bezedakos

bezedakos

10 Ιουλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ … ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.



ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ  ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Κάποιοι  πολιτικοί  απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ καλούν σήμερα  το λαό στο σύνταγμα για να διαδηλώσουν με τα συνθήματα «κάτω τα χέρια από τη δημοκρατία» και «η δημοκρατία δεν εκβιάζεται», την ώρα που προωθούν απάνθρωπα εξοντωτικά μέτρα εναντίον του λαού.
Πριν προχωρήσουμε σε σχόλια, αναρωτιόμαστε ποιοι από αυτούς ανήκουν στην κατηγορία των ύψιστων εγκληματιών, των ύψιστων μισάνθρωπων  και ποιοι ανήκουν στην κατηγορία των  αδαών ή των ανεγκέφαλων.
Από ποια εξουσία του λαού (δημοκρατία) να κατεβάσει κανείς τα χέρια;  
Υπάρχει πουθενά εξουσία του λαού (δημοκρατία) όταν ο λαός δεν μπορεί ποτέ και για κανένα ΘΕΜΑ να επιβάλει τη θέλησή του; Υπάρχει πουθενά δημοκρατία όταν ο λαός δεν κατέχει πλήρως την εκτελεστική, τη νομοθετική και τη δικαστική εξουσία;
Γιατί ονομάζουν δημοκρατία το  ολιγαρχικό παραφασιστικό  σύστημα του κοινοβουλευτισμού, της κοινοβουλευτικής ολιγαρχικής δικτατορίας;
Οι συνειδητοί ολιγαρχικοί παραφασίστες (δεξιοί και αριστεροί) αποκαλούν  συνειδητά  δημοκρατία το ολιγαρχικό σύστημα του κοινοβουλευτισμού.
Στόχος τους η εγχείρηση  λοβοτομής του λαού. Θέλουν να καταστήσουν το λιοντάρι λαό σε άκακο γι αυτούς προβατάκι. Στοχεύουν στο να μπερδεύεται ο λαός και να χάνει τον πραγματικό εχθρό του.
Αυτή η ονομασία είναι το πρώτο και σημαντικότατο βήμα για τον καθοριστικό έλεγχο της σκέψης των εργαζομένων, της σκέψης του λαού
. Είναι το πρώτο από τα καθοριστικά.

Όποιος αποκαλεί συνειδητά τον κυνοβουλευτισμό δημοκρατία (αστική δημοκρατία, αντιπροσωπευτική δημοκρατία κλπ) είναι ύψιστος κοινωνικός εγκληματίας, απατεώνας κοκ. (φυσικά υπάρχουν και κάποιοι καλοπροαίρετοι που έχουν άγνοια για την ουσία των πολιτικών συστημάτων και έτσι χρησιμοποιούν λάθος έννοιες.)

Και συνδυαστικά, όποιες ηγεσίες κομμάτων ή πολιτικών στελεχών δεν έχουν για ΠΡΟΤΑΓΜΑ (συνειδητά) το να περάσει όλη η εκτελεστική, η νομοθετική και η δικαστική εξουσία στους λαούς (πραγματική δημοκρατία), είναι φυσικά ολιγαρχικές ψυχανώμαλες έχιδνες, απατεώνες, εγκληματίες.

Αυτή η  ονομασία είναι καθοριστική και στο να κρίνουμε εμείς , να κρίνει ο λαός με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά τα εγκληματικά καθάρματα. Γνωρίζαμε την κατάληξη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από πολλά χρόνια πριν. Μας έφτανε το γεγονός ότι αποκαλούσαν δημοκρατία το παραφασιστικό πολιτικό σύστημα του κοινοβουλευτισμού.
(Ένας από τους τελευταίους πυροβολισμούς εναντίον του λαού που έκανε ο Τσίπρας ήταν στην αρχή της ομιλίας του στο ευρωκυνοβούλιο όπου είπε: «είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο ναό της δημοκρατίας της Ευρώπης…»)
Αυτοί που τόσα χρόνια γλείφουν την κοινοβουλευτική ολιγαρχική δικτατορία ήταν οι ίδιοι που πχ δεν δέχθηκαν να απαρνηθούν το προνόμιο του βουλευτικού αυτοκινήτου και είναι οι ίδιοι που εξαπάτησαν το λαό με το δημοψήφισμα, είναι οι ίδιοι που τα ΟΧΙ του λαού τα μετατρέπουν σε ΝΑΙ και τα ΝΑΙ σε ΟΧΙ, κατά το πώς συμφέρει η εξουσιολαγνεία τους.

ΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΊΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΙΔΑ-ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Λίγες μέρες πριν το ολιγαρχικό δημοψήφισμα – καριολιά των ολιγαρχικών πολιτικών απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε γράψει δύο  «προφητικά» κείμενα:

«ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΤΗΣ 5ηςΙΟΥΛΙΟΥ»

«ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ».

(Ας τα ξαναδούν οι αναγνώστες. Μας χρειάζονται τα συμπεράσματα όσο ποτέ)

Το που θα πήγαινε την κατάσταση η ηγεσία αυτών των ντόπιων και ξένων ολιγαρχικών (όπως θα έκανε και ο κάθε και απανταχού  ολιγαρχικός) ήταν πιο βέβαια και από το ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή.

Τώρα έρχεται το νέο μνημόνιο - σφαγείο. Μέτρα πολύ χειρότερα από αυτά που υποτίθεται ότι απέρριψε ο λαός. ΤΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΤΙ ΑΠΑΤΗ!!! Τώρα έρχεται η συνέχεια της καταναγκαστικής πορείας του λαού (και όλων των λαών) προς το κέντρο της κόλασης. Η εξαθλίωση και η ανθρωπιστική κρίση θα τείνουν προς το ζενίθ.

ΥΓ1.  Ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους οι καλοπροαίρετοι αγωνιστές που έχουν πέσει στην παγίδα των ρεφορμιστικών αλλαγών, των σταδιακών και μικρών θετικών αλλαγών- κατακτήσεων, της θεωρίας του  μικρού βήματος προς τα εμπρός.
Αυτή η δηλητηριώδης αντίληψη πηγαίνει τις ημέρες της απελευθέρωσης των λαών όλο και πιο μακριά στο μέλλον.
Δεν μπορεί πρακτικά να υπάρξει καμιά κατάκτηση μέσα στα ολιγαρχικά συστήματα.
Από τη στιγμή που η εκτελεστική, η νομοθετική και η δικαστικά εξουσία δεν περάσει στα χέρια των λαών και να υπάρξει μια θετική κατάκτηση στο σήμερα, η ολιγαρχική εξουσία μπορεί να την πάρει πίσω αύριο και τριπλή.

2. Αυτοί που συμμετείχαν στις ολιγαρχικές κοινοβουλευτικές εκλογές ελπίζοντας για κάτι καλύτερο, τι θα σκεφτούν άραγε τώρα; Τι πέτυχαν;
Μάλλον θα πρέπει να σκεφτούν το πόσο απέτυχαν και πόσο υπήρξαν θύματα των διάφορων ολιγαρχικών απατεώνων και το πως ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΥΜΑΤΑ.

"Πρέπει να πάψουν οι λαοί να θεωρούν ότι είναι σωστό ο ταξιτζής που επιλέγουν ή δεν επιλέγουν να έχει την εξουσία να τους οδηγεί σε όποιο προορισμό γουστάρει αυτός. Αντίθετα ο λαός θα πρέπει νάχει την εξουσία να αποφασίζει ο ίδιος που θέλει να πάει και να δίνει κατόπιν εντολές στον ταξιτζή και ο τελευταίος να είναι αναγκασμένος να υπακούει.
Διαφορετικά δεν θα βγει ποτέ ο ήλιος που καρτερούν."

Να πυκνώσουμε τις γραμμές του αγώνα για να περάσει όλη η εκτελεστική (ένοπλη και διοικητική), η νομοθετική και η δικαστική εξουσία στους λαούς.

ΡΔ