bezedakos

bezedakos

9 Μαΐου 2016

ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.



 Αν το κίνημα δεν βάλει για πρόταγμα το ΟΕΝΔΕΛ (Όλη η Εκτελεστική η Νομοθετική και η Δικαστική Εξουσία στους Λαούς)  όπου δια μέσου αυτού να χτίζεται το αντίπαλο δέος (δες κείμενο «ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ») όχι μόνο οι λαϊκές κατακτήσεις θα κινούνται σε μηδαμινά επίπεδα,  όχι μόνο θα είναι κόπος ΕΝΤΕΛΩΣ χαμένος αλλά η κατάσταση των λαών θα χειροτερεύει διαρκώς. Αιτία της χειροτέρευσης θα είναι το γεγονός ότι η συνέχιση για αναζήτηση λύσης μέσα στα ολιγαρχικά πλαίσια, θα μπαίνει διαρκώς σαν εμπόδιο και καταστροφέας της δημιουργίας του αντίπαλου δέους είτε ηθελημένα είτε ακούσια (από τους απλούς αγωνιστές). Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ παράδειγμα στην ιστορία όπου να επήλθε βελτίωση των όρων διαβίωσης των λαών μέσα σε ολιγαρχικά συστήματα χωρίς την ύπαρξη αντίπαλου δέους. Ιστορικά, όλες οι εναλλαγές ολιγαρχικών στην εξουσία αποδείχθηκαν ΤΕΛΙΚΑ αντιλαϊκές. (Δες κείμενο « ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΝΕΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΤΑΞΗ»). Σήμερα, κάποιος που συνεχίζει να μας προτείνει το να πάρει την εξουσία ένα ΝΕΟ ή ΑΛΛΟ  ολιγαρχικό κόμμα, να μας πει σε ποια επιστημονικά στοιχεία μπορεί να βασιστεί για να μας αποδείξει ότι και αυτό το κόμμα δεν θα είναι μια νέα απάτη όπως μας έχει αποδείξει η ιστορία. Να μας πει τι καινούργιο φέρνει το οποίο δεν είχαν ιστορικά ΟΛΟΙ οι ολιγαρχικοί σχηματισμοί και έτσι να μπορούμε να ισχυριστούμε ότι  αυτό δεν θα καταλήξει σε ένα νέο καρκίνωμα της κοινωνίας.
Όλα τα ολιγαρχικά κόμματα δεν έχουν απολύτως τίποτε το διαφορετικό επί της ουσίας. 
Αν η εξουσία δεν περάσει στους λαούς και συγκεκριμένα αν Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ δεν περάσει στους λαούς (δες κείμενο με το πώς μπορεί "ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΛΑΟ") ΟΛΑ τα λαϊκά κινήματα θα κινούνται μέσα στο χώρο της απόλυτης ΟΥΤΟΠΙΑΣ και τα απλά μέλη των κινημάτων θα είναι ένα σύνολο ανθρώπων αποτελούμενο από καλοπροαίρετους μεν αγωνιστές αλλά και από ΑΠΟΛΥΤΑ αιθεροβάμονες δε.
ΥΓ Καλά! υπήρχαν άνθρωποι του λαού που να πίστευαν ότι υπήρχε, χθες, έστω και μια πιθανότητα στο άπειρο να υποχωρήσει στο ασφαλιστικό η κυβέρνηση των άρρωστων ολιγαρχικών εξουσιομανών του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την πίεση τέτοιων κινητοποιήσεων και με τέτοια εναλλακτικά (ολιγαρχικά) προτάγματα μέσα στην κοινωνία;

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Το αμέτρητο ιστορικά εξαμαρτείν ποιών ανδρών χαρακτηριστικό μπορεί να είναι;


ΟΕΝΔΕΛ  -  ΕΚΚ

     
ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ – ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ)