bezedakos

bezedakos

4 Νοεμβρίου 2016

11/6/14 Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΖΑΒΟΣ, ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ





* Πάντα επίκαιρο.

*Με κάθε ανασχηματισμό ξεχειλίζει 
το κόμπλεξ των πιο διαταραγμένων υπάρξεων της κάθε κοινωνίας.

* Συγκινούνται οι ίδιοι μετά των οικείων τους. Κατόρθωσαν και έφτασαν σε ένα «υψηλό σκαλοπάτι». Στο σκαλοπάτι όπου θα μπορούν να καθορίζουν τη ζωή περισσότερων συνανθρώπων τους. Συγκίνηση μπροστά στο φακό για το κατόρθωμά τους να φτάσουν σε σκαλοπάτι πολύ υψηλής διαστροφής που τους παρέχει ανάλογη ηδονή.  Τώρα τους  ανοίγονται οι δυνατότητες για περισσότερη απόλαυση αυτής της ηδονής. Θα αποφασίζουν (μαζί με τους άλλους ολιγαρχικούς) και θα διατάζουν το λαό. Δεν θα είναι εκτελεστικά όργανα των αποφάσεων της πλειοψηφίας του λαού αλλά θα είναι ασύδοτοι καταπιεστές νταβατζήδες του λαού.
Νομίζουν ότι ξεπέρασαν την απόλυτη ασημαντότητά τους. Αυταπατώνται ότι έγιναν κάποιοι. Κάποιοι θα τους αποκαλούν «υπουργέ μου». 
Το άκρον άωτον  της ματαιοδοξίας.

* Και κάνουν και "όρκο". Όρκο της αλεπούς ότι δεν θα φάει τις κότες αν μπει στο κοτέτσι.  Αλλά με οργανωμένο τρόπο. Κάποιοι τους «ορκίζουν». Κάποιοι αθεόφοβοι θεομπαίχτες εξουσιομανείς και εξουσιογλείφτες από κοντά τους.
* Με 
τους ανασχηματισμούς οι λαοί αρχίζουν και τρώνε με χρυσά κουτάλια!!!

* «Ο τεμπέλης και ο φαγάς
 ή δραγάτης ή παπάς»
. 

*Και «ο κοπρίτης και ο ζαβός 
ολιγάρχης υπουργός».


* Και «ο πιο ψυχασθενής 
 βασανιστής, σατανιστής, εθνικιστής».

* Δυστυχώς δεν έγινε καμία επιστημονική έρευνα. 
Και όμως μια επιστημονική έρευνα θα μας έδειχνε πάνω κάτω πόσο απέχουν οι λαοί από την ημέρα της απελευθέρωσής τους. Θα μας έδειχνε πόσο μπορεί να κρατήσει ακόμα ο ολιγαρχικός ζυγός. 
Έπρεπε να γίνει αυτή η έρευνα με το εξής ερώτημα: 
«Όταν βλέπατε τον ανασχηματισμό στην τηλεόραση πιάνατε ή δεν πιάνατε τα αρχ..  σας;»
Πολύ σημαντική ερώτηση. Έτσι αν η πλειοψηφία απαντούσε ότι τα έπιανε τότε η ημέρα της απελευθέρωσης θα ήταν σχετικά κοντά. 
Και αυτό γιατί η ανατροπή τους και η κοινωνική απελευθέρωση θέλει ανθρώπους ΜΕ αρχ …  και όχι ανθρώπους αρχί..

ΥΓ
* Οργίασαν πάλι οι τέως και νυν ζαβοί. Άλλος έλεγε ότι θα υπηρετήσει τη δημοκρατία, άλλος ότι Θα υπερασπίσει το δημοκρατικό πολίτευμα κοκ.
Εννοούσαν φυσικά ότι θα υπηρετήσουν την ολιγαρχία…
Όμως δυστυχώς, η ολιγαρχικόποιημένη ηγεσία της αριστεράς και κάποιοι άλλοι  εξακολουθούν με πείσμα μανιακού, να αποκαλούν δημοκρατία (αστική, αντιπροσωπευτική, κοινοβουλευτική) το ολιγαρχικό σύστημα του κοινοβουλευτισμού,  κάνοντας έτσι κατά απόλυτο τρόπο το χατίρι της ολιγαρχίας. Τεράστιο το γιατί που πρέπει να θέσουν τα μέλη προς τις ηγεσίες…
* Το επαναστατικό κίνημα του 21ου αιώνα δεν θα μπορέσει να κάνει βήμα μπροστά αν δεν ξεφύγει από τις εννοιολογικές ολιγαρχικές παγίδες και κυρίως αν δεν προσδιορίσει και προβάλει την σωστή ουσία των εννοιών της δημοκρατίας και της αντιπροσώπευσης κλπ. Άκρως σημαντικό.

* Η πρώτη έχει την ουσία του «ΟΛΗ Η EΝΟΠΛΗ
, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ  ΣΤΟ ΛΑΟ» και
* η δεύτερη έχει την ουσία του ότι « μόνο ο εντολέας μπορεί να δίνει εντολές ή διαταγές στον εντολοδόχο και ποτέ το αντίθετο»

ΡΔ