bezedakos

bezedakos

30 Ιουνίου 2014

30/6/14 Η ΜΑΛΑΚΙΑ (ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ – ΑΝΟΗΣΙΑ) ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ.



* Η ντόπια και διεθνής ολιγαρχία, σε τούτη την ιστορική περίοδο, έχει επιλέξει την τακτική της μη υποχώρησης σε καμιά λαϊκή διεκδίκηση.
Αισθανόμενη παντοδύναμη εξ αιτίας της έλλειψης του αντίπαλου δέους, εξ αιτίας της έλλειψης του μεγέθους της αντίπαλης δύναμης που να μπορεί να απειλήσει την ύπαρξή της, την κάνει να αποθρασύνεται. Η αλαζονεία της την οδηγεί στο να το παίζει «η γαμάω τους πάντες» και λογαριασμό δεν δίνω.
Οι αναλυτές της την συμβουλεύουν ότι ουδέν πρόμπλεμ. Γιατί να υποχωρούμε σε λαϊκές διεκδικήσεις;
Η σοσιαλδημοκρατία είναι πιο δική μας και από εμάς. Η Λενινιστική αριστερά και το σχέδιό της για τα «εργατικά συμβούλια» αποδείχθηκε ιστορικά ότι είναι δύναμη του ολιγαρχικού συστήματος που έρχεται ντε φάκτο και νομοτελειακά σε εμάς, στον ολιγαρχικό ανταγωνιστικό καπιταλισμό δια μέσου ενός μικρού διαλλείματος  που η ουσία του είναι κρατικός – κομματικός καπιταλισμός. (άρα οι «αντικαπιταλιστές» είναι επί της ουσίας αντί – αντικαπιταλιστές)
No danger, no problem.
Είμαστε παντοδύναμοι εμείς και ο θεός.

Μπορεί να λέγεται ο θεός και η βλακεία είναι ανίκητοι όμως η μαλακία είναι άλλο πράγμα. Καταλήγει πάντα με γρήγορα ρυθμό στο  "να τα φτύσει" ο μαλάκας, να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στον κλοβό των λεόντων.


*Τι είναι μαλακία - μαλθακότητα;
Εστί ούν μαλακία (είναι λοιπόν μαλακία) η προκληθείσα νοητική νωθρότης εκ της παλινδρομικής κινήσεως της δεξιάς ή της αριστεράς (χειρός του έμβιου συστήματος) επί καθέτου ή οριζοντίου άξονος και με κίνητρο τον πλήρη έλεγχο και ξέσκισμα ενός φανταστικού στόχου.
 (Όπως θα έλεγε και ο Αριστοτέλης «στις κατηγορίες του» όταν το έπαιζε..ολιγαρχικός για να παίρνει κανά φράγκο διδάσκοντας τα παιδιά των ολιγαρχικών)

* Ο στόχος τους για το δια πάντα ξέσκισμα των λαών, για τον δια πάντα καθορισμό της ζωής της πλειοψηφίας του κάθε λαού,  είναι αυταπάτη, είναι στόχος της αρρωστημένης φαντασίας τους.
Δεν υπάρχουν στη φύση κενά δυνάμεων. Υπάρχουν μόνο υπόγειες δυνάμεις υπό διαρκή διαμόρφωση οι οποίες ενίοτε εκλαμβάνονται σαν ανύπαρκτες από τους αδαείς.
Οι παλινδρομικές κινήσεις της δεξιάς (από τον ολιγαρχικό κυνοβουλευτισμό στον ολιγαρχικό φασισμό και της αριστεράς από τον ολιγαρχικό Λενινισμό στον ολιγαρχικό κυνοβουλευτισμό) θα λάβουν τέλος.


* Η αλαζονεία τους είναι εις βάρος τους. Η σημερινή πραγματικότητα, αντίθετα,  δρα σαν επιταχυντής των υπόγειων διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην τελική και καθοριστική σύγκρουση. 
Η άρνησή τους στην ικανοποίηση λαϊκών αιτημάτων ακόμα και των πιο ανώδυνων για το σύστημα λειτουργεί σαν διπλός επιταχυντής.
Από τη μια σπρώχνει τις αντίπαλες προς την ολιγαρχία δυνάμεις στην ταχεία αναζήτηση λύσεων για την επαναθεμελίωση του λαϊκού απελευθερωτικού προτάγματος, στη διαμόρφωσή του σε ανώτερα επίπεδα ποιότητας και αποτελεσματικότητας και από την άλλη ριζοσπαστικοποιεί την κοινωνική συνείδηση δείχνοντάς της με καθαρότητα πια ότι δεν γίνεται τίποτα αν οι λαοί δεν πάρουν τελικά την ένοπλη εκτελεστική στα χέρια τους ότι δεν γίνεται τίποτα αν δεν γίνει η μεγάλη και καθοριστική δυναμική σύγκρουση με την ολιγαρχία ότι δεν γίνεται τίποτα χωρίς την πλήρη συντριβή της ολιγαρχίας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. 
Με λίγα λόγια, εξ αιτίας της ασταμάτητης μαλακίας τους, σπρώχνουν οι ίδιοι τις εξελίξεις, με ιλιγγιώδη ταχύτητα ακριβώς σε αυτό που τους τρομοκρατεί, σε αυτό που φοβούνται περισσότερο. Στην σκόπευση από την κοινωνική συνείδηση στην κατάκτηση όλης της ένοπλης εκτελεστικής  και της νομοθετικής εξουσίας.

* Τραβάει η γίδα το λουρί; Από τον σβέρκο της θα βγει. Της αιγός η ανοησία την κάνει να τραβάει το σχοινί. Της ολιγαρχίας η ανέραστη ουσία της την οδηγεί  στην μαλακία  να παρατραβάει το σχοινί απορρίπτοντας κάθε λαϊκό αίτημα.

* Όταν το μυρμήγκι πρέπει να χαθεί κάνει φτερά. Και όταν η ολιγαρχία πρέπει να χαθεί το παίζει… ανίκητη.
Να βάζουμε καθημερινά και ακούραστα το λιθαράκι μας για να την  εξαφανίσουμε.
Είμαστε στην ιστορική φάση των μεγάλων πόνων του τοκετού.

Όμως: Από το κλάμα θα βγει η χαρά σαν το καινούργιο πρωί.

ΡΔ



29 Ιουνίου 2014

29/6/14 Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΕΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ




* Συνελήφθησαν χθες από τα κατ επάγγελμα υπάκουα όργανα της ντόπιας ολιγαρχίας, τρεις Κούρδη αγωνιστές.
Είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή τους.
Η διεθνής ολιγαρχική τρομοκρατία θέλει να εξοντώσει αυτούς που αγωνίζονται για την ανεξαρτησία του λαού τους από την καταπίεση της τούρκικης ολιγαρχίας.
Η διεθνής ολιγαρχική τρομοκρατία θέλει να τσακίσει κάθε φωνή αντίστασης, να τσακίσει κάθε αγώνα για λευτεριά του κάθε λαού, του κάθε αγωνιστή ανά την υφήλιο.
 Θέλει να εξοντώσει  την λεύτερη ψυχή και το σώμα του κάθε ανθρώπου που τραγουδά κάθε στιγμή της ζωής του είτε με τη φωνή του είτε με την καρδιά του, το τραγούδι της αντάρτικης ψυχής:

Αρνιέμαι, αρνιέμαι, αρνιέμαι
οι άλλοι να βαστάνε τα σχοινιά
αρνιέμαι να με κάνουν ότι θένε
αρνιέμαι να πνιγώ στην καταχνιά
                     -
αρνιέμαι, αρνιέμαι, αρνιέμαι
να είσαι σύ και να μην είμαι εγώ
που τη δική μου μοίρα διαφεντεύεις
με τη δική μου γη και το νερό
                    -
αρνιέμαι, αρνιέμαι, αρνιέμαι
να βλέπω πια το δρόμο μου κλειστό
αρνιέμαι νάχω σκέψη που σωπαίνει
να περιμένει μάταια τον καιρό.

* Η παγκόσμια ανίερη  ολιγαρχική συμμαχία θέλει την εξόντωση της προοπτικής για εξουσία των λαών. Ματαιοπονεί.
Οι ντόπιοι τρομοκράτες της ολιγαρχικής εξουσίας έκαναν το χρέος τους προς τους διεθνείς συναδέλφους τους. Η επόμενη υποχρέωσή τους είναι να τους εκδώσουν στην τούρκικη ολιγαρχία και αυτή να τους θάψει στα λευκά κελιά.
Να μην τους αφήσουμε. Να υψώσουμε μαζική φωνή αλληλεγγύης με κάθε μέσο.


* Οι ολιγαρχίες όλου του κόσμου έχουν διεθνή συνεργασία. « Όλες τους για μία ολιγαρχία και μία για όλες».
 Η μόνη λύση για τους λαούς, η μόνη λύση για την εξουσία των λαών είναι να αντιτάξει το  διεθνισμό,  τη διεθνής συνεργασία των εργαζομένων.
Στην ανίερη ολιγαρχική συμμαχία πρέπει να αντιτάξουμε, οπωσδήποτε, τη δική μας διεθνή συνεργασία.
Καμιά εξουσία του λαού, σε καμιά Χώρα του κόσμου δεν θα μπορέσει ΠΟΤΕ να κρατηθεί για μεγάλο διάστημα αν δεν υπάρχουν διεθνείς εξεγέρσεις και διεθνείς επαναστάσεις όχι μόνο για να σταθούν αλληλέγγυες σε αυτή αλλά για να διεκδικούν και στη δική τους Χώρα την εξουσία του λαού.

Ο αγώνας για να είναι αποτελεσματικός θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα και αδιαχώριστα τοπικός και διεθνικός.

* Η πατριδοκάπηλη εθνικιστική αλητεία στοχεύει  στην καλλιέργεια μίσους μεταξύ των λαών για να αποτρέψει τη θανατηφόρα για το σύστημα διεθνή συνεργασία για την επανάσταση. Θέλουν να αφοπλίσουν τα απελευθερωτικά κινήματα.
 Θέλουν να τους αφαιρέσουν το σημαντικότερο όπλο των λαών. Τη διεθνή συνεργασία  και αλληλεγγύη.  
Αυτός είναι ο κατευθυνόμενος από την ολιγαρχία ρόλος των ρατσιστών, εθνικιστών, φασιστών.
Να κτυπήσουν την προοπτική της επιτυχίας των απελευθερωτικών λαϊκών επαναστάσεων η οποία μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με τη συνεργασία των λαών.

Εμείς έχουμε δύο πατρίδες. Αυτήν που γεννηθήκαμε και τη Γη.

* Η αγάπη, του κώλου, των εθνικιστοφασιστών –ρατσιστών για τη Χώρα τους.
Λένε στην προπαγάνδα τους ότι θέλουν το καλό των ανθρώπων της Χώρας τους.  Μπούρδες οχιών.
 Αυτό που θέλουν πραγματικά είναι να εγκλωβίσουν κόσμο στο δικό τους σκοπό για ολιγαρχική εξουσία.

α.  Είναι ποτέ δυνατόν κάποιος να θέλει το καλό των ανθρώπων της Χώρας του και ταυτόχρονα να είναι υπέρ ολιγαρχικών εξουσιών, υπέρ των ολιγαρχικών συστημάτων;

Αν ήθελε το καλό των ανθρώπων της Χώρας του θα είχε κοιτάξει πριν από όλα να αποκτήσει τουλάχιστον κάποιες λίγες αλλά ουσιαστικές γνώσεις ώστε να μην είναι εντελώς αμόρφωτος. Σε αυτές τις γνώσεις θα υπήρχε και η ιστορική απόδειξη ότι ο ολιγαρχισμός είναι ταυτόσημος με την καθυστέρηση και την εξαθλίωση των λαών. Θα συνέκρινε πχ την αρχαία ολιγαρχική Σπάρτη ή Μακεδονία με τη δημοκρατική Αθήνα και θα έβλεπε ότι στις πρώτες περιπτώσεις τα ολιγαρχικά συστήματα είχαν τους υπηκόους τους στην μπίχλα και την εξαθλίωση και δεν ανέδειξαν ούτε ένα σημαντικό στοιχείο πολιτισμού ενώ στην περίπτωση της Αθήνας η ευμάρεια και ο πολιτσμός (τηρουμένων όλων των ιστορικών παραμέτρων) είναι το μοναδικό ασύλληπτο μέχρι τώρα κατόρθωμα στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Επίσης αν αγαπούσε τους ανθρώπους της Χώρας του θα είχε την ελάχιστη νοημοσύνη να καταλάβει ότι σήμερα όταν επιλέγεις ένα ειδικό στις μεταφορές, για παράδειγμα έναν ταξιτζή, είναι παρά φύσει και εγκληματικό να έχει αυτός την εξουσία να σε πηγαίνει όπου γουστάρει και να μην έχεις εσύ την εξουσία να του απευθύνεις την εντολή νε σε πάει όπου θέλεις εσύ.

 Η επίτευξη του καλού εξαρτάται λοιπόν  από την αποτελεσματικότητα των μέσων.
Και τα ολιγαρχικά συστήματα έχουν αποδειχθεί όχι μόνο εντελώς αναποτελεσματικά αλλά και άκρως εγκληματικά για τους λαούς.
Άρα, κάποιος που «χτυπιέται» για το καλό των ανθρώπων της Χώρας του (για την πατρίδα όπως λένε)  αλλά  δεν αγωνίζεται για να κατακτηθεί  «ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ» είναι επί της ουσίας ένα άρρωστο εξουσιομανές εγωπαθές ολιγαρχικό καθίκι που βλέπει μόνο το ατομικιστικό του συμφέρον και κατά βάθος τους διπλανούς του τους έχει γραμμένους… Ό,τι λέει (πατρίδα, πατριωτισμό) το λέει για να παραπλανήσει κόσμο και να αυξήσει έτσι την προσωπική του ολιγαρχική εξουσία.

β. Επίσης, αν κάποιος λέει ότι θέλει το καλό των ανθρώπων της Χώρας του αλλά είναι ρατσιστής αν είναι ενάντια σε άλλους λαούς, ενάντια στη συνεργασία των λαών τότε πάλι πατριδοκαπηλεύεται για να ικανοποιήσει την κατά βάθος  διαστροφή του για απόκτηση ατομικιστικής εξουσίας.
Το καλό των ανθρώπων της κάθε Χώρας εξαρτάται ΑΜΕΣΑ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ από το καλό  και τη δημοκρατική συνεργασία των λαών.
Επομένως αν κάποιος αντιτίθεται σε αυτή τη συνεργασία, αντιτίθεται, ντε φάκτο, στο καλό των συνανθρώπων της Χώρας του και ας μη δηλώνει ολιγαρχικός.
Ο «πατριωτισμός» λοιπόν των ολιγαρχικών είναι η προβιά των λυσσασμένων λύκων, είναι ο δούρειος ίππος για να παραπλανόνται οι λαοί και να καθηλώνονται στη φυλακή των ολιγαρχικών συστημάτων.

(Εν κατακλείδι, όποιος αγαπάει πραγματικά τη Χώρα του (ανθρώπους της Χώρας του) αγωνίζεται αφενός για τη δημοκρατία, δηλαδή αγωνίζεται για να περάσει όλη η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική εξουσία στο λαό του ήτοι είναι ενάντια σε κάθε μορφή ολιγαρχίας και αφετέρου αγωνίζεται σε συνεργασία με άλλους λαούς για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δημοκρατίας.
Αγάπη για τη Χώρα σου δεν είναι να μισείς και να εχθρεύεσαι τους άλλους λαούς αλλά να μισείς και να εχθρεύεσαι όλες τις ολιγαρχίες που καταδειναστεύουν τους λαούς.
Τα υπόλοιπα είναι συγκαλυμμένες  παγίδες των διαστρεμμένων ολιγαρχικών συνειδήσεων.
Είναι πατριδοκαπηλίες.)

* Να φτιάξουμε παντού αντιολιγαρχικά μέτωπα. Είναι ιστορική απαίτηση.
1. Σε κάθε Χώρα, οι αγωνιστές που σκοπεύουν στο να κατακτηθεί «ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ»,  να φτιάξουν αντιολιγαρχικά μέτωπα. Όλες οι συλλογικότητες που σε μία Χώρα έχουν κοινό αυτό το σκοπό, ανεξάρτητα από τις όποιες άλλες διαφορές επί των μέσων, να προχωρήσουν στη δημιουργία μετώπου που θα προωθεί τις κοινές αντιλήψεις.

2. Τα αντιολιγαρχικά μέτωπα όλων των Χωρών να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο αντιολιγαρχικό μέτωπο
.

Η συνεργασία και οι συντονισμένες προσπάθειες των αγωνιστών σε παγκόσμιο επίπεδο
είναι από τα εκ των ων ουκ άνευ για τη νίκη των επαναστάσεων για να κατακτηθεί από τους λαούς, σε κάθε Χώρα και παγκόσμια, ΟΛΗ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΡΔ

28 Ιουνίου 2014

28/6/14 ΙΔΙΩΤΙΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ.




* Τι βλακείες λέει ο άνθρωπος τελευταία!!!
 Τη μόνη δουλειά που ξέρουν να κάνουν οι Σαμαράδες  και οι άλλοι του σιναφιού του  όπως  Μητσοτακαίοι, Καραμανλήδες κλπ, είναι να βγάζουν το επιούσιο χαβιάρι δουλεύοντας το λαό. Κατά τα άλλα κλασσικοί υποκυφήνες. Τεμπέληδες στην εύφορη κοιλάδα της ολιγαρχικής διαστροφής.

* Μας είπε, άκουσον άκουσον ότι η κρίση είναι πίσω. Εδώ το μυαλό του έπαθε κοκομπλόκο. Κόλλησε. Φαίνεται ότι του το απορρύθμισαν οι πολλές αρνητικές μεταρρυθμίσεις. Η κρίση βεβαίως και είναι πίσω. Τώρα ο λαός βρίσκεται  στην κόλαση.  «Η κρίση είναι πίσω και μπροστά σας είναι η εξαθλίωση»  ήθελε να πει αλλά σταμάτησε το ανύπαρκτο μυαλό του στο «η κρίση είναι πίσω/».

* Κινδυνεύει το ακλπιτδοπκλιστο. Τι είναι το ακλπιτδοπκλιδτο; Τίποτα. Ανύπαρκτη οντότητα. Άρα είναι εντελώς παράλογη η φράση «κινδυνεύει το ακλπιτδοπκλιδτο» γιατί οι ανύπαρκτες οντότητες δεν έχουν απολύτως καμιά ιδιότητα και φυσικά δεν υπόκεινται σε κανένα κίνδυνο.
Το να λέει κάποιος ότι «αν καταστραφεί η μεσαία τάξη κινδυνεύει η δημοκρατία» είναι σαν να λέει «αν καταστραφεί η μεσαία τάξη κινδυνεύει το ακλπιτδοπκλιδτο».
Αφού η δημοκρατία σήμερα είναι εντελώς ανύπαρκτη οντότητα άρα δεν έχει απολύτως καμιά λογική η πιο πάνω φράση του «mega» Σαμαρά.
Αν ήθελε να εκφράσει την πραγματικότητα θα έπρεπε να πει « αν καταστραφεί η μεσαία τάξη, μπαίνει σε κίνδυνο η ολιγαρχία».
Όμως οι ολιγαρχικοί δεν είναι δούλοι. Είναι απελευθερωμένοι άνθρωποι. Απελευθερώθηκαν πλήρως από τη στιγμή που πήραν οριστικό διαζύγιο και από το παραμικρό ψήγμα αλήθειας και έτσι γυρίζουν, ακομπλεξάριστα, τα στρινγκάτα οπίσθιά τους στην ανθρωπιά.  

* Ο «mega» Πινόκιο Σαμαράς καθότι ο ίδιος απελευθερωμένος στρινγκάτος, θέλει να «απελευθερώσει»  και την ενέργεια.
Τ
ελικά μάθαμε που και σε ποιόν και γιατί ήταν σκλαβωμένη η ενεργειούλα!!!!!!!! Έχουμε τα σωστά κονέ. Μας το είπαν οι γερμανοί ρουφιάνοι του Δ Ράϊχ. Αυτοί που έχουν την τεχνολογία και το μηχανισμό να παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα (για το καλό τους) και όπου μπροστά σε αυτή τη δυνατότητά τους  αναγκάζουν δυστυχώς τους αγωνιστές  να ξοδεύονται σε αγορές ξυστρών για να ξύνουν τους όρχεις τους.
Την ενεργειούλα  την  είχε φυλακίσει λοιπόν σε κάτι μπουντρούμια Ο Σουλεϊμάν ο Θηλυπρεπής αφού πρώτα την είχε δικάσει στη βάση του Οθωμανικού δικαίου. Η αιωνόβια και αγέραστη αυτή ενεργειούλα ήταν κόρη ενός εγκληματία ιδιώτη ο οποίος  καταλήστευε τον λαό και όπως είναι φυσικό και ο ίδιος αλλά και η κορούλα του χεζόντουσαν στο φράγκο ασταμάτητα.
Ανυπόφορη μπόχα είχε γεμίσει από άκρη σε άκρη την Οθωμανική αυτοκρατορία.
Τι να κάνει, τι να κάνει ο Σουλεϊμάν, μια μέρα αποφάσισε μετά δακρύων να δικάσει την ενεργειούλα  παρότι ήταν κόρη του οικονομικού αφεντικού του. Έτσι την δίκασε σε πρωκτοταπισμό και κλείσιμο ισοβίως στα μπουντρούμια. (Την ποινή την εκτέλεσε ο «δικός» του σκατοσπρώκτης.)
Και να!! Ο μεγάλος Πινόκιο (που τον συγχαίρουν όλοι οι ευρωπαίοι λωποδύτες τραπεζίτες γιατί τους έκανε πλουσιότερους) αποφάσισε και διέταξε, λόγω ανθρωπιάς, να την απελευθερώσει και να την παντρέψει με σύγχρονους  ηλίθιους (ιδιώτες) και την νύφη να την πληρώνει ο λαός.


* Τη νύφη της «απελευθέρωσης» της Βουλγάρικης ενεργειούλας την πλήρωσαν πολύ ακριβά οι Βούλγαροι υπήκοοι.
Οι Γαμπροί ηλίθιοι (ιδιώτες) ζητούσαν όλο και περισσότερα και έφτασαν οι άνθρωποι να χρειάζεται να δίνουν τα 2/3 του μισθού τους για το ρεύμα. Ακολούθησαν εξεγέρσεις.

* Όμως, μετά τις ανταμοιβές που θα λάβει ο Πινόκιο από τους ηλίθιους - ιδιώτες για την «απελευθέρωση» της ενεργειούλας, θα προχωρήσει και στην «απελευθέρωση» της νερούλας ή νεραϊδούλας. Έχει γλυκαθεί.
Από ποιον, που και γιατί είναι σκλαβωμένη αυτή δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Θα Ρωτήσουμε τη Μέρκελ. Ξέρουμε όμως αυτή τη στιγμή ότι όπου νυμφεύτηκαν οι αδελφές της, χέζονται στο φράγκο οι γαμπροί και πεθαίνουν στη δίψα οι σύγχρονοι δούλοι.

* Ντιτρόϊτ. 150.000 κάτοικοι του Ντιτρόϊτ πεθαίνουν από δίψα. Οι ιδιώτες που πήραν την προίκα-δωρεά (το νερό), έκοψαν την παροχή νερού σε όσους χρεωστούσαν  5  ή και 10 δολλάρια.
Οι κάτοικοι του έκαναν έκκληση στον ΟΗΕ για να τους σώσει από το μαρτύριο.
Όποιος έχει να πληρώνει το νερό ζει, διαφορετικά πεθαίνει από δίψα.
Το νερό είναι δικό τους γιατί τους το χάρισε ο δικός τους θεός, ο σατανάς. Δεν είναι αγαθό για όλους τους ανθρώπους.
Ποιο βρομοαιδοίο γέννησε αυτά τα ολιγαρχικά ανθρωποειδή και έχουν τόσο βρομιάρα ψυχή;

ΥΓ. Η Μαρία Δημητριάδη τραγουδά:

Έλα και πάρτη μόνος σου τη λευτεριά
με τραγούδια όπλα και σπαθιά
.

ΟΛΗ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ, Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

ΡΔ



27 Ιουνίου 2014

27/6/14 ΑΛΛΟΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ.




* Άλλος ένας συνάνθρωπός μας αυτοκτόνησε προχθές στην Μεσσηνία. Πάμφτωχος αγρότης έδωσε τέλος στη δυσβάσταχτη ζωή του. Πατέρας τεσσάρων άνεργων παιδιών περίμενε μια μικρή επιδότηση για πάρει μια μόνο ανάσα. Όμως οι τραπεζίτες του κατάσχεσαν αυτή την πενιχρή επιδότηση επειδή καθυστέρησε να πληρώσει μία ΜΟΝΟ δόση ενός μικρού δανείου.
Οι ανάλγητοι εγκληματίες. Τα απάνθρωπα καθάρματα. Οι λάμιες της κοινωνίας. Οι απαίσιοι τρομοκράτες και ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ.
Πως δεν βγήκαν οι κυβερνητικές έχιδνες για να μας πουν ότι ο φτωχός αυτός αγρότης είναι ήρωας που έκανε θυσία τη ζωή του για να πετύχει το πρόγραμμα λιτότητας και εξαθλίωσης του λαού!!! Περίεργο!!!
Όλο για ηθελημένες απαρνήσεις μέγιστων αγαθών (θυσίες) από το λαό για την επίτευξη του ανιδιοτελούς στόχου της ακόμα μεγαλύτερης θησαυροποίησης των ιδιωτών (ηλίθιων)  μας λένε διαρκώς οι μέγιστοι εγκληματίες της κοινωνίας.


* Την ευθύνη αυτών των θανάτων την έχουν μόνο οι τραπεζίτες και γενικά  οικονομικοί ολιγάρχες;
Όχι βέβαια. Αυτοί, πρώτα,  παραγγέλνουν στους υπηρέτες τους κάποιες διαταγές, τις οποίες μετά μας τις ονομάζουν «νόμους». Η παραγγελία στοχεύει στο να μπορέσουν να αυξήσουν περισσότερο τη χλίδα τους για να καλύπτουν την λιγδιάρικη και σατανιστική ύπαρξή τους.
Αμέσως μετά, το πολιτικό προσωπικό τους θα βγάλει τη διαταγή δια μέσου  απόφασης του κυνοβουλίου.
Κατόπιν, ο άλλος βραχίονας της ολιγαρχίας, η αδικοστική  - «δικαστική» εξουσία, την οποία αποκαλούν «δικαιοσύνη», θα αποφανθεί (τυπικά) ότι η κάθε συγκεκριμένη διαταγή είναι «δίκαιη» και θα πρέπει να εφαρμοστεί.
Στη συνέχεια τον λόγο τον έχει η ένοπλη - ένστολη εκτελεστική εξουσία όπου με την βία ή την απειλή χρήσης βίας θα προσπαθήσει να υλοποιήσει την κάθε διαταγή. (Τους υπηρετούντες την ολιγαρχία από αυτό το πόστο, τους ονομάζουν ένστολους «δημόσιους υπάλληλους» αντί για κρατικούς υπηρέτες της ολιγαρχίας!!)
 Και αν οι υπήκοοι δεν συμμορφώνονται προς τα διαταγάς των άρρωστων εγκεφάλων τότε  τους πιάνουν οι ένστολοι και τους στέλνουν στα αδικοστήρια.
ΟΛΟΙ τους λοιπόν (οι συμμετέχοντες στο ολιγαρχικό σύστημα) έχουν κάποιο μεγάλο ή μικρό βαθμό συμμετοχής σε όλα τα εγκλήματα που διαπράττει η ολιγαρχία εναντίον των υπηκόων της.

* Πότε μπορεί  Γιάννης να κερνάει και Γιάννης να πίνει; Για να μπορέσει κάποιος να ξεπεράσει πιθανούς ηθικούς φραγμούς όταν θα συμμετέχει σε εγκλήματα κατά των συνανθρώπων του, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα κίνητρο – όφελος  (έστω και αν αυτό το κίνητρο είναι ανήθικο – ιδιοτελές) και ταυτόχρονα να έχει μια δικαιολογία για τη συνείδησή τους. Μια δικαιολογία έστω και σαν την ανόητη δικαιολογία που λένε ότι με τις πράξεις τους υπηρετούν το λαό!!!
 Χωρίς τις επί χρήμασι εκδιδόμενες αποφάσεις και πράξεις, δεν είναι εύκολο κάποιος να στέλνει  στο σιδηρούν κιγκλίδωμα της κολασμένης ζωής, τους συνανθρώπους του. Θα πρέπει να αμείβεται κάπως καλά για να κάνει τη δουλειά του δήμιου.
Ποιος θα ρίχνει δακρυγόνα και ξύλο; Ποιος θα συλλαμβάνει γιαγιάδες με άνοια επειδή δεν πλήρωσαν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζιτών δια μέσου της κρατικής εφορίας; Ποιος θα τσακίζει στο ξύλο και θα συλλαμβάνει άνεργους διαδηλωτές που θα ζητούν εργασία, που θα ζητούν λίγο ψωμί γι αυτούς και τα παιδιά τους; Ποιος θα φτιάχνει και θα είναι φύλακας στις φυλακές τύπου Γ που προορίζονται για τους αντιστεκόμενους αντιπάλους τους; Και ποιος θα αδικάζει για να στέλνει εκεί τους εξαθλιωμένους συνανθρώπους του που  θα αγωνίζονται για τη ζωή κοκ;
Και όταν κάποιος γνωρίζει ότι το σύστημα τον έχει μεγάλη ανάγκη για να κάνει τις πιο πάνω βρομοδουλειές τότε μπορεί ο ίδιος να κερνάει και ο ίδιος να πίνει ή να καταπίνει το ειδικό μισθολόγιό του κατά βούληση.

* Το γνωρίζει αυτό (ποιοι είναι  απαραίτητοι για το σύστημα), το λαμόγιο ο ΝουΔίτης βολευτής και από του βήματος του κυνοβουλίου,  για να στηρίξει το ολιγαρχικό σύστημα της τρομοκρατίας, ρίχνει στάχτη στα μάτια μας λέγοντας ότι οι «δικαστές» και οι ένστολοι επιτελούν λειτούργημα!!! Και γι αυτό θα πρέπει να αποκατασταθούν τα οικονομικά οφέλη και στους ένστολους υπάκουους υπηκόους όπως θα αποκατασταθούν και για τους  «δικαστές».
Ζητούσε δηλαδή οι εύνοιες να επεκταθούν και για τους από επάγγελμα πιο υπάκουους υπηκόους και υπηρέτες της κάθε ολιγαρχικής κοινωνίας.
Τι άλλο θα μπορούσε να πει
το κάθε αμόρφωτο και «αγεωγράφητο» εγκληματικό τσογλάνι; Είπαμε χθες ότι λειτουργία είναι έργο που προσφέρεται δωρεά στον Λαό (λήιτος = λαός) και λειτούργημα είναι το συγκεκριμένο αντικείμενο που προσφέρεται δωρεά.
Έτσι κανένας που κάνει κάτι για να αμειφθεί, που κάνει κάτι από επάγγελμα  δεν νοείται ότι κάνει λειτούργημα.
Και με τη «λογική» της βλακείας του τότε γιατί να μην αποκατασταθούν μισθολογικά και οι άνθρωποι της υγείας, της εκπαίδευσης,  του αθλητισμού, της φάμπρικας κλπ;

* «Ας όψονται» όμως οι ολιγαρχικοποιημένες ηγεσίες της αριστεράς. Οι ισορροπίες δύναμης και η βιωμένη πραγματικότητα θα ήταν εντελώς διαφορετικές αν οι ηγεσίες της αριστεράς δεν είχαν ξεφύγει (εδώ και ένα περίπου αιώνα) από το Μαρξικό πρόταγμα της αυτοθέσμισης των λαών και αν μέχρι τώρα δεν έσπαζαν κάποιοι το κοντερ του καυλοεξουσιόμετρου.
Όμως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να επαναθεμελιωθεί το απελευθρωτικό πρόταγμα των λαών του «ΟΛΗ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ».



* Η παράταση του βασανισμού του Σάββα Ξηρού
.
Χθες το «δικαστήριο» αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της αίτησης του Σάββα ξηρού για αποφυλάκιση του  λόγω υγείας για τις 14 Οκτώβρη.
Ποιος να καταλάβει με την ανθρώπινη λογική την απόφαση αυτή; Ενώ του αναγνωρίζουν 93% αναπηρία όπως λένε οι ειδικοί γιατί  διορίζουν και άλλους ακόμα ειδικούς για να αποφανθούν; Δεν τους φτάνει η αναπηρία του 93% που έχει ο άνθρωπος; Εδώ αποφυλακίζουν  λαμόγια με ανύπαρκτες αναπηρίες κάτω του 50%. Ποια η λογική τους για τον Ξηρό; Μήπως θέλουν να νίψουν τας χείρας των βάζοντας άλλους …. Να κάνουν τη δουλειά της απόρριψης της αίτησής του;
Το σίγουρο είναι ότι ενώ αναγνωρίζουν την αναπηρία του 93% θέλουν να τον κρατήσουν για ακόμα κάποιους μήνες μήπως το σύστημα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.


*
ΥΓ Συμπαραστεκόμαστε ολόψυχα στο δίκαιο αίτημα του Σάββα Ξυρού.
Τη στάση μας αυτή την αιτιολογούμε σε κείμενό μας που γράφτηκε στις 19/6/14 και είχε τίτλο ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΞΥΡΟΣ


ΡΔ