bezedakos

bezedakos

9 Ιουλίου 2015

"ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ"



"ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ"

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ.


Καλούνται ξανά σήμερα σε συγκέντρωση οι οπαδοί του ΝΑΙ. Που να βρεθεί η απαιτούμενη συνείδηση στις μέρες μας…!
Κατεβαίνουν στο σύνταγμα με σύνθημα «μένουμε Ευρώπη, δεν το διαπραγματευόμαστε».
Παίρνουν λοιπόν τη γραμμή από το ολιγαρχικό κατεστημένο και προσπαθούν να στηρίξουν μια εγκληματική για το λαό προοπτική. (Όπως έκαναν πάντα στη ζωή τους.)
Τι σύνθημα είναι και αυτό το «μένουμε Ευρώπη»; Τους είπε κανείς να πάνε να μείνουν στην Ασία; Τους είπε κανείς να σηκωθούν να φύγουν επειδή είναι τα σύγχρονα αντικοινωνικά στοιχεία, γνήσιοι απόγονοι του Τσολάκογλου, του Πήλιου Γούση, του Νενέκου, του Εφιάλτη κλπ; Όχι κανείς.
Φοβούνται μήπως ότι μπορεί
κανείς να πάρει  την Ελλάδα, με μια μπουλντόζα και να την πάει στην Αφρική; Πιθανόν. Με τέτοιες κοινωνικές αντιλήψεις και με τέτοιες φοβίες να μην το αποκλείουμε!!

Τι θέλουν όμως να πουν πραγματικά με το «μένουμε Ευρώπη» αλλά  φοβούνται να το πουν;

Η ολιγαρχία ελέγχει σε τρομερό βαθμό την κοινωνική συνείδηση δια μέσου των παραποιημένων εννοιών, δια μέσου των παραποιημένων σημασιών των λέξεων.
Ο πρώτος μεγάλος και διαρκής παγκόσμιος πόλεμος εναντίων των λαών είναι ο πόλεμος των λέξεων.

Η  Ευρώπη λοιπόν στην πραγματικότητα είναι πριν από όλα ένας γεωγραφικός όρος και δευτερευόντως πολιτισμικός. Επομένως είναι απόλυτα αδύνατο να αλλάξει κανείς αυτή την πραγματικότητα. (Άλλωστε η Ευρώπη υπήρχε από πάντα και άρα πολύ πριν την Ένωση των Ολιγαρχικών)
Όμως ποια είναι η καριολιά, στον πόλεμο των λέξεων που χρησιμοποιεί η ολιγαρχία εναντίον του λαού;
Ταυτίζουν τη λέξη Ευρώπη που είναι γεωγραφικός και πολιτισμικός όρος με την Ένωση των Ολιγαρχικών της Ευρώπης (ΕΕ).
Έτσι θέλουν να πείσουν το λαό ότι το να είναι  κάτω από την εξουσία των Ευρωπαίων και ντόπιων ολιγαρχικών είναι ο παράδεισος μέσα στον οποίο θα πρέπει να ζήσει. Στο βάθος θέλουν να μας πουν πχ, το να αποφασίζουν δέκα καθάρματα από την Ευρώπη και να διατάζουν 500 εκατομμύρια ανθρώπους να καταναλώνουν και να καλλιεργούν καρκινογόνα μεταλλαγμένα προϊόντα είναι για το καλό των λαών.  
Είναι όμως για το καλό των λαών να αποφασίζουν και να διατάζουν 500 εκατομμύρια ανθρώπων για το τι θα παράγεται στην οικονομία, πόσο θα παράγεται, πως θα παράγεται και πως θα διαμοιράζεται; Αυτό θα είναι για το καλό των λαών και όχι των ολιγαρχικών καθηκιών της Ευρώπης;  Ετούτη η ένωση είναι των λαών και δεν είναι των τοκογλύφων, των μισάνθρωπων, των ιδιωτών (ηλίθιων), των τρομοκρατών κλπ της Ευρώπης;
Σε αυτή την ένωση, μας προτρέπουν να παραμείνουμε. Να είμαστε στο κέντρο του λάκκου με τις οχιές. Δηλαδή κάτω από την απόλυτη εξουσία των ολιγαρχικών, κάτω από την εξουσία της ένωσής τους.

(Άνθρωποι που τρέχουν πίσω από αυτό το σύνθημα – αν εξαιρέσουμε κάποιους τρομοκρατημένους από ανύπαρκτους κινδύνους- είναι άνθρωποι ρουσφετόβιοι, άνθρωποι του λεγόμενου «μέσου». Έζησαν τα προηγούμενα χρόνια, αυτοί και οι δικοί τους,  συνεργαζόμενοι πολιτικά με τα κέντρα της διαπλοκής για να λαμβάνουν τα ρουσφέτια τους. Βρες έναν  από αυτούς που τρέχουν πίσω από αυτό το σύνθημα. Δες έναν γνωστό σου. Κοίτα μετά το οικογενειακό ιστορικό τους. Βίος ρουσφετιού στο βάθος. Ποια Ελλάδα και ποιος πατριωτισμός και κουραφέξαλα!!! Γεμάτος με ρουσφέτι πρωκτός. Η πραγματική τους σημαία ήταν και είναι η σημαία του ατομικού τους βολέματος, η σημαία του ρουσφετιού.)

Γιατί λοιπόν δεν μας λένε (οι ολιγαρχικοί ηγέτες) ότι πρέπει να μείνουμε στην ολιγαρχική Ένωση των Ευρωληστών (ΕΕ), των τοκογλύφων, των τρομοκρατών, των διμούτσουνων οχιών αλλά μας λένε να μείνουμε στην Ευρώπη  γενικά;
Μα για να εξαπατούν την κοινωνική συνείδηση, θα πρέπει και να αποφεύγουν τις λέξεις που είναι αρνητικά φορτισμένες αλλά ταυτόχρονα να αποφεύγουν όλες εκείνες οι λέξεις που μπορούν να οδηγήσουν κάποιους να προβληματίζονται για το ποια είναι η ουσία αυτής της ένωσης που επίσης για προπαγανδιστικούς λόγους την ονομάζουν ΕΕ. Ονομασία φυσικά με θετικό και όχι με αρνητικό συναισθηματικό φορτίο.
Ο φόβος τους είναι η προοπτική της εξουσία των λαών (πραγματική δημοκρατία) και για αυτό βιάζουν το περιεχόμενο δεκάδων λέξεων. Γι αυτό ονομάζουν δημοκρατική Ευρώπη την Ένωση αυτή των ολιγαρχικών, για αυτό ονομάζουν το μπορντέλο   του κοινοβουλίου τους σε ναό της δημοκρατίας της Ευρώπης κλπ.

Δημοκρατία σημαίνει εξουσία του λαού.
Και εξουσία είναι η δύναμη ενός υποκειμένου να επιβάλει τη θέλησή του πάνω σε άλλα υποκείμενα (με διαφορετικές θελήσεις).
Ο λαός όμως δεν μπορεί να επιβάλει ποτέ και σε τίποτα τη θέλησή του.
Έτσι λοιπόν όσο η εκτελεστική, η νομοθετική και η δικαστική εξουσία δεν βρίσκεται στα χέρια του λαού και των λαών,  δημοκρατία δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο η εξουσία της ολιγαρχίας.

Και ένα ακόμα άκρο άωτο  του απόλυτου ελέγχου από την ολιγαρχία κάποιων λαϊκών συνειδήσεων, μια ακόμα περίπτωση του «τρείς λαλούν και δυό χορεύουν», εκφράζεται με συνθήματα του  τύπου «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ» (και «αγώνας» για την υπεράσπιση του υπάρχοντος συστήματος).
Αυτό το σύνθημα  προϋποθέτει προφανώς την ύπαρξη δημοκρατίας.
 Όμως το σύστημα είναι κοινοβουλευτική ολιγαρχική δικτατορία. Έτσι ουσιαστικά υπερασπίζεται τον βασανιστή της ζωής του.

Οι ολιγαρχικοί ηγέτες προσπαθούν να οδηγήσουν τμήματα του λαού σε ανόητες, ποδοσφαιρικού τύπου, αδιέξοδες και επιζήμιες αντιπαραθέσεις για το λαό.
Και σε λίγες μέρες έρχεται ένα νέο μνημόνιο με κάτι μέτρα ΝΑ!! Όμως η ολιγαρχική προπαγάνδα είναι ικανή να παγιδεύσει ένα τμήμα του λαού και να το κάνει να πανηγυρίζει φωνάζοντας στο βάθος το "ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ".


Η ολιγαρχία μέχρι στιγμής κερδίζει σχεδόν όλες τις μάχες στον πόλεμο των λέξεων για τον έλεγχο της λαϊκής συνείδησης.
Όμως
στο τέλος θα χάσει  τη μητέρα όλων των μαχών.

ΑΔ