bezedakos

bezedakos

21 Μαρτίου 2020

Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ «ΦΕΣΩΣΟΥΝ» ΜΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ





Νοσούν πάνω από 20.000 και οι νεκροί είναι 60.
1ον. Το ποσοστό των θανάτων ως προς εκείνους που νοσούν είναι το ΠΟΛΥ 0,30%.
2ον. Μας λένε ότι νοσεί (ελαφριά και βαριά) το 20% από εκείνους που έχουν τον ιό. Άρα ένα 80% δεν νοσεί.
3ον. Με βάση το δεύτερο, για να βρούμε ΟΛΟΥΣ όσους φέρουν τον ιό (είτε νοσούν είτε όχι) θα πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό των κρουσμάτων επί 5. Δηλαδή αυτοί που είναι φορείς είναι 100.000.
4ον. Εμείς όμως ας βοηθήσουμε και τα πιο ακραία σενάρια (των τρομοκρατών) και να πολλαπλασιάσουμε επί 4. Δηλαδή να δεχθούμε ότι τελικά οι φορείς είναι 80.000.
5ον. Δηλαδή σε 80.000 αντιστοιχούν 60 νεκροί.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, το ποσοστό θνησιμότητας είναι ΚΑΤΩ από 0,10%. (Εμείς ας δεχθούμε το χειρότερο δηλαδή το 0,10%)

Α. Φυσικά αυτό αντιστοιχεί σε κάποιους χιλιάδες νεκρούς (Αν δεν παρθούν κάποια σωστά ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ μέτρα, όπως πχ διαρκής χρήση αντισηπτικών στις εξόδους του ΚΑΘΕΝΑ από το σπίτι, έλεγχος αν φέρουν αντισηπτικό μαζί τους, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ των ευπαθών κλπ. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα νοσήσει το 60% του πληθυσμού της κάθε Χώρας και έτσι ο απόλυτος αριθμός των θυμάτων θα μικρύνει κατά ΠΟΛΥ και θα είναι μικρότερος από εκείνο των αυτοκινητιστικών δυστυχημάτων .
Β. Τώρα, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ οι Χώρες δεν καταγράφουν ΠΙΑ αυτούς που νοσούν με ήπια συμπτώματα. Έτσι σε πολλούς νεκρούς αντιστοιχούν εκατομμύρια μολυσμένοι (πχ Ιταλία)

ΥΓ 1. ΑΡΑ, όλες οι υπερβολές των συστημικών σχετικά με το μέγεθος των αρνητικών επιπτώσεων σε υγεία και οικονομία, ΣΚΟΠΟ έχουν να δικαιολογήσουν το μέγεθος της δικής τους ΣΦΑΓΗΣ που ετοιμάζουν για τους λαούς με τα οικονομικά μέτρα που θα προωθήσουν.
2. Το πρόβλημα με τον κορονοϊό είναι υπαρκτό και μεγάλο. Σίγουρα θα πρέπει να προστατευτούν όλοι η άνθρωποι, έστω και ένας άνθρωπος. Όμως αυτό δεν θα πρέπει να το δεχθούμε να χρησιμοποιηθεί σαν πρόσχημα για την οικονομική σφαγή των λαών..

Η χθεσινή ανάρτηση.