bezedakos

bezedakos

28 Αυγούστου 2014

28/8/14 ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;




* Δυστυχώς ο λαός συνεχίζει να σπρώχνεται με δύναμη στον κατήφορο της εξαθλίωσης
.
Το ξεζούμισμα, το στύψιμο της ζωής των υπηκόων από τους ολιγαρχικούς θα  εξακολουθεί  για πάντα  (όσο το σύστημα είναι ολιγαρχικό) και κάθε φορά το στύψιμο θα γίνεται με διαφορετικά μέσα στα οποία θα δίνουν διαφορετική ονομασία.
Τώρα το μέσον το λένε ΕΝΦΙΑ. Χθες το έλεγαν χαράτσι  κλπ και αύριο ποιος ξέρει.
Ο λαός έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής του. Δεν μπορεί  να πληρώνει πια τους τραπεζίτες, τους οικονομικούς μεγιστάνες.
Οι ολιγαρχικοί τρομοκράτες βγαίνουν στα κανάλια για να παραπλανήσουν. Κάνουν ότι μαλώνουν για το ποιά μορφή του ΕΝΦΙΑ θα είναι πιο σωστή.
Μας δουλεύουν όπως πάντα. Δια μέσου αυτής της μορφής φορολόγησης στοχεύουν  στο να εισπράξουν περίπου τρία δις. Και αν δεν τα καταφέρουν με τον ΕΝΦΙΑ θα βρουν άλλο τρόπο, άλλη δικαιολογία, άλλο μέσον για να τα αρπάξουν με τη βία από τις τσέπες του λαού.
Το μπαλάκι της παραπλάνησης το πάνε στο αν είναι σωστή αυτή ή μια άλλη μορφή του ΕΝΦΙΑ.
Το μπαλάκι όμως θα πρέπει να το πετάξει ο λαός στο αν ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ  Ή  ΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ.

Ρητορική ερώτηση.
Θα μπορούσαν αυτοί οι ελάχιστοι να κάνουν ότι θέλουν τη ζωή μας αν δεν κατείχαν την ένοπλη εκτελεστική (αστυνομία, στρατό) και την νομοθετική εξουσία;
ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.
Ιδού η Ρόδος και το πήδημα.

* Δεν υπάρχει λύσει δια μέσου των ολιγαρχικών συλλογικοτήτων, των ολιγαρχικών κομμάτων. Είναι μια απάτη για να κερδίζει χρόνο η ολιγαρχία. Να περνάνε τα χρόνια να μη γίνεται τίποτα και στο τέλος να επέρχεται  στο λαό τεράστια απογοήτευση.
Η μόνη λύση είναι η οργάνωση και η επανάσταση των λαών με κεντρικό σκοπό το  «ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ».

* Η Δούρου ορκίστηκε χθες. Ορκίστηκε «πίστη και υπακοή στο σύνταγμα»!!!
Δηλαδή στο σύνταγμα των ολιγαρχικών το οποίο αποδίδει όλες τις εξουσίες σε μια χούφτα τρομοκρατών. Στο σύνταγμα που έφτιαξαν στο παρελθόν κάποιοι ολιγαρχικοί για να μπορούν συντονισμένα να καθυποτάσσουν το λαό. Σε αυτό λοιπόν ορκίζεται  υπακοή και πίστη η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. (Τι περιμένει το λαό!!!!)

* Η εξουσιολάγνα ΗΓΕΣΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ικανή να αρθρώσει  έστω και μια ΜΗ αντιφατική πρόταση.
Πχ μας λένε (για λόγους εξαπάτησης) ότι είναι υπέρ του δημοκρατικού σοσιαλισμού!!! Γιατί κάνουν αυτό το διαχωρισμό δια μέσου του επιθέτου «δημοκρατικό); Γιατί υπάρχει και ολιγαρχικός σοσιαλισμός και δεν το γνωρίζουμε;
Και επί πλέον δεν ορίζουν την έννοια του σοσιαλισμού (όπως δεν ορίζει τίποτα ο κάθε «καλός» ολιγαρχικός. Αν όριζαν την έννοια του σοσιαλισμού, μετά θα έπρεπε  να διαχωρίσουν αυτή σε δημοκρατικό και ολιγαρχικό σοσιαλισμό (αν ήταν δυνατόν να γίνει τέτοιος διαχωρισμός).
Και γιατί δεν την ορίζουν; Φυσικά για παραπλάνηση. Για να μπορεί να χωράει οποιαδήποτε ερμηνεία και έτσι η ηγεσία να δύναται να παγιδέψει στο ολιγαρχικό πρόταγμά τους όσο το δυνατόν περισσότερους υπηκόους.

Βασικά όλο το πρόγραμμά τους, όλο το πρόταγμά τους, όλες οι αναλύσεις τους είναι εντελώς για τα μπάζα. Δεν υπάρχει επιστημονικό και πραγματικά φιλοκοινωνικό ίχνος σε τίποτα. Αναλυτική ικανότητα υπό του μηδενός.

Όμως. Άρρωστοι για εξουσία είναι οι άνθρωποι
που δυστυχώς έχουν εγκλωβίσει ΣΕ ΑΝΎΠΑΡΚΤΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ αρκετούς καλοπροαίρετους αγωνιστές οι οποίοι  θα ήταν πολύ χρήσιμοι στον αγώνα για να περάσει όλη η εκτελεστική, η νομοθετική και η δικαστική εξουσία στο λαό».

ΡΔ