bezedakos

bezedakos

4 Νοεμβρίου 2021

ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.


 



* Και φυσικά, να μη σταματήσουν οι υπήκοοι να διαμαρτύρονται για τα βάσανά τους.

* ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ όμως να παραμένουν ΜΟΝΟ σε διαμαρτυρίες και περιγραφές των δεινών τους, χωρίς να τις συνδυάζουν με το απελευθερωτικό πρόταγμα.

*ΜΟΝΟ η περιγραφή και η διαμαρτυρία, χωρίς σκόπευση σε ένα άλλο συγκεκριμένο κοινωνικό πρόταγμα, είναι τεράστια ανοησία αφού δεν οδηγεί σε έναν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ απελευθερωτικό σκοπό. Και αυτό θέλει το σύστημα.

* Μια μειοψηφία - συμμορία έχει την εξουσία και κάνει τελικά Ο,ΤΙ γουστάρει στην πλειοψηφία των υπηκόων. Αυτό θα πρέπει να το συντρίψουμε.

* Και χωρίς ένα καθαρό αντιολιγαρχικό λόγο, οι υπήκοοι θα παραμένουν αιώνια στις ίδιες και χειρότερες καταστάσεις.

* Διαμαρτυρόμαστε κάθε τόσο για κάποιο νέο δεινό. Και τι έγινε; Παλαιότερα φωνάζαμε εναντίον 600 μνημονιακών "νόμων", τώρα διαμαρτυρόμαστε ενάντια στο νέο ναζισμό που θέλει την ΑΠΟΛΥΤΗ κυριαρχία στο ΣΩΜΑ και το ΝΟΥ μας, αύριο για κάτι άλλο κοκ. ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΕΝΟΙ.

* Αν Η ΚΑΘΕ διαμαρτυρία δεν είναι ΑΦΟΡΜΗ ώστε να συνδυάζεται με το ΣΚΟΠΟ για την εξουσία του κάθε λαού, είναι ΟΛΕΣ τους εντελώς μάταιες.

Είναι σαν να ΄θέλει κάποιος να πιει νερό αλλά το βάζει σε σουρωτήρι.

* Να σκοπεύσουμε στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΤΡΙΒΗ, στην ολοκληρωτική συντριβή κάθε ολιγαρχικού συστήματος με σκοπό να κατακτήσει ο λαός την ένοπλη εκτελεστική ΩΣΤΕ, Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ, Ο ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.(κατόπιν ισηγορίας)

* Γι αυτό το κεντρικό απελευθερωτικό σύνθημα θα πρέπει να είναι: "ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ"

ΥΓ1. * Παλέψαμε χρόνια ενάντια στους μνημονιακούς ΚΑΤΑΝΑΓΓΚΑΣΜΟΥΣ. Τώρα παλεύουμε ενάντια στον απόλυτο έλεγχο της ύπαρξής μας. Και τι κάναμε; Μια τρύπα μέσα στο νερό;

*ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ.

*Τελικά μια μειοψηφία εγκληματιών μας επιβάλλει ό,τι γουστάρει. Είμαστε ένα ΤΙΠΟΤΑ στα χέρια της, ένα παιχνίδι στις ορέξεις της (κακά τα ψέματα).

*Είμαστε σε μια ευρύτερη φυλακή, λίγο πριν τη στενή. Είμαστε λίγο πριν το λουρί στο σβέρκο, λίγο πριν τα σκουπίδια.

2. ΑΝ σε ΚΑΘΕ έκφρασή μας, ο λόγος μας δεν γίνει ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ δηλαδή αν δεν γίνει ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΚΟΣ τότε θα κάνουμε διαρκώς την πράξη του μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν

*Το σύστημα είναι ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ και άρα ο ΜΟΝΟΣ αντισυστημικός λόγος είναι ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΧΙΚΟΣ.

* ΟΛΟΙ οι άλλοι οι "αντισηστημικοί λόγοι είνα ΑΠΑΤΗ. Απλά είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ φιλοσυστημικοί - ολιγαρχικοί λόγοι. Είναι θανατηφόρα παγίδα.

ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΣΜΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΖΟΥΦΙΕΣ