bezedakos

bezedakos

12 Απριλίου 2016

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ OI ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ OI ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ





* Ο καρκίνος θερίζει. Τα ποσοστά των καρκινοπαθών αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Μαζικές καπιταλιστικές δολοφονίες.Μια από τις βασικότερες αιτίες της αύξησής του είναι η ποιότητα της τροφής. Από τη στιγμή  καπιταλιστικοποιήθηκε η παραγωγή των αγροτικών προϊόντων, η τροφή έχει δηλητηριαστεί από τους ηλίθιους (ιδιώτες).
Ο ανταγωνισμός των τιμών, οι βιομηχανίες παραγωγής φυτοφαρμάκων, χημικών λιπασμάτων, μεταλλαγμένων φυτών  και οι ανάγκες τους καπιταλιστικού εμπορίου οδήγησαν  νομοτελειακά στην δηλητηρίαση της ανθρώπινης διατροφής.
Με διάφορα ψεύδη, επί δεκαετίες, προωθούν το ιδιωτικό συμφέρον τους,  σε βάρος όχι απλά της υγείας των σύγχρονων δούλων αλλά κυριολεκτικά εναντίον της ζωής τους.
Τα ψεύδη είναι  ότι με αυτό τον τρόπο παραγωγής (χημικής) έχουμε μεγαλύτερη παραγωγή η οποία μπορεί να θρέψει περισσότερους ανθρώπους. Αυτό είναι ψέμα για βραβείο νόμπελ. Όσοι έχουν ασχοληθεί με την παραδοσιακή βιολογική καλλιέργεια τους  πιάνει τεράστια αγανάκτηση  ακούγοντας αυτό το εγκληματικό ψέμα.
Τα χημικά λιπάσματα και τα φυτοφάρμακα μειώνουν την παραγωγή αφού σκοτώνουν τους οργανισμούς του υπεδάφους που είναι απαραίτητοι για τη μεταφορά θρεπτικών ουσιών από την επιφάνειά του κλπ . Χαλάνε εντελώς την οργανική  ισορροπία με αποτέλεσμα να απαιτούνται διαρκώς όλο και περισσότερες ποσότητες λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων.
 Η άλλη απάτη είναι με τα μεταλλαγμένα. Είναι πολύ πιο ευαίσθητα σε ασθένειες σε σχέση με τους γηγενείς σπόρους, με τα γηγενή φυτά με αποτέλεσμα να απαιτούν όλο και περισσότερα φυτοφάρμακα.
Η αλήθεια είναι ότι  από τη μια σκοπεύουν να ρίξουν την τιμή των αγροτικών  και κτηνοτροφικών προϊόντων στην ανταγωνιστική – καπιταλιστική αγορά και από την άλλη να πλουτίζουν οι βιομηχανίες φυτοφαρμάκων, λιπασμάτων, ζωοτροφών  κοκ.
Οι βιολογικές καλλιέργειες όντως απαιτούν  κάποιες εργατοώρες πάρα πάνω, στοιχείο που επιβαρύνει την τιμή και άρα μπορεί να μειώνει το κέρδος τους.
Όμως ο καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής προϊόντων δεν είναι τρόπος παραγωγής τροφής αλλά τρόπος παραγωγής καρκινογόνων δηλητηρίων.
 (Οι δε προδιαγραφές ασφάλειας των προϊόντων είναι  το μεγαλύτερο ανέκδοτο στην ιστορία της ανθρωπότητας
!!!)
Το οικονομικό πολιτικό σύστημα ενδιαφέρεται μόνο για το κέρδος των ολιγαρχών και αδιαφορεί ΑΠΟΛΥΤΑ για τη ζωή των υπηκόων.


Το 70-80% των κρουσμάτων καρκίνου έχει την αιτία του στην διατροφή!!!! Επομένως το 70-80% των θανάτων από καρκίνο είναι δολοφονίες του ολιγαρχικού συστήματος του καπιταλισμού.
 

 ΣΧΕΔΟΝ  ο κάθε θάνατος  συνανθρώπου μας από καρκίνο είναι μια δολοφονία του ολιγαρχικού πολιτικοοικονομικού συστήματος. Σε αυτό τον αθόρυβο και ακήρυκτο πόλεμο των ολιγαρχιών εναντίων των λαών, έχουμε καθημερινά χιλιάδες πραγματικές εκτελέσεις ανθρώπων.

Το τι  παράγεται, πως παράγεται, πως διαμοιράζεται το αποφασίζει και το επιβάλει μια χούφτα ανθρωποειδών, μια χούφτα ολιγαρχικών.
Τα ολιγαρχικά ΜΜΕ βουλώνουν τα στόματα επιστημονικών ερευνών που αποδεικνύουν και καταγγέλλουν αυτή τη μαζική δολοφονία. Θάβουν όλες τις έρευνες που δεν συμφέρουν  στο σύστημα!!
 ΥΓ. 1. Σήμερα δεν υπάρχει σχεδόν σπίτι που να μην έχει έναν τουλάχιστον  ή έναν καρκινοπαθή ή έναν με προβλήματα καρδιάς  ή με προβλήματα του κυκλοφορικού συστήματος, διαβήτη  κλπ.
Ασθένειες που σχετίζονται κατά πολύ με την ποιότητα  της τροφής.
Σε αυτό το σημείο ανάπτυξης της ολιγαρχικού τύπου παραγωγής ή θα επικρατήσει τελικά η εξουσία των λαών ή θα επικρατήσει η χειρότερη βαρβαρότητα της ανθρώπινης ιστορίας.

2. Ο καθένας μας τρώει περίπου 5 κιλά συντηρητικά το χρόνο!!! Μπορούμε να φανταστούμε πόσες άλλες καρκινογόνες ουσίες  καταναλώνει;

3. Καλές οι όποιες μεμονωμένες  ατομικές ή συλλογικές προσπάθειες για βιοκαλλιέργειες ή βιοεκτροφές. Όμως αν δεν συνδυαστούν με το κοινωνικό πρόταγμα για το « ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ» δεν θα γίνει ΤΕΛΙΚΑ  τίποτα.
Αν ο λαός δεν αποκτήσει την εξουσία να αποφασίζει και να επιβάλει τι και πόσο θα παράγεταιπως θα παράγεται και πως θα διαμοιράζεται η παραγωγή τότε η υπόθεση θα είναι σίγουρα χαμένη.
Όποιος έχει την ένοπλη εκτελεστική εξουσία στα χέρια του κάνει τελικά κουμάντο. Τώρα την έχουν οι λίγοι και κάνουν ότι γουστάρουν στους λαούς.
Ήδη τα χαμένα κορμιά της ΕΕ-Ο (Ένωσης Ευρωπαίων - Ολιγαρχικών) έχουν φτιάξει νόμο για να αφαιρέσουν από τα σπίτια όλων των ευρωπαίων πολιτών, τα επόμενα χρόνια, τους παραδοσιακούς σπόρους κλπ όπως κάνουν οι ΗΠΑ!!!

4.  Ο παγκόσμιος ολιγαρχικός τρόπος διακυβέρνησης των κοινωνιών δεν καταστρέφει μόνο την υγεία. Ήδη έχει δρομολογίσει όλες τις προϋποθέσεις για την οικολογική καταστροφή του πλανήτη, σε ένα όχι μακρυνό μέλλον.
5.Ο καπιταλιστικός ανταγωνισμός δεν επιτρέπει με τίποτα στο σύστημα να γυρίσει πίσω στην παραδοσιακή βιολογική παραγωγή της τροφής ή την ανάπτυξη μέσα από το σβασμό του περιβάλλοντος. Καμιά αυταπάτη.


6. Κέρδος 
Κέρδος είναι η αποκόμιση ενός αγαθού από ένα υποκείμενο προκαλώντας ζημιά σε άλλο ή άλλα υποκείμενα.
Πχ δύο παίζουν ζάρια. Ο ένας κερδίζει και ο άλλος ζημιώνεται. (Τι ανοησία η έκφραση "λογικό" ή "θεμιτό" κέρδος!!!)
 Όφελος.
Όφελος είναι η απόκτηση, αποκόμιση αγαθών χωρίς να προκαλείται ζημία σε άλλους.
 Πχ βάζω κηπευτικά στον κήπο μου και δρέπω τους καρπούς τους χωρίς να προκαλώ σε κανέναν ζημία.
 Ωφελιμότητα.
Είναι το τελικό όφελος αν αφαιρεθούν οι απώλειες που σημειώνονται κατά τη διαδικασία αποκόμισης κάποιου αγαθού.

Η κοινωνική παραγωγή  θα πρέπει να γίνεται με σκοπό την ωφελιμότητα και όχι το κέρδος. Και αυτό μπορεί να γίνει  ΜΟΝΟ με την κατάκτηση από τους λαούς της δημοκρατίας – δημοτισμού.

ΡΔ