο:
«Το περπάτημα της γάτας είναι μέχρι τα κεραμίδια»
Και το περπάτημα για τους κοινωνικούς αγωνιστές του κώλου, είναι μέχρι το σύνθημα – σκοπό για μια κεντρική θεσμική οργάνωση της κοινωνίας όπου: «ούτε ένας νόμος να μην τίθεται σε ισχύ χωρίς την έγκρισή του από την πλειοψηφία του λαού» (καθώς και για την απαραίτητη προϋπόθεση αυτού για πέρασμα όλης της εκτελεστικής, της νομοθετικής και της δικαστικής εξουσίας στο λαό).
Εδώ κωλώνουν (ήξεις αφήξεις) γιατί την εξουσία τη θέλουν για το δικό τους ολιγαρχικό μηχανισμό παρά τους κούφιους βερμπαλισμούς περί του αντιθέτου. Τους πέφτει η μάσκα απότομα.
Και ενώ είναι το μόνο (σωστό) απελευθερωτικό πρόταγμα για τους λαούς και ενώ είναι απόλυτα εφικτή η αποτελεσματική λειτουργία του (αν συντριβή προηγούμενα το ολιγαρχικό σύστημα) αυτοί, λόγω της εξουσιολαγνείας τους προβάλλουν ανοησίες περί μη σωστού και ανέφικτου.
Αγώνας για την κατάκτηση της δημοκρατίας – δημοκρατικής ρεπούμπλικα.
Το ξύλινο παλούκι στην καρδιά του πραγματικού βρυκόλακα, της ντόπιας και παγκόσμιας ολιγαρχίας κάθε μορφής είναι η πιο πάνω σκόπευση μαζί με τις απαραίτητες προϋποθέσεις της.