bezedakos

bezedakos

16 Μαΐου 2020

ΝΑ ΔΟΜΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.



* Αυτά τα πρωτόκολλα που εκδίδουν οι ολιγαρχικοί, είναι του πρωτοκώλου τα νιάμερα.


*Άλφα. Οι ολιγαρχικοί "ειδικοί" δεν έχουν και πολύ σχέση με την επιστήμη. 1ον ο ιός κολλάει τους υπηκόους αν η απόσταση είναι μικρότερη των δύο μέτρων. 2ον Αν οι υπήκοοι είναι σαν τις σαρδέλες αλλά είναι σε συναυλία της Πρωτοψάλτη (αρχηυπηρέτριας των εγκληματιών), δεν κολλάει. Όπως επίσης δεν κολλάει, αν πας σε φιέστες του Μπακογιάννη και ας τρως το στρίμωγμα της αρκούδας. Σε τούτες τις περιπτώσεις και να πας χωρίς μάσκα δεν τρως πρόστιμο αλλά αν δεν έχεις γράψει ορθογραφημένο το σημείωμα για την έξοδό σου, θα φας πρόστιμο γιατί ο ιός δεν σέβεται τους ανορθόγραφους.
Επίσης, ο ιός κάνει χάρη και δεν μεταδίδεται, στους ταξιδιώτες των αεροπορικών εταιριών παρότι η ανάσα του ενός καλύπτει την ανάσα του άλλου. Δέσε τους.
Βήτα. Ακόμα, η μάσκα (επιστημονικά καρατσεκαρισμένο), προς το τέλος του Μάρτη, είναι άχρηστη και επικίνδυνη για το λαό αλλά μετά τα μέσα Απρίλη γίνεται χρήσιμη και άκρως ωφέλιμη για το λαό και γι αυτό θα πρέπει να επιβάλλεται δια προστίμου.
ΓΑΜΑ. Τόχυσε το επιστημονικό δηλητήριό του ο φίλος του Αβραμό Τσιόδρας. Χθες 14/5 αναφέρθηκε στη Σουηδία που δεν πήρε μέτρα και έχει λέει 3.500 νεκρούς και αναρωτήθηκε αν η Ελλάδα θα άντεχε τόσους κλπ. Αυτό είναι το άκρον άωτον του κομπογιαννιτισμού. Πρώτον δεν έκανε σύγκριση με άλλες Χώρες που δεν πήραν μέτρα και έχουν λιγότερους θανάτους από την Ελλάδα. Πχ Λευκορωσία και άλλες. Δεύτερον δεν είπε λέξη για την ταμπακιέρα. Δηλαδή δεν είπε τίποτα για το ΒΕΛΓΙΟ το οποίο έχει την ίδιο περίπου πληθυσμό με την Ελλάδα, που πήρε αυστηρά μέτρα πριν από όλες τις ευρωπαϊκές Χώρες, έβαλε σε αυστηρή καραντίνα τους υπηκόους του ΑΛΛΑ μέχρι στιγμή έχει 8.550 νεκρούς. Δηλαδή, ανάλογα με τον πληθυσμό έχει τους περισσότερους νεκρούς παγκοσμίως!!!!!. Δηλαδή ΜΑΠΑ το καρπούζι της καραντίνας; Στέκει επιστημονικά το 2+2=4 να ισχύει σε μία χώρα και σε μια άλλη να μην ισχύει;. Και αν εσύ επιστήμονα του κ@λου δεν μπορείς να εξηγήσεις αυτό το φαινόμενο, τότε αν είσαι επιστήμονας, βγάζει το σκασμό μέχρι να το εξηγήσεις αιτιατά και όχι να κάνεις καριόλικες συγκρίσεις για να μας πεις τελικά ότι "ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. Αν είσαι λοιπόν επιστήμονας ασχολείσαι με την επιστήμη σου και δεν γίνεσαι υπηρέτης των ολιγαρχικών.

* Αυτά θα τρώει στη μάπα ο υπήκοος όσο δεν κάνει πρώτα την εσωτερική επανάσταση και να διεκδικήσεις την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ