bezedakos

bezedakos

27 Μαρτίου 2012

Η χρυσή αυγή των εγκληματιών και των σατανιστών. (και ο φυλακόβιος Μιχαλολιάκος)

Η χρυσή αυγή των εγκληματιών και των σατανιστών. (και ο φυλακόβιος Μιχαλολιάκος)

Η χρυσή αυγή των εγκληματιών και των σατανιστών. (και ο φυλακόβιος Μιχαλολιάκος)
…..Στις 11 Μαρτίου 1978 στις 9.30 το βράδυ μια βόμβα εκρήγνυται μέσα στον κινηματόγραφο Έλλη. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί από ακροδεξιούς φασίστες κάτω από τα καθίσματα του κοινού. Η έκρηξη έκοψε και τα δύο πόδια ενός θεατή και τραυμάτισε άλλους 18.
Μετά τρείς μήνες, στις 20 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, βάζουν πάλι μια βόμβα στον κινηματόγραφο Ρέξ, στα μεσαία καθίσματα και τραυματίζουν 15. (επίσης πολλές βόμβες είχαν βάλει σε διάφορα γραφεία κομμάτων)
Για τις δολοφονικές αυτές ενέργειες συλλαμβάνονται 10 ακροδεξιοί ανάμεσά τους και ο σημερινός επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.
Ενώ οι αρχικές κατηγορίες με τις οποίες παραπέμπονται οι κατηγορούμενοι ήταν σε βαθμό κακουργήματος, ο Μιχαλολιάκος και δύο άλλοι κατορθώνουν (κατά πολλούς λόγω των σχέσεών τους με το τότε κράτος και παρακράτος) να παραπεμφθούν στο πενταμελές εφετείο και να τιμωρηθούν μόνο «για κατοχή όπλων και εκρηκτικών!!!» δηλαδή για κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα. Αποτέλεσμα ήταν να τους επιβληθεί 13 μήνες φυλάκιση που έγινε 11 στο εφετείο. Τότε ήταν που ο Μιχαλολιάκος χρήστηκε φυλακόβιος.
(Στο στρατό ενώ ξεκίνησε να υπηρετεί σαν έφεδρος αξιωματικός τελικά απολύθηκε σαν απλός φαντάρος γιατί κατηγορήθηκε για κλοπές όπλων και πυρομαχικών από στρατόπεδο)
Από τότε οι εγκληματικές, οι δολοφονικές ενέργειες αυτών των ψυχικά άρρωστων ηγετών της Χρυσής Αυγής είναι πάρα πολλές. Πχ το 1998 το ηγετικό στέλεχός τους Ανδρουτσόπουλος (Περίανδρος) μαχαιρώνει έξω από την Ευελπίδων τους Κουσουρή και Καραμπατσώλη. Ο πρώτος γλυτώνει παρά τρίχα το θάνατο ενώ ο Ανδρουτσόπουλος εκτίει 5 χρόνια φυλάκισης. Δεκάδες απλοί Έλληνες πολίτες σε (πλατείες, ψησταριές, γήπεδα κλπ) μαχαιρώνονται από αυτά τα τέρατα ενώ τα ΜΜΕ σιωπούν συνένοχα. Επίσης εκατοντάδες ανυπεράσπιστοι μετανάστες έχουν υποστεί απειλές, ξυλοδαρμούς και μαχαιρώματα.
Το ίδιο κάνουν και οι Ευρωπαίοι Χιτλερικοί ομογάλακτοί τους. Πχ πέρσι ο Νορβηγός Ναζιστής Μπρέιβικ δολοφονεί στο Όσλο 77 παιδάκια Νορβηγούς υπηκόους για να διαμαρτυρηθεί δήθεν για τους μετανάστες!!!!!!! Το ίδιο έκαναν και οι φασίστες στην Μπολόνια της Ιταλίας τον Αύγουστο του 1980 όταν έβαλαν βαλίτσες με εκρηκτικά και σκότωσαν 85 επιβάτες (μεταξύ αυτών πολλά παιδιά) και ακρωτηρίασαν πάνω από 200 άτομα.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ;
Όλων των Χιτλερικών-Ναζιστών η συνείδηση, η ψυχοσύνθεση- επί της ΟΥΣΙΑΣ- είναι εντελώς ίδια με αυτή των σατανιστών. Κατά βάθος είναι ψυχικά άρρωστα ανθρωπάκια που επιζητούν εναγωνίως νόημα ζωής και αποκόμιση ηδονής δια μέσου της πρόκλησης αβάσταχτου πόνου και τον πλήρη έλεγχο της ζωής των συνανθρώπων τους. 
Το αίμα είναι εκείνο που τους προκαλεί ηδονή. Επιζητούν την ηδονή του δράκουλα την ηδονή των σατανιστών. Άλλωστε οι κρανιόκενοι έχουν βασικό σύνθημά τους το «αίμα-τιμή-χρυσή αυγή».
Αυτοί οι μαχαιροβγάλτες, τραμπούκοι, φουσκωτοί ανεγκέφαλοι, αμόρφωτοι πορτιέρηδες των μπουρδέλων, δεν έχουν καμιά σχέση με καμιά κοινωνική ιδεολογία. (Από πότε οι δολοφόνοι απέκτησαν κοινωνικότητα;)
Όλες οι σατανιστικές συνειδήσεις για να δώσουν καλύτερη ικανοποίηση στα διεστραμμένα- κτηνώδη ένστικτά τους, κάτω από ορισμένες οικονομικοπολιτικές συνθήκες*, κάνουν δήθεν τους κοινωνικούς αγωνιστές (πάνω σε υπαρκτά κοινωνικά προβλήματα) για να κρύψουν πίσω από αυτή τη μάσκα την άρρωστη αιμοδιψή δρακουλίστικη ύπαρξή τους.
Οι ίδιοι δεν έχουν κανένα κοινωνικό πολιτικό πρόγραμμα γιατί άλλοι τους χρησιμοποιούν. Το πολιτικό τους πρόγραμμα είναι η πρόφαση ή «του κώλου τα νιάμερα». Είναι τόσο αμόρφωτες και άρρωστες υπάρξεις που κλέβουν προγράμματα από δεξιά και αριστερά για να φτιάξουν τη μάσκα του κοινωνικού αγωνιστή. Μπορούν οι δολοφόνοι μαχαιροβγάλτες να γίνονται ξαφνικά άγιοι και να βοηθάνε όπως λένε τις γιαγιάδες να πάρουν τη σύνταξή τους ή το νοίκι τους; Όχι βέβαια! Αυτοί οι ψυχασθενείς αντιγράφουν πλήρως την τακτική των παιδεραστών που δίνουν καραμέλες στα παιδάκια για να μπορέσουν στη συνέχεια να τα βιάσουν!
Τα συνθήματα του υπερπατριωτισμού τους είναι μια τεράστια απάτη-μάσκα αφού υποστηρίζουν το Χίτλερ που αιματοκύλησε και κατέστρεψε τη Χώρα μας.
-Ας παρατηρήσει κανείς προσεκτικά το βλέμμα τους και θα δει ό,τι πιο τερατώδες ό,τι πιο διεστραμμένο υπάρχει σε αυτό τον κόσμο-.
Και όμως παγιδεύουν με το ανύπαρκτο κοινωνικό «πρόγραμμά τους» και με το καμουφλάζ του πατριώτη, κάποιους εντελώς ανενημέρωτους και καλοπροαίρετους απλούς ανθρώπους οι οποίοι θα είναι τα επόμενα μεγάλα θύματά τους αν αύριο δεν υπακούσουν πλήρως τις διαταγές τους για να εγκληματήσουν και αυτοί.
Επομένως είναι λάθος να τους αντιμετωπίζει κανείς με ιδεολογικά επιχειρήματα. Η σωστή αντιμετώπιση τους μπορεί να γίνει μόνο από μια δημοκρατική πολιτεία που θα τους συλλάβει όλους και θα τους στείλει για θεραπεία στο ψυχιατρείο και σήμερα η αντιμετώπισή τους από τον καθένα μας θα πρέπει να γίνεται με αυτό που είναι πραγματικά. Δηλαδή ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.
* Γιατί όμως εμφανίστηκαν ΤΩΡΑ κατ’ αυτό τον τρόπο στην κοινωνική μας ζωή;
Όπως και στον προηγούμενο αιώνα έτσι και τώρα όταν η πλουτοκρατία φοβάται ότι μπορεί να χάσει τα τεράστια και αμύθητα πλούτη της, επιστρατεύει τα χειρότερα κατακάθια της κάθε κοινωνίας για να εκφοβίσει τους λαούς κρυπτόμενη από πίσω τους και κάνοντας ότι δεν τους γνωρίζει!!!!!!
Τους γνωρίζουμε (ΟΛΟΥΣ τους) όμως εμείς. Ο δημοκρατικός λαός θα δώσει την συντριπτική απάντησή του την κατάλληλη στιγμή.
ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ