bezedakos

bezedakos

28 Ιουνίου 2018

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ




ΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» Ή ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΛΑΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ  ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ   ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.


*Το όνομα Μακεδονία (με επιθετικό προσδιορισμό) συμφέρει τα μέγιστα τον δικό μας και τον γείτονα λαό. Για τους απλούς ανθρώπους του πλανήτη μας, που δεν κάνουν ειδικές σπουδές στην ιστορία, θα τους παρουσιάζεται έτσι το όνομα Μακεδονία στη σύγχρονη εποχή. Την Ελλάδα την ξέρουν σαν μια κουκίδα στον χάρτη και όχι με αυτό το όνομα αλλά κυρίως με το όνομα Greece. To 99,9% δεν γνωρίζει τη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας που λέγεται Μακεδονία. Το όνομα Μακεδονία έτσι σβήνει αν οι γείτονές μας δεν το χρησιμοποιούν για να ονομάζουν τη Χώρα τους. Όμως πχ με το όνομα Βόρεια Μακεδονία (ή νέα Μακεδονία) επαναφέρεται στο σήμερα και στο μέλλον αυτό το ιστορικό όνομα σε πολύ ευρύτερο παγκόσμιο κοινό.
ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.


*Το όνομα Μακεδονία συμφέρει απόλυτα και τους δύο λαούς αρκεί να αποφευχθεί να γίνει δικαιολογία πάνω στην οποία θα χτιστεί ένας προπαγανδιστικός επεκτατισμός της Ελληνικής ολιγαρχίας κυρίως. Το όνομα πχ Β. Μακεδονία παραπέμπει τους ΠΑΝΤΕΣ στην ύπαρξη Νότιας Μακεδονίας και οι ΠΑΝΤΕΣ την θέτουν στα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας.
Σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου, ΟΛΟΙ οι ιστορικοί και οι φοιτητές, γνωρίζουν ότι η αρχαία Μακεδονία είχε ελληνική γλώσσα και πολιτισμό, ότι ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Επομένως ΕΔΩ μπορεί να προκύψει αλυτρωτισμός ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΝΟ από την πλευρά των Ελλήνων φασιστών με το σκεπτικό ότι: «αφού ΟΛΗ Μακεδονία ΗΤΑΝ Ελληνική πρέπει και σήμερα να γίνει ΟΛΗ Ελληνική». Το όνομα Β. Μακεδονία μπορεί να προκαλέσει αλυτρωτισμό ΜΟΝΟ από την πλευρά των λαοπροδοτών -φασιστών της Ελλάδας και ειδικά από τη στιγμή όπου με την τελευταία  διεθνή συμφωνία, η εξουσία της γειτονικής Χώρας αναγνωρίζει επίσημα ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και προφανώς καμιά σχέση με τον πολιτισμό της.
(Ήδη ξεκίνησαν τα διεστραμμένα καθίκια με το σύνθημα «στα όπλα, στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια». Φυσικά και στη Χώρα των βόρειων γειτόνων μας υπάρχουν οι εγκληματίες εθνικιστές, οι φασίστες. Η ύπαρξη τέτοιων καθικιών δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο μόνο της Ελλάδας. Βρίσκονται σε όλες τις Χώρες. Υπάρχουν και εκεί καθάρματα που θα ήθελαν πολέμους και κατακτήσεις. Υπάρχουν και εκεί «χρυσαυγίτες» και λούμπεν στοιχεία. Κανείς δεν αμφιβάλει. Όμως είναι θέμα της συνεργασίας της κοινής προσπάθειας των φιλειρηνικών κινημάτων των Χωρών για να περιορίσουν τη δυναμική τους. Είναι θέμα της κοινής προσπάθειας των λαών για τη συντριβή των ολιγαρχικών συστημάτων, ένθεν κακείθεν, και για την κατάκτηση της δημοκρατίας, της πραγματικής εξουσίας των λαών. Οι διεκδίκηση εδαφών δεν γίνεται σχεδόν ποτέ εξ αιτίας ονομάτων και οι ολιγαρχίες  χρησιμοποιούν σπάνια  -ιστορικά - τέτοιες δικαιολογίες και προφάσεις. Τα αίτια των πολέμων είναι τα οικονομικά συμφέροντα των πιο ισχυρών ολιγαρχιών. Και από ψεύτικες δικαιολογίες το ρεπερτόριό τους είναι ατέλειωτο.
Δεν μπορεί λοιπόν να αγωνιζόμαστε εναντίον κάποιων μελλοντικών πιθανών προφάσεων για την αποφυγή του αιματοκυλίσματος των λαών. Η αποφυγή του μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από τα συνεργαζόμενα κινήματα των Χωρών εναντίων του παγκόσμιου ολιγαρχικού συστήματος.)

 Οι σημερινοί λοιπόν λαοπροδότες ή κρανιόκενο,ι διαμαρτύρονται γιατί οι υπήκοοι εκεί θα ονομάζονται Μακεδόνες!!! (Μάλλον αυτό αποδεικνύει ότι δεν είναι κρανιόκενοι αλλά το κρανίο τους είναι γεμάτο μόνο από σκατά.)
Αν πχ κάποιος, είναι μόνιμος κάτοικος Πελοποννήσου για πάρα πολλά χρόνια, πως θα πρέπει να λέγεται; Να λέγεται Θρακιώτης; Ένας από την Κρήτη ή τον Πόντο που εγκαταστάθηκε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και οι επόμενες γενιές του μένουν εκεί, πως λέγονται; Λέγονται Μακεδόνες ή όχι;
Αυτοί λοιπόν οι γείτονές μας που ζουν αιώνες σε γεωγραφικό χώρο της αρχαίας Μακεδονίας δεν θα πρέπει να ονομάζονται Μακεδόνες;

 Ένα από τα πολλά εγκληματικά χαρακτηριστικά του φασισμού είναι η εναντίωσή του στον αυτοπροσδιορισμό των άλλων, δεν σέβεται την ΑΡΧΗ του αυτοπροσδιορισμού. Δεν θέλουν οι άλλοι να έχουν τη δυνατότητα να ονομάζονται όπως θέλουν.
Αν όμως πχ αυτό γινόταν εναντίον της Χώρας μας θα το ήθελαν; Θα ήθελαν πχ η Τούρκικη ολιγαρχία να έκανε τα πάντα ώστε να αλλάξει το όνομά μας και να ονομάζεται Γκιαουριστάν; Τόσο καθίκια είναι που δεν σέβονται καμιά ΑΡΧΗ και ο παραλογισμός τους δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος.
Και από θέμα μόνο αρχής θα έπρεπε να σεβαστούμε τη θέλησή τους για να έχουν όποιο όνομα θέλουν.

Τους σημερινούς λαοπροδότες δεν τους νοιάζει αν κάνουν μεγάλες ή μικρές εκπτώσεις στην ιστορία αυτού του τόπου. Θα χρησιμοποιήσουν την πατριδοκαπηλία «αλύπητα». Προσβλέπουν αποκλειστικά στην αύξηση της ατομικής τους εξουσίας. Θέλουν να μαζεύουν οπαδούς για να τους αρχηγέψουνε μετά, για να στηρίξουν το ολιγαρχικό σύστημα. Εδώ θα βαπτίσουν το άσπρο μαύρο για να πετύχουν στα προσωπικά εγκληματικά τους σχέδια.
Κόπτονται, αφηνιάζουν, λυσσάνε, παίζουν θέατρο, για να δείξουν στο λαό το πόσο τον αγαπάνε και ότι επί αυτού δεν δέχονται «μύγα στο σπαθί τους». Δεν δέχονται να «παραχωρήσουν» ούτε ένα όνομα αν αυτό ανήκε στην πατρίδα. Γι αυτό καλούν τον κόσμο σε μαχητικές διαδηλώσεις ενάντια στην «παραχώρηση» του ονόματος της Μακεδονίας και φωνάζουν «στα όπλα, στα όπλα να πάρουμε τα Σκόπια». ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΟΣΟ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ!!!
Εδώ έχει ήδη χαθεί έδαφος της Χώρας εδώ και πολλά χρόνια. Στα Ίμια δεν μπορεί πια να πάει κανείς. Ο εναέριος χώρος είναι «σουρωτήρι» προ πολλού. Όμως γι αυτό το θέμα δεν κάλεσαν τους φασίστες και τους γραφικούς σε μαχητικές διαδηλώσεις με σύνθημα «στα όπλα τακίμια, να πάρουμε τα Ίμια». Κατά τα άλλα θα κινδυνεύσει η Χώρα στο ΜΕΕΕΕΛΛΟΝ από έναν πολύ μικρό και πάμφτωχο λαό, αν έχει το όνομα Μακεδονία!!! ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ, ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.!!!
Όμως άμα καλέσουν τον κόσμο σε διαδηλώσεις για τα Ίμια, ξέρουν ότι θα  υπάρχει απάντηση και από την άλλη πλευρά. Έτσι θα έχουμε κλιμάκωση της έντασης που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο πόλεμο. Ξέρουν επίσης ότι η στρατιωτική μηχανή της τούρκικης εξουσίας είναι ισχυρή. Ξέρουν επίσης ότι σε περίπτωση πολέμου θα προκληθεί χάος και έτσι η προσωπική τους εξουσία των πολιτικών και τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας δεν είναι βέβαιο ότι θα εξυπηρετηθούν. Έτσι σε τούτη την περίπτωση, τα «λιοντάρια» ως προς τους βόρειους αδύνατους γείτονές μας γίνονται κοτούλες ως προς την τούρκικη δύναμη.
Έτσι φωνάζουν, ωρύονται, σκίζουν τα ιμάτιά τους  για το όνομα Μακεδονία, που όχι μόνο δεν είναι πρόβλημα για τη Χώρα αλλά είναι προς το συμφέρον της, και για την ήδη απώλεια κυριαρχίας της Χώρας μας επί εδάφους και αέρος συνιστούν ψυχραιμία!!!
(Φυσικά δεν συνιστώ πόλεμο με την Τουρκία. Φυσικά δεν παροτρύνω κανένα για να προχωρήσει σε πολεμικές ιαχές. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι λαοί είναι να παλεύουν για την ειρήνη. Και τούτο μπορεί να γίνει μόνο με ισχυρά κινήματα, με συμμαχία των λαϊκών κινημάτων, για την κατάκτηση της εξουσίας από τους λαούς, την αφαίρεση της εξουσίας από τους ολιγαρχικούς στη βάση του σεβασμού των σημερινών συνόρων. Μετά όλα τα άλλα οι λαοί θα τα βρουν ειρηνικά δια μέσου ενός δημοκρατικού διεθνούς δικαίου.)

Με το θέμα της Μακεδονίας έδραξαν πολλές ευκαιρίες οι διάφοροι λαοπροδότες. Μία από αυτές ήταν η μετατόπιση του λαϊκού ενδιαφέροντος από τα εξοντωτικά μέτρα που παίρνει η πολιτικοικονομική ολιγαρχία εναντίον του λαού. Του χώνουν ένα θέμα όπως το Μακεδονικό – τυρί- , δηλαδή ότι δήθεν η χρήση του ονόματος  Μακεδονία  από τον γείτονα αδελφό λαό είναι η αιτία των αδιεξόδων του και της καταπίεσης που υφίσταται και από την πίσω πόρτα ξεπουλάνε στους διεθνής τραπεζίτες και σε άλλους ιδιώτες, όλο τον πλούτο του λαού και οδηγούν σε μεγαλύτερη εξαθλίωση το λαό.

Κάποιοι από τους πρωτοπόρους της πατριδοκαπηλίας στοχεύουν στο να αναβαθμίσουν την εξουσία τους μέσα από την ενδοολιγαρχική σύγκρουση. Κάποιοι θέλουν να φτιάξουν νέους ολιγαρχικούς μηχανισμούς – κόμματα, κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν αυτή την πατριδοκάπηλη ρητορία για να μην χάσουν ψηφαλάκια κοκ.
(Εδώ κάποιοι «αριστεροί», προκειμένου να μην πάνε κόντρα σε ένα βαρβαρικό ρεύμα και χάσουν προσβάσεις, έβαλαν νερό στο κρασί των δήθεν αρχών που πρεσβεύουν και μάσησαν αρκετά τα λόγια τους όπου τελικά σε κάνουν να μη βγάζεις νόημα στο τι θέλουν.)

ΥΓ
1. Οι φασίστες (και οι υπήκοοι με μειωμένη κριτική ικανότητα περί των κοινωνικών θεμάτων) από τη μια χαίρονται όταν υπάρχουν πόλεις στο εξωτερικό που ονομάζονται Αθήνα, Φιλαδέλφεια, Τρίπολη κλπ αλλά από την άλλη αγανακτούν με το όνομα Μακεδονία και ταυτόχρονα χαίρονται με το όνομα Βόρεια Ήπειρο. Κυκλοθυμία, ψυχανωμαλία.

2. Τα βιβλία και οι χάρτες επί χούντας και μετά επί ΝΔ ανέφεραν τη διπλανή Χώρα με το όνομα Μακεδονία (σκέτο). Τώρα τι τους τσίμπησε. Μύγα τσε – τσε;

3. Όλα αυτά τα ερπετά στο βάθος επιδιώκουν το ίδιο πράγμα με τον αυθεντικό φασισμό. Η λέξη φασισμός βγαίνει από το Ιταλικό fascio που σημαίνει δεμάτι. Όλοι αυτοί θέλουν τους λαούς δεμένους σαν δεμάτι και οι ίδιοι να έχουν την εξουσία του δεσμώτη. Για να το κατορθώσουν αυτό, πρέπει πρώτα να ρίχνουν στους λαούς νοητικές παγίδες και αν δεν τους πιάσουν τότε να τους βιάσουν με την απειλή των όπλων. Έτσι αντί όλο και μεγαλύτερα μέρη του λαού να ασχολούνται για την κατάκτηση της δημοκρατίας, ένα μέρος τους ασχολείται αποκλειστικά με το «Σκοπιανό» αφού η ισχύς των μπουρδελοκάναλων είναι τεράστια και βομαρδίζουν ασταμάτητα το λαό (φυσικά ανισηγορικά).

4. Ο Τσίπρας εγκληματεί που θέλει την είσοδο αυτής της Χώρας στους βάρβαρους μηχανισμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

5. Ενίοτε τον φασισμό θα πρέπει να τον πολεμάμε με τα ίδια του τα λεκτικά όπλα.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΥΣ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

ΧΝ