bezedakos

bezedakos

1 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ



 Κάθε χρόνο στη ΔΕΘ το ίδιο παραμύθι – παγίδα. Οι εκάστοτε ολιγαρχικοί κυβερνώντες υπόσχονται κάποια θετικά πράγματα για την πλειοψηφία του λαού. Υπόσχονται πράγματα που θα ήθελε ο λαός. (Ας αφήσουμε κατά μέρος το γεγονός ότι διαχρονικά αυτές οι λίγες υποσχέσεις δεν υλοποιούνται ποτέ ούτε κατά το ελάχιστο.)
Γιατί λοιπόν αυτό το θέατρο;
1. Οι λαοί θα πρέπει να ελπίζουν ώστε να μην οδηγούνται στη ριζοσπαστικοποίηση και σε επαναστάσεις. (Αυτό δείχνει ότι φοβούνται τους λαούς, ότι φοβούνται ότι οι επαναστάσεις και ότι η ανατροπή του συστήματός τους, κάτω από ορισμένες συνθήκες, είναι εφικτές.)
2. Καλύτερη αυτοπροβολή των συγκεκριμένων ολιγαρχικών για κέρδος θέσεων στον ενδοολιγαρχικό ανταγωνισμό.

3. Να δείξουν στο λαό ότι δήθεν αγωνίζονται για να πραγματώνεται η θέληση της πλειοψηφίας.
Φυσικά, αυτός ο τρίτος στόχος τους είναι μια απάτη που σκοπεύει να προκαλέσει αυταπάτες σε μεγάλα τμήματα του λαού. Ούτε για ανέκδοτο δεν μπορεί να σταθεί ένας τέτοιος ευθύς ισχυρισμός. Αυτοί είναι ορκισμένοι εχθροί της πλειοψηφίας του λαού. Είναι ψυχικά άρρωστες υπάρξεις. Το 99,99% των «νόμων» που φτιάχνουν δεν τους θέλει η πλειοψηφία του λαού. Δηλαδή στο κάθε θέμα, η πλειοψηφία θέλει κάτι άλλο από εκείνο που επιβάλλουν αυτοί. Όμως ετούτες οι εγκληματικές υπάρξεις ελέγχουν την ένοπλη εκτελεστική. Έτσι αποφασίζουν αυτοί και αναγκάζουν το λαό να υποτάσσεται στη θέλησή τους.
Γιατί δεν θέλουν ο κάθε νόμος (όλοι οι νόμοι) να είναι επιλογή της πλειοψηφίας του λαού και αυτοί να είναι απλά εκτελεστικά όργανα των αποφάσεων του λαού;
Γιατί δεν εξαγγέλουν  ότι θα παλέψουν με το λαό ώστε ο κάθε νόμος που θα τίθεται σε ισχύ να έχει την έγκριση της πλειοψηφίας του λαού;

Ετούτη η ερώτηση δίνει και την απάντηση.

ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ.

Για να ξεσκεπάσει κανείς την εγκληματική ψυχοσύνθεσή των ολιγαρχικών  θα πρέπει να τους ζητήσει να εξαγγείλουν ΜΟΝΟ το "κάθε νόμος που θα τίθεται σε ισχύ να έχει την έγκριση της πλειοψηφίας του λαού"

Κάποιοι ολιγαρχικοί και τα φερέφωνά τους, προβάλλουν την ανυπόστατη δικαιολογία που λέει ότι : «ο λαός δεν μπορεί πρακτικά να ψηφίζει τον κάθε νόμο, γιατί τα θέματα είναι πολλά και οι πληθυσμοί των σύγχρονων κοινωνιών είναι μεγάλοι… κοκ».

Ανυπόστατο βέβαια. Είναι απλά μια δικαιολογία των «νόμιμων» κατά συρροή δολοφόνων.

ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ - http://bezedakos.blogspot.com/2012/02/blog-post.html